Jump to content

Private internet access is uit de download en VPN tests de beste provider en nu verkrijgbaar voor €2.60 per maand.

Los dat de dienst en client erg snel en prettig werkt is dit ook één van de goedkoopste VPN providers. We hebben ook een uitgebreide stap voor stap handleiding :)

Lees verder...

Tuinbever

Full members
 • Content Count

  49
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Tuinbever last won the day on March 12

Tuinbever had the most liked content!

Community Reputation

32 Support punten

2 Followers

About Tuinbever

 • Rank
  Full Member

Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Download met
  Divers
 • Browser
  firefox
 • Provider
  Tweak

Recent Profile Visitors

696 profile views
 1. Wij hadden ook de site lopen via Cloudflare, maar inmiddels al 6 maanden gestopt, ook dit omdat een collega een soortgelijke mail ontving Wij gebruikte de CDN van Cloudflare maar inmiddels niet meer. maar dat geld ook voor Amazon s3. Het ligt waarschijnlijk niet aan de host maar aan de Cloudflare dienst deze gebruikt wordt om te beschermen tegen Ddos en voor CDN gebruik.
 2. Ik ben zelf eigenaar van een grote fileserver, (waarvan ik de naam liever hier niet noem) deze veelal gebruikt wordt ter ondersteuning van b.v. Kodi Video stream. Let wel dat hier een verdienmodel achter schuil gaat, dus gebruikers betalen per maand of jaar om te kunnen downloaden en of te streamen. Dit in tegenstelling tot Forums waar posters kosteloos linken delen, die dan door middel van b.v. usenet tegen een zeer gering bedrag gedownload kunnen worden (onbeperkt), de kosten van fileshare sites zijn aanzienlijk hoger. Mijn Advies blijf mooi delen via NZB Flora, toegankelijker en veel goedkoper voor de gebruiker.
 3. Ik had PIA en was wel tevreden, maar ben middels overgestapt op PureVPN dit omdat deze erg hoge snelheden in verschillende landen haal. Logs, in 2017 heeft deze eenmaal logs overgedragen aan de FBI, nou daar hebben ze van geleerd, er worden sindsdien geen logs meer gedeeld, er zijn sinds 2017 meerdere verzoeken geweest om logs te overhandigen deze zijn niet meer beschikbaar gemaakt door het bedrijf. Kortom logs worden niet meer bijgehouden.
 4. Ik hou me dan ook strikt aan de regels, wat iedereen zeker moet doen. Aziaten zijn dan ook veel gedisciplineerder dan wij misschien ook zelfs socialer. Maar wat is onze wereld in eens een stuk schoner, als je nu buiten een hap lucht neemt, dat scheel bijna 5 peuken aan Fijnstof binnen de ring Amsterdam
 5. Extra tip (Blocking nintendo servers) Wil jij toch je WIFI verbinding gebruiken om bepaalde homebrew applications te upgrade of te updaten via internet? Maar bang dat Nintendo je banned om dat jij je switch om getoverd hebt tot een echte machine? Gebruik deze guide & volia! Ga naar de applet Instellingen en vervolgens naar het tabblad Internet. Selecteer het wifi-netwerk waarmee u verbonden bent en klik op "Instellingen wijzigen" Wijzig DNS-instellingen in Handmatig. Kies de server die zich het dichtst bij uw apparaat bevindt uit de onderstaande tabel en voer de primaire en secundaire DNS in uw verbinding in. Bewaar instellingen en test verbinding. Europa (server in Frankrijk) Primaire DNS 163.172.141.219 Secundaire DNS 207.246.121.77 Amerika (server in de VS) Primaire DNS 207.246.121.77 Secundaire DNS 163.172.141.219 Blokkeer testen Download de nieuwste release van de 90DNS-tester (link) Plaats de Switch_90DNS_tester.nroin de switchmap op je SD Ga naar het homebrew-menu en voer de 90dns-tester uit
 6. Ja dit is de manier die ik al sinds Google er is hanteert, zo kon je vroeger veel meer. Ik heb zo 100den vod adressen van iptv aanbieders , zal er hier een paar plaatsen, als ik meer tijd heb zal ik wel een lijst maken. Hier wat links: http://103.133.204.82/Data/ http://5.189.169.242/ http://185.105.101.95/ Het is geen garantie dat ze het blijven doen
 7. Dan kan de ventilator weer de kamer in, met al die oververhitte utp kabeltjes LOL
 8. Ja, Europa beschuldigen dat we niets doen, hij heeft niets anders gedaan dan het weg wuiven, en zal de verenigde staten in een grote crisis storten, wat een bamibal is die vent zeg.Hij was goed voor de financiële markten , maar zal nu wel achter zijn oren krabben, met de Dow Jones al 25% onderuit de laatste week.
 9. Kijk in Duitsland zijn ze een stuk realistischer. De Duitse bondskanselier Angela Merkel heeft in een toespraak gezegd dat experts verwachten dat uiteindelijk de meeste mensen het coronavirus zullen krijgen. "Als het virus er is, de bevolking geen immuniteit heeft en er geen behandeling is, dan zal zo'n 60 tot 70 procent van de mensen besmet raken." Merkel wil dat mensen ervan doordrongen raken dat het virus in Europa is beland en dat het van belang is om de verspreiding ervan te vertragen. "Het proces moet erop gericht zijn om het medische apparaat niet te overbelasten. Wat ze weergeven overal zijn geteste mensen, het werkelijke aantal licht dan ook vele malen hoger, B.v. in Italië licht het sterfte cijfer op 6% 631 doden bij 10.000 besmettingen maar in Korea zijn 7.755 besmettingen en 54 doden is 0,5% dit land test dan ook iedereen en is veel realistischer. Wat ik hier uit op maak dat er in Italië wel eens 30.000 besmettingen kunnen zijn, maar de klachten Nihil zijn en daarom niet getest.
 10. @sweet11 Des te dieper je op deze materie in gaat, hoe moeilijker het wordt om het voor de gewone gebruiker nog overzichtelijk te houden in deze grabbelton aan mogelijkheden. Het verijst nu eenmaal enige expertise om je daar in te verdiepen. Dus mijn lijkt de lijst van @vuurvogel76 al redelijk afdoende om de gemiddelde downloader al te voorzien van een legio aan content. Maar ik ben het eens met @Guardian dat een aanvulling op wat je kan verwachten meer uitgediept mag worden.
×
×
 • Create New...