Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:pinkelman

Read-only
 • Posts

  23
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by pinkelman

 1. Ik heb dus via bovenstaande stappen een nieuw aangemaakte hosts gemaakt en wilde deze file plakken op de juiste locatie, echter krijg ik de melding dat de doellocatie al een bestand bevat met de naam 'hosts'. Schijnbaar is met een windows update instellingen veranderd en bevind zich deze hosts file dus wel in de drivers-etc folder. Verborgen bestanden was echter bij me wel aan geklikt maar toch was de hosts file onzichtbaar. Er moest naast verborgen bestanden weergeven, schijnbaar ook nog 'beveiligde besturingssysteembestanden' uit gevinkt worden waarna ik nu weer het volledige hosts file zie.
 2. Ik gebruik de hosts file nog wel eens om er regels te plaatsen waardoor mijn software blijft draaien oa. adobe, corel, topaz,.. (afijn je kent het wel) Alleen ineens kan ik de hosts file niet meer vinden in C:\Windows\System32\drivers\etc folder Ik zie nu wel in C:\Windows\WinSxS\amd64_microsoft-windows-w..ucture-other-minwin_31bf3856ad364e35_10.0.19041.1_none_eb30aafa046f78ad een Hostfile staan alleen daar zijn de extra regels die ik er in de loop van de tijd heb toegevoegd niet in. Volgens mij isWinSxS ook een backup map? Vreemd dat de host file is verdwenen waar zou dit mee te maken hebben?
 3. Ik gebruik NordVPN al lange tijd. Maar de laatste jaren is het bijna niet meer mogelijk om te surfen via google. Ik krijg dan de melding 'Onze systemen hebben ongebruikelijk verkeer van uw computernetwerk vastgesteld. Op deze pagina wordt gecontroleerd of de verzoeken daadwerkelijk door u worden verzonden en niet door een robot'. Ik kan dan bijv. op een andere server via Nord overschakelen bijv. op een Engelse en dan kan ik wel weer surfen. Heel irritant. Via de Edge browser heb ik er wel geen last van.
 4. We hebben het hier veel over persoonlijke meningen, maar weet iemand of Kaspersky vanwege de Russische inval, daadwerkelijk verboden wordt in landen? Ik kom nergens artikelen tegen, enkel oude berichten van 2018 maar zeker geen actuele.
 5. Op 14 mei 2018 draagt het Nederlandse kabinet de Rijksoverheid op de antivirussoftware van Kaspersky Lab niet langer te gebruiken en uit te faseren. Er zijn voor het kabinet drie redenen om deze keuze te maken: 1. Antivirussoftware heeft uitgebreide en diepgaande toegang tot een computer. Zulke toegang kan misbruikt worden voor spionage en sabotage. 2. Als Russisch bedrijf is Kaspersky Lab volgens Russische wetgeving verplicht om bij de overheid mee te werken als de Russische inlichtingendiensten hierom verzoeken. 3. De Russische Federatie heeft een offensief cyberprogramma. Dat laatste betekent dat het land met behulp van computers actief spionage en sabotage pleegt. Dat was toen actueel in het nieuws, nu hoor ik daar met de oorlog die gaande is, er verder weinig over terwijl nog heel veel bedrijven en particulieren hun systeem met kaspersky hebben beveiligd. In Belgie draaid volgens mij de overheid nog steeds voor een groot deel op Kaspersky software en ik doe er ook nog met alle tevredenheid mijn bankzaken mee. Wel vreemd nu je overal hoort dat Russische bedrijven geweerd worden, niets over Kaspersky wordt gemeld die toch nog steeds over een groot deel van de digitale beveiliging in ons land zorgt.
 6. Kaspersky is voor mij nog steeds de nr. 1 qua antivirusprogramma Maar nu alle Russische bedrijven geweerd worden en geldstromen worden afgesloten, is dit nog steeds een verstandige software voor de digitale beveiliging van ondermeer je bankzaken?
 7. @Duken - Ik kan je een PM sturen met een link van een uploader die is overgeschakeld op TG (voorheen op torrents) en hele collecties op 1080p 10bit (60fps) heeft. De meeste hebben een veel lagere framerate van 23.976 fps. Zijn encodes zijn van een kwaliteit dat zelfs op een HDR beamer op zowat bioscoopachtige afmetingen nog vlijmscherpe kwaliteit biedt. Vaak met Engels en Hindi audio, waarvan ik die laatste altijd met MKVToolnix verwijder. Wellicht kun jij eens kijken, gezien je Telegram op je mobiel hebt of het gemakkelijk gaat om een film te downloaden via de window applicatie? Ik krijg het vooralsnog niet klaar om op TG te komen.
 8. Het lukt me maar niet om via de TG applicatie op de pc een code te ontvangen (bijv. via SMS). Het lijkt me dan ook dat je wel op je mobiel eerst de Telegram app moet installeren voordat je aan de slag kunt gaan met de windows applicatie?
 9. Je kunt wel degelijk films, zelfs haarscherpe HEVC 2160p hdr encodes via Telegram downloaden en ik kan je garanderen dat die wel wat hoger liggen dan 2GB. Je moet dan denken aan 8-12 GB maar dan heb je op je big screen ook een haar, maar dan ook een haar scherp beeld. Heb heb wel een paar goede encoders die overgestapt zijn van torrents naar TG. Ook hevc-club is zo onlangs geleden met de meeste van hun encodes overgestapt op TG.
 10. Ik heb de desktop versie gedownload. Als ik dan de applicatie start (begin met chatten) krijg ik een QR code te zien en wordt er gevraagd of ik deze wil inscannen vanaf Mobiele Telegram of in te loggen met je telefoonnummer. Gezien ik geen internet op mijn samsung heb gaat dit niet lukken. Is er geen optie zonder internet verbinding op je mobiel als je enkel via de desktop er gebruik van wilt maken?
 11. Ik merk dat er steeds meer uploaders de torrentsites verlaten en hun volgers op Telegram bedienen. Heeft iemand hier ervaring mee?
×
×
 • Create New...