Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:Tuinbever

Read-only
 • Posts

  305
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  35

Tuinbever last won the day on August 3 2022

Tuinbever had the most liked content!

Informatie

 • Awards
  Donateur 2022!
 • Geslacht
  Man
 • Download met
  Divers
 • Browser
  firefox
 • Provider
  Tweak

Recent Profile Visitors

10,352 profile views

Tuinbever's Achievements

Experienced

Experienced (11/17)

 • 3 years
 • Site
 • Great Content
 • Well Followed
 • Great Content

Recent Badges

361

Reputation

8

Community Answers

 1. Degene die hier persoonsgegevens deelt of privacy schend van anderen, kan direct vertrekken!! Dit is niet de bedoeling. Dit na aanleiding van meerdere meldingen, deze zijn inmiddels al verwijderd.
 2. Tuinbever noemen mag, maar weet niet waar je het over hebt, @anoniem1 heb er niets mee van doen 😉
 3. Kijk dat is pas mooi, een vrij en veilig forum voor iedereen 😉 zonder gedoe.
 4. Een grote , wel Engels, ook models 😉 https://3dprintboard.com/ http://www.3dprintingforum.us/ en nog veel meer zie overzicht hier: https://blog.feedspot.com/3d_printing_forums/
 5. In civielrecht geldt dat het voldoende is als de rechter redelijkerwijs oordeelt dat je schuldig bent, aannemelijk bewijs is voldoende. het is geen strafrecht 😉 en ja bankgegevens zijn afdoende. Maar om een welles nietes spelletje te voorkomen is wat ik al heb gezecht, wat je er mee doet, mag je zelf invullen.
 6. Ik stel alleen iets aan de orde @Fluitketel wat je er mee doet, mag je zelf invullen.
 7. Om het verder te verduidelijken. Het bovenstaande geld hoofdzakelijk voor het UPLOADEN van bestanden. Maar let wel dat ip gegevens geen hoge relevantie meer hebben bij usenet gebruik, deze worden in een vordering tot onderzoek dan ook bijna niet meer gebruikt, dit door dat het verstrekken van NAW gegevens bijna niet plaats vind door internet aanbieders. Downloaden van bestanden, ook zonder VPN worden vrijwel niet aangepakt, maar kan uiteraard in de toekomst veranderen, gelet het ook wat omslachtiger is . Of de gekoppelde gegevens bij de usenet provider voldoende zijn (bank) enz.. is volmondig ja, een machtiging voor vervolg onderzoek zal dan ook vrij gemakkelijk worden toegewezen, dit houd in dat gegevensdragers gevorderd kunnen worden . Ook dit houd niet in dat iedere uploader gevaar loopt, in directe zin, het hangt zeker af welke provider je gebruik en welke prioriteit er aan wordt gegeven.
 8. @Skeletor Dit is hoe het werkt, en ja ssl of wat dan ook maakt niet uit, user id is uniek, en gekoppeld aan je usenet acc bij de provider waar jij zit en is gekoppeld is aan jou specifieke gegevens. Je hoef hier geen rekening mee te houden natuurlijk, maar dat is dan je eigen keuze . Dis is maar een voorbeeld, ik had een post van wie dan ook kunnen nemen, om het uit te leggen.
 9. Beste usenet gebruiker, Er bestaan veel misverstanden over wat nu wel en niet veilig is bij het uploaden van bestanden naar usenet. Hier zal ik in het kort uitleggen waar de meeste misverstanden over bestaan, b.v. het gebruik van een VPN. Een VPN (Virtuele Privé Netwerk) Een VPN beschermt je prima bij, het bezoeken van een website (forum) het downloaden en seeden van torrents VPN wordt ook gebruikt om je verbinding op openbare wifi te beveiligen, zodat je in volledige privacy kunt surfen VPN en Usenet Een VPN beschermd niet, op usenet heeft een VPN geen zin, je ip adres speelt geen rol bij het up/downloaden. op usenet worden ondanks VPN je gegevens gelogd door middel van een User signature cq id key. User signature Hier onder een voorbeeld van een User signature, deze wordt verkregen door middel van de upload data je achterlaat op de logs van de usenet provider. De User signature wordt gebruikt om jou gegevens te achterhalen, deze gegevens zijn gekoppeld aan jou usenet provider b.v. snelnl, eweka enz. Sommige van de usenet providers hebben inmiddels afspraken genaakt met Stichting Brein, dit om zo nodig aan de hand van een signature de betaalgegevens te verstrekken. Eweka is er een van, dus upload je beschermd materiaal, gebruik dan zeker geen Eweka. Voorkom problemen door nooit te betalen met je bank, paypal of creditcard. Providers met een paysafe en of crypto betaalmogelijkheid bieden de meeste veiligheid. Voorbeeld User signature. Ik hoop hiermee iets meer duidelijkheid te genereren over VPN gebruik.
 10. Hier gaan we verder, Vorige nummers waren fout 6779
 11. Gezien het gesprek er niet beter op wordt sluit ik dit topic. Iedereen bedankt voor hun reactie, en mocht @MrAudi meer weten , dan zal hij dat zeker melden, het is voor nu allemaal nog onzeker voor hem, wens hem dan ook veel sterkte.
 12. Heb vernomen dat de site voorgoed uit de lucht is in verband met een lopend onderzoek, meer kan ik er niet over melden, erg sneu voor Mraudie.
×
×
 • Create New...