Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:extreme

Read-only
 • Posts

  104
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Nieuwsbericht Comments posted by extreme

 1. @Fluitketel De jacht op usenet posters is groter dan het ooit was. Daarnaast kan het nooit veilig genoeg. Jaren terug kon je gewoon posten zonder dat brein iets kon. Nu krijgen ze steeds meer trucjes waardoor het mis kan gaan. Zelf zeg ik altijd veiligheid boven alles, en wie weet had PingPong het wel dicht gespijkerd met een vpn.

  Betreft een goede vpn, volgens mij heeft duken daar ook wel een tip over. De tip die ik heb bij 5 euro vpn, gebruik geen Nederlandse vpn maar een vpn die verder weg zit.

  • Agree 1
 2. @zandkorrel Helaas werkt het net iets anders. Zoals al word gezegd een knowhow. Een usenet provider heeft weer een backbone, voorbeeld eweka gebruikt Omricon Backbone. Tevens heeft dit ook weer te maken met NTD en DMCA.  Mensen worden op een paar manieren gepakt, geen vpn aan bij het posten, brein kan de headers inzien van de nzb. Dit laatste kan iedereen.

  Daarnaast moet je je goed anoniem houden.   Kan wel even door gaan maar dit zijn de twee belangrijkste punten.

  Een heel mooi voorbeeld is Snaterke, brein komt met nieuws Snaterke houd mond stijf dicht en heel de usenet wereld stort in.  Niet alles wat brein publiceert is waarheid, hiervan is ook weer een voorbeeld alleen is dit torrents, dikkedonder.nl

   

   

   

  • Thanks 1
 3. Eigenlijk is dit een hele poppenkast van Brein en co.

  Ze beweren dat "The Pirate Bay die al geblokkeerd wordt waarna het bezoek daar met meer dan 95% terug is gelopen.". Dit klopt al niet omdat heel veel mensen een vpn gebruiken. Dit zal nu alleen maar toenemen, dus vpn boeren blij met deze uitspraak. Dan krijg je weer te horen, dat willen ze ook aanpakken, maar dat willen ze ook met usenet aanbieders en dat duurt ook al tijden.

  Nu heeft brein meer tijd om de nederlandse torrent sites te pakken.

  Wat ik wel zeg, we leefden in een vrij land, maar er komt steeds meer censuur. Dan komt de reactie downloaden is illegaal, sorry dat ik het zeg maar kinderporno is ook illegaal en daar gebeurd niks mee.  Daarnaast zijn er teveel streaming diensten, hierdoor zal het illegaal downloaden ook altijd door gaan.

  • Agree 2
 4. 9 uur geleden zei Duken:

  Ik begrijp er ook niks van dat ik als Ziggo kijker straks voor Formule één mag gaan betalen. Podverdrie, dat ga ik dus niet doen. Zal wel kijken via een Duitse zender of anders een stomme stream zoeken. Bah bah bah.

  Ook dat gaat hem niet meer worden.

  Het Duitse RTL zendt in 2022 vier verschillende Grands Prix live uit op televisie. Welke races dat zullen zijn, is op het moment van schrijven nog niet bekend. De rest van de races zitten ook in Duitsland achter een pay wall.

  f1tv.formula1.com Is een oplossing, met brazilliaanse vpn betaal je 40 euro per jaar (Dit is mij verteld op Facebook in een F1 groep).  Soms staan er ook korting codes op het internet.

   

   

  • Like 1
 5. Wat ik niet begrijp,

  Er word vaak gesproken over eerder, en daar worden mensen ook op gepakt.

  Waarom zeggen mensen eerder deed ik dit of deed ik dat. een bankrover gaat ook niet zeggen eerder overviel ik die bank.

  Daarnaast, een uploader hoeft helemaal niet gepakt te worden,

  Bij mij komt er niemand zonder vpn en of server niet aan het uploaden.

  Met usenet laat je dikke sporen achter die je met bepaalde clienten weer uit de nzb kunt halen.

  Mensen beveilig jezelf, die vpn is goedkoper dan schikken met Brein.

  Brein is een stichting die je graag iets aan praat en niet alles op een eerlijke manier verzamelt.

  • Thanks 1
  • Agree 1
×
×
 • Create New...