Jump to content

Cptzeromaniac

Full members
 • Content Count

  148
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Cptzeromaniac last won the day on November 10 2018

Cptzeromaniac had the most liked content!

Community Reputation

65 Support punten

5 Followers

About Cptzeromaniac

 • Rank
  Duken V.I.P

Informatie

 • Download met
  Newsleecher
 • Browser
  Chrome
 • Provider
  Glasvezel

Recent Profile Visitors

1047 profile views
 1. Kritiek mag altijd, zolang het ook gegrond is. Wij draaiden al 2 maanden zonder uberhaupt een donatie en als ik zie welke sites er al vanaf dag 1 donatie knop hadden staan en vervolgens weg zijn gegaan na wat gevangen te hebben zijn er aardig wat. Bij ons ben je ook niet verplicht te doneren je mag je moet niet Tevens we zijn allemaal hobbyisten en een prive leven ernaast dus ja niet alles gaat sneller dan anders we zorgen wel dat de site beter en beter wordt eerst op achtergrond en later op voorgrond. Komt genoeg aan. Dus ja dat er niks zichtbaar is kan kloppen. We willen het nieuwe jaar goed in gaan liefst met een knal haha! Dus voor klachten gaan de mensen naar de dichtsbijzijnde bios / computerzaak of hosting provider. Wij doen ons best als hobbyisten
 2. redenen waarom ik dus niet meer uitleg! Ik heb veel geduld maar ergens is een stop! Insane heeft nu ook uitgelegd en genoeg mensen die het met ons eens zijn! als iemand ergens, ondanks alle uitleg toch nog dingen onveilig vind! Dan zou ik zeggen alles in het leven is onveilig niks is zonder risico! Dat is niet negatief bedoeld maar op dit moment zie je het dan wel zo! Denk je nou echt dat elke download site ,of het nu een torrent of nzb site is, is zich aan AVG houden zal?! Zo ja, dan zie je de wereld op zijn kop als je denkt dat dat gebeurt! Nogmaals het is niet negatief bedoeld, maar onnodig bangmakerij lijkt me ook niet de bedoeling van deze website! We delen hier allemaal zelfde interesses, als je discussies over de veiligheid van websites / avg / vpn / proxys etc wil voeren. Maak er een topic over. Het internet is nooit veilig geweest en zal ook zo blijven! enige wat je kan doen is jezelf wapenen er tegen. Met een virusscanner / firewall / vpn etc! Bedrijven / banken of overheidsinstellingen overal wordt IP en/of prive gegevens bewaard! Enige verschil is wie vernietigd dit wel en wie niet! Meerdere moeten dit nu van de AVG, waaronder wij dat ook doen en veiligheid ingebouwd hebben. Als je niet mee eens bent, dan nogmaals maak een eigen topic en voer daar je discussie! Deze discussie heb ik al meerdere malen nu hier voorbij zien komen en Moderators van Duken hebben al meerdere malen gezegd dit forum is voor gezelligheid etc! Dit topic is voor mensen die informatie willen over TNG of vragen hebben! niet eindeloze discussies of kwaadpraterij etc. Ik hoop ook dat het topic nu weer normaal over TNG kan gaan en vragen erover door gebruikers die wel intresse en/of gewone vragen hebben! Anders mag van mij dit topic op slot en kunnen mensen met vragen gewoon bij mij op PM terecht of op het forum!
 3. VPN encrypt alle traffic dus niet alleen je download! het beschermt je prive ip inclusief alle data die over het ip-adres gaat. Enige waar je op dat moment het punt heb is je VPN provider. de ene logged alles wat op dat account gebeurt en de andere Logged helemaal niets. Ook de locatie van de VPN provider is een punt zoals PIA hun kantoor staat in VS! Ze geven zelf aan dat ze niks loggen, en zijn al keer bij een rechtzaak in amerika geweest waar ze nee hebben verkocht omdat ze geen logs bijhouden! Al willen ze dit nu wel verplichten in VS! Dus hangt van meerdere factoren af! Als je een goede VPN provider hebt zoals NORD-VPN zit je behoorlijk veilig op vpn!
 4. Je denkt te moeilijk! Iemand bannen kan op vele manieren! heb je niet persee een ipadres voor nodig! Je hebt veel meer mogelijkheden! iets wat de stichting ook weet! daarom houdt onze server geen logs bij, bij de hosting! als je je goed verdiept in de mogelijkheden van databases / queries / logs etc dan weet je wat mogelijk is!
 5. Voordeel is dat wij een CRON job draaien dat alle IP adressen verwijderd worden uit de database! Dit zet ik namens beheer hier neer om mensen ook gerust te stellen dat wij geen Logs bijhouden van ip-adressen! De database wordt elke dag schoongemaakt van ip-adressen! Tevens de hosting houdt ook niks bij!
 6. Voor iedereen! De registraties zijn weer geopend! Onthoudt alleen dat registraties zijn toegestaan zonder VPN / Proxy / Mobiel! Als je eenmaal bent toegelaten is VPN / Proxy / Mobiel weer toegestaan! Met Vriendelijke groet, TNG
 7. Bedankt alsnog voor de melding. Error 500 betekende dat de database even niet bereikbaar was. Dit is inmiddels opgelost! Wat betreft registraties die houden we even gesloten om met de bestaande members eerst te testen voor we verder gaan! De verwachting is dat we dinsdag en/of woensdag beslissen om registraties open te gooien! Zal het met de beheerders bespreken! Traagheid kan op dat moment even aan de hoeveelheid drukte liggen! want op dit moment is de site behoorlijk snel! Finetuning hoort er inderdaad nog bij! We zijn in iedergeval blij met alle positieve reacties! Updates zullen nog volgen!
 8. We zijn weer geopend! gaan ook niet meer dicht! We zullen nog updates doen en aanpassingen aan de site maar voor nu is de site weer toegankelijk voor iedereen! Registraties staat alleen uit! omdat we met dat systeem nog bezig zijn! Veel plezier!
 9. Wij zijn tijdelijk even dicht! Dit om de omzetting te realiseren en alle bugs zo goed als mogelijk te verhelpen! Wij zullen maximaal 24 uur dicht zijn en hierna zal de site beter en sterker terugkomen! Nog even geduld aub!
 10. Sorry @Trizomu liet me even meeslepen! was de zoveelste aanval! mijn excuus hierbij @zwarte geef ons even een momentje aub, we zijn druk met een nieuwe opzet, registraties werken inderdaad niet helaas op de site! we zijn al met iets beters bezig nog even geduld! Vinden het zelf ook erg vervelend, dat we nog niet helemaal klaar hebben wat we wouden hebben!
 11. Klopt. Dit omdat bepaalde rechten voor members niet goed staan en wij druk bezig zijn oplossingen toe te passen. Morgen gaan ze verder en zal het verbeterd worden. Dit bericht hebben we neergezet dat ondanks een aankondiging dat Beheer op de hoogte is. Mensen toch team leden onnodig berichten over hetzelfde probleem. Hoop dat iedereen nog even geduld heeft. Wij beloven beterschap. Gelukkig zijn we blij met de steun van onze trouwe members dat die ook geduldig met ons zijn
 12. Ik ga hier voor een laatste keer op reageren en daarna negeer ik negatieve reacties. Allereerst voor een stresstest heb je actieve gebruikers nodig... dit kan niet als een site dicht is.... Daar heb je toch mensen voor nodig om te testen en gisteren zaten er 540 mensen online toen de site problemen kreeg. ik zou zeggen als je VB4 moet omtoveren naar VB5 in 1 dag zonder problemen be my guest! er zijn zat mensen geweest die daar dagen mee bezig zijn geweest. De andere gebruiken geen dure software die gebruiken of nog oude software die al erg uitgebreid is, of van die 1 klik sites! er zitten goede tussen dat klopt! En als je er verstand van hebt zou zeggen ga je gang! (dit kon ik even niet laten, als je niet weet met welke processen en software en dergelijke we op de achtergrond bezig zijn) Zoals gezegd mensen hebben een privé leven, blijkbaar verwachten sommige dat wij een bedrijf vormen die alles professioneel zo in elkaar flansen! Daarmee gezegd ik negeer voorlopig de negatieve reacties, het is namelijk erg makkelijk dit vanachter je computer te doen! zonder uberhaupt te weten wat mensen doen! Als je ze graag geven wilt prima, maar verwacht dan geen normaal antwoord ook terug! Voor de andere die ons erg steunen en de top reacties die gegeven zijn. We zijn erg druk met wat oplossingen door te voeren! als dit gebeurt is zal naar verwachten de site ook beter draaien!
 13. We doen ons best. We hadden ook langer dicht kunnen blijven. Maar een stresstest voor de server is ook nodig en we hoopten juist dat dat goed zou gaan. Voortekenen zagen er goed uit. vandaag gaan wij verder aan de site/server werken om de snelheid terug te krijgen en geen downtime meer. Het is alleen jammer dat er gelijk mensen zijn die kritiek hebben. Een site die zo snel gegroeit is verwacht jezelf ook niet en we zijn allemaal hobbyisten en doen vrijwillig om iedereen een leuke ervaring te bezorgen. robots zijn wij niet en als je het niet waarderen kan. Helaas maar richt je kritiek dan elders toe!!! Wij zijn geen mediapark waar tig servers draaien en zo is elke site begonnen we gaan ons best doen en alle commentaar is welkom. Alleen onder de gordel is een beetje too much. Er komen nog andere stylen aan voor de site. We willen nu zorgen dat in iedergeval 1 style normaal functioneerd dan kunnen we door bouwen.
 14. We hebben nog wat bugfixes te gaan... maar wilden niet langer dichtblijven voor onze leden!
×
×
 • Create New...