Jump to content

Tuinbever

Full members
 • Content Count

  156
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

Handleiding Comments posted by Tuinbever

 1. In het merendeel van de software die unattended is gemaakt wordt gebruik gemaakt van een bestaande serial, crack, of patch, deze te vinden zijn op diverse flora.

  Ons team maakt over het algemeen zelf de serial of crack of aanpassing in het register, dit proces gaan we in deze handleiding niet behandelen. Aangekochte software kan ook worden gebruikt om unattended te maken, deze kan dan b.v. doormiddel van een firewall block ook op een andere pc draaien.

 2. Mooie video over UA windows maken kun je hier vinden :

  2 uur geleden zei Anoniem57:

  Dit is niet de manier om een goede unattendeds windows te maken.

  Ook heb ik liever niet dat onder deze handleiding andere video's worden geplaatst, alleen vragen en of opmerkingen, of open dan zelf een nieuwe handleiding.

  Mijn inziens vertroebeld dat alleen maar deze handleiding, ik zal zeker nog wel uitleggen hoe je wel een goede windows unattended maak, maar alles op zijn tijd. 

  • Thanks 1
 3. 1 uur geleden zei annemarie67:

  ik heb de private internet acces gedwonload en betaald. hoe kan ik mijn geld terug krijgen na 30 dagen?mijn engels is niet zo goed en kan het nergens vinden

   

  Alle restituties moeten worden aangevraagd via een supportticket. U kunt een supportticket indienen via de link Contact opnemen of per e-mail naar helpdesk@privateinternetaccess.com

  * Opmerking: restitutieverzoeken zijn alleen beschikbaar binnen de eerste 30 dagen na de laatste betaling volgens onze servicevoorwaarden. Meer informatie over ons restitutiebeleid vindt u in onze Servicevoorwaarden .

   

  Open de pagina in Google Chrome, rechtersmuisklik op de pagina , kies vertalen in Nederlands 😉

  • Thanks 1
 4. https://www.nzb-tortuga.com/(kan de server niet vinden al 3dgn)

  https://www.albumsindex.com/( je beland op een phpinfo bestand)

  https://abook.to/(bestaat niet meer)

  https://newztown.co.za/(kamt met veiligheids lekken)

  https://6box.me(zo goed als onbereikbaar)

  https://newzleech.com(erg moeilijk bereikbaar)

  https://www.nnzf.io/(bestaat niet meer)

  https://dusky.deepcave.net/(verbinding krijgen is bijna onmogelijk)

   

   

   

  • Thanks 1
 5. Misschien een tipje 😉 Gebruik een plaatje met een hogere resolutie (zie boven) dat voorkomt pixelvorming en is erg hinderlijk op een website. Het is simpel te voorkomen door een plaatje te gebruiken met een res: 1280 en hoger,  ook deze zijn goed terug te brengen in kilobits, door b.v. te exporteren in Photoshop.  Opslaan als > web verouderd > jpg,  dan wordt zo'n plaatje max 150 KB

   

  blond.jpg.c25fcf6bead893b05cbb85b39dcb55  <<< dit plaatje , er zijn er wel meerdere 😉

  • Thanks 1
×
×
 • Create New...