Jump to content

Tuinbever

Full members
 • Content Count

  107
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

Tuinbever last won the day on November 23

Tuinbever had the most liked content!

Community Reputation

81 Support punten

2 Followers

About Tuinbever

 • Rank
  Duken Addict

Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Download met
  Divers
 • Browser
  firefox
 • Provider
  Tweak

Recent Profile Visitors

2274 profile views
 1. In het merendeel van de software die unattended is gemaakt wordt gebruik gemaakt van een bestaande serial, crack, of patch, deze te vinden zijn op diverse flora. Ons team maakt over het algemeen zelf de serial of crack of aanpassing in het register, dit proces gaan we in deze handleiding niet behandelen. Aangekochte software kan ook worden gebruikt om unattended te maken, deze kan dan b.v. doormiddel van een firewall block ook op een andere pc draaien.
 2. Mooie video over UA windows maken kun je hier vinden : Dit is niet de manier om een goede unattendeds windows te maken. Ook heb ik liever niet dat onder deze handleiding andere video's worden geplaatst, alleen vragen en of opmerkingen, of open dan zelf een nieuwe handleiding. Mijn inziens vertroebeld dat alleen maar deze handleiding, ik zal zeker nog wel uitleggen hoe je wel een goede windows unattended maak, maar alles op zijn tijd.
 3. Heb je hem inmiddels al getest op een ander apparaat (pc) want als er iets met de dongle is dan zoek je naar de bekende speld in de hooiberg op je pc. Mocht hij werken dan verder kijken, b.v. alle usb poorten proberen , ook achter in de pc. Gelet op de specificaties van jou pc, zou hij moeten werken. Je zou e.v.t. een hardware test kunnen uitvoeren, daar zijn meerdere programma's voor b.v. : https://webwereld.nl/how-to/software/16-tools-om-je-pc-op-defecten-te-controleren-3775266/
 4. Ja want je Dongle is in dit geval de vervangende (hardware, deze alleen ondersteund dient te worden door een driver (software matig ), heb gezien dat jou aangeschafte dongle ondersteund wordt door win 10.
 5. Dat is bijna onmogelijk als je werkt met een bluetooth dongle, heb je de dongle al op een ander apparaat getest, het zou ook aan je usb poorten kunnen liggen.
 6. Ik heb nog 1 code voor 1 jaar gratis vpn ( dus helemaal gratis) Ik wil hem wel verloten hier. Als je interesse hebt dan even een pm sturen, dan trek ik 1 lotje op zondag 29 nov, mits er interesse is 😉 Ik maak de provider hier niet bekend, omdat deze anders misschien mij overslaat met uitdelen (Lol)
 7. Dat doen we nog wel, maar eerst deze tutorials afronden.
 8. Trump verliest zaak in Pennsylvania, 'geen feitelijk bewijs' (wat een prutser) 🤣 Goede morgen.
 9. spikesplace.live Cq sondtrack.live stopt per 1 januari
 10. Welkom bij de handleiding unattendeds maken. Dit doen we aan de hand van diverse programma's In dit artikel geven we een introductie, gebruiksaanwijzing en de configuratie voor het optimaal gebruik maken van software waar mee je silent installers maak Wat komt er aan bod deze handleiding? Werken met een CMD Werken met winrar (SFX) Werken met AutoIt Werken met advanced installer De handleiding bestaat uit meerdere video's Video 1: hoe maak je een installer doormiddel van een CMD en winrar Video 2: hoe maak je een installer met Autolt Vide
 11. Misschien is er is ook een mogelijkheid om op de site van @Duken een cursusje Unattendeds maken te plaatsen, dan zal ik wat uitleg geven en een paar video's plaatsen die ik dan maak, gelet er 1001 manieren zijn om een Silent install te maken. Dan zal @Duken even moeten aangeven welke plaats op de site daar geschikt voor is.
 12. Wordt voor mij lastig om hier nu een tactisch antwoord op te formuleren, zonder mij te veel te moeten verantwoorden hoe ik mijn vrije tijd besteed. @Guardian Maar natuurlijk ben ik berijd enige kennis te delen, skype en een headset is een pre. Stuur maar een pm met je skype naam, dan plannen we wel een sessie.
×
×
 • Create New...