Spring naar bijdragen

Ukkie1000

Administrators
  • Aantal bijdragen

    29
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Aantal dagen beste content

    4

Berichten geplaatst door Ukkie1000

  1. Een rood vlammetje onder in de status balk betekent : network configuration error.
    Als je er op klikt kom je op een scherm waar je de poort voor binnenkomende connecties in kunt vullen (b.v. 30000). Deze poort moet dan óók worden geopend in de routers / modem-routers van je thuisnetwerk. Pas dan kan de indexer je upload registreren en kunnen andere peers je upload zien.

    Als je alles goed gedaan hebt wordt het rood vlammetje na een tijdje (minuten) groen :


    image.png

    • Eens 1
  2. IPV6 kent geen portforwarding. In principe krijgt ieder apparaat zijn eigen IP adres en wordt er in de (router) firewall geregeld dat die van buitenaf niet bereikbaar is.
    Als je een echt IPV4 adres hebt (geen DSLITE) dan kun je een port forward in de router instellen.

  3. Het bewijs dat een download via een bepaalde IP heeft plaats gevonden, wil niet zeggen dat de abonnementhouder van dat IP ook de download pleegde.
    Dat kan ook iemand van zijn gezin of in de buurt zijn. Het 'bewijs' is dan ook flinterdun en wordt ook al door diverse US rechters afgewezen. Helaas snappen de NL rechters hier de techniek nog niet helemaal. Het enige wat DWF kan doen is de houder vragen om de downloader op te sporen (hoe?) en te vermanen dat hij/zij niet illegaal mag downloaden. Een erg zwak argument om daarmee de privacy van de houder te schenden.

    Overigens is de siutatie in DE anders. Daar is volgens de wet de houder van de aansluiting aansprakelijk voor schade verricht via zijn verbinding. Zeer controversieel in het geval van Hotels, B&B e.d.

    • Bedankt 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...