Jump to content

William

Administrators
 • Posts

  398
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  50

Movies posted by William

 1. The Creator

  By William

  Te midden van een toekomstige oorlog tussen het menselijk ras en de krachten van kunstmatige intelligentie, wordt Joshua, een geharde ex-agent van de speciale strijdkrachten die rouwt om de verdwijning van zijn vrouw, gerekruteerd om de 'Creator' op te sporen en te doden. De ongrijpbare architect van geavanceerde AI heeft een mysterieus wapen ontwikkeld met de kracht om de oorlog te beëindigen - en de mensheid zelf.

  0 comments

     (0 reviews)

  Submitted

 2. Fallen Leaves

  By William

  Twee eenzame zielen treffen elkaar per toeval tijdens een doorsnee nacht in Helsinki. Beiden op zoek naar een eerste, enige en ultieme liefde van hun leven. Het samen bereiken van dit doel blijkt knap lastig door zijn alcoholgebruik, verloren telefoonnummers en het niet kennen van elkaars namen of adressen. De algemene neiging van het leven om obstakels op te werpen voor degenen die streven naar geluk, helpt de situatie ook bepaald niet mee.  

  0 comments

     (0 reviews)

  Updated

 3. The Peripheral

  By William

  Een jonge vrouw in een klein stadje in de Appalachen, kan alleen ontsnappen aan de dagelijkse sleur door geavanceerde videogames te spelen. Ze is zo goed, dat een bedrijf haar een nieuw spel laat testen, maar het heeft een verrassing in petto. Het ontsluit al haar dromen over het vinden van een doel, romantiek en glamour in wat een spel lijkt, maar het brengt haar en haar familie in gevaar.

  0 comments

     (0 reviews)

  Submitted

 4. American Nightmare

  By William

  In een verbijsterende gebeurtenis in 2015 werd een stel, laten we hen Jane en Michael noemen, thuis overvallen en Jane werd ontvoerd, gedrogeerd, en misbruikt. Michael ontving een opmerkelijk laag losgeld van $17.000. De politie twijfelde aan Michaels verhaal en verdacht hem tijdelijk van een ernstig misdrijf, totdat Jane bizar genoeg werd vrijgelaten in de buurt van haar moeders woning. De buitenwereld kon moeilijk geloven dat het waargebeurd was, met speculaties die de ronde deden over ee

  0 comments

     (0 reviews)

  Updated

 5. Bastarden

  By William

  In 1755 gaat de verarmde kapitein Ludvig Kahlen op pad om in naam van de koning de onbewoonbare Deense heide te veroveren. Maar de enige heerser van het gebied, de meedogenloze Frederik de Schinkel, die gelooft dat het land van hem is, zweert wraak als het dienstmeisje Ann Barbara en haar lijfeigene echtgenoot vluchten en bij Kahlen hun toevlucht zoeken.  

  0 comments

     (0 reviews)

  Updated

 6. The Brothers Sun

  By William

  Als zijn familie wordt bedreigd door een mysterieuze vijand, vertrekt een triadelid uit Taipei naar LA om zijn eigenzinnige moeder en nietsvermoedende jongere broer te beschermen.  

  0 comments

     (0 reviews)

  Submitted

 7. Angel Baby

  By William

  Een liefhebbende vrouw en haar man verhuizen naar een afgelegen hut om te genezen van het verwoestende verlies van hun doodgeboren tweeling. Al snel voelt ze een kwade aanwezigheid en wordt ze tot het uiterste gedreven wanneer duistere geheimen beginnen te ontrafelen.  

  0 comments

     (0 reviews)

  Submitted

 8. Gypsy's Revenge

  By William

  Gypsy Rose Blanchard, die in 2016 een gevangenisstraf kreeg van 10 jaar omdat ze haar vriendje overtuigde haar moeder te vermoorden, is na zeven jaar opnieuw voorwaardelijk vrij. Ze zag geen andere uitweg nadat haar moeder haar jarenlang allerlei ziektes aanpraatte en haar overtuigde dat ze niet kon stappen.    

  0 comments

     (0 reviews)

  Updated

 9. How to Have Sex

  By William

  Drie Britse tienermeisjes gaan op een vakantie vol overgangsrituelen: drinken, uitgaan en uitgaan, in wat de beste zomer van hun leven zou moeten zijn.  

  0 comments

     (0 reviews)

  Submitted

 10. Berlín

  By William

  Voor de gebeurtenissen in La Casa de Papel stelt Berlin (Pedro Alonso) een eigen team van criminelen samen om 44 miljoen dollar aan juwelen buit te maken. Vanaf 29 december kun je op Netflix kijken naar Berlin, een spin-off van La Casa de Papel die draait om het door Pedro Alonso gespeelde personage.

  0 comments

     (0 reviews)

  Submitted

 11. My Life with the Walter Boys

  By William

  Wanneer een tragedie het leven van een tiener overhoop haalt, gaat ze bij het grote gezin van haar voogd in een klein dorp wonen. Daar leert ze over liefde, hoop en vriendschap. Fans van "My Life with the Walter Boys" kunnen zich verheugen, want het is bevestigd dat de serie terugkeert voor een tweede seizoen. Na het wereldwijde succes van het eerste seizoen, waarin we de jonge Jackie Howard volgden die na een tragisch ongeval bij een nieuw pleeggezin in Colorado intrekt, is de

  0 comments

     (0 reviews)

  Submitted

 12. Aquaman and the Lost Kingdom

  By William

  Wanneer een oude macht wordt losgelaten, moet Aquaman een ongemakkelijke alliantie smeden met een onwaarschijnlijke bondgenoot om Atlantis en de wereld te beschermen tegen onomkeerbare verwoesting.

  0 comments

     (0 reviews)

  Submitted

 13. Rebel Moon - Part One: A Child of Fire

  By William

  Een vredige kolonie aan de rand van de melkweg wordt bedreigd door een tiran, Balisarius genaamd, aangestuurd leger. De wanhopige burgers doen vervolgens een beroep op een jonge vrouw met een mysterieus verleden. Zij krijgt de taak om op zoek te gaan naar krijgers van nabijgelegen planeten die hen zouden kunnen helpen tegen deze dreiging.

  1 comment

     (0 reviews)

  Submitted

 14. Percy Jackson and the Olympians

  By William

  Percy Jackson is op een gevaarlijke queeste. Om de bliksemschicht van Zeus terug te halen en een oorlog te voorkomen, moet hij dwars door Amerika reizen, monsters ontlopen en goden te slim af zijn. Dankzij de hulp van zijn partners Annabeth en Grover, leidt Percy’s reis hem naar het antwoord op de vraag hoe hij erbij kan horen in een wereld waarin hij zich niet op zijn plek voelt en waartoe hij voorbestemd is.

  1 comment

     (0 reviews)

  Submitted

 15. Cindy la Regia: La serie

  By William

  Cindy, een scherpe en rusteloze tiener, groeit gelukkig op in de high society van San Pedro Garza García in Nuevo León. Wanneer zij en haar oude vrienden voor het eerst naar de gemengde middelbare school gaan, zet Cindy vraagtekens bij de rol van 'prinses' en de zoektocht naar 'charmante prins' die haar altijd is geleerd. In haar eerstejaars avonturen leert Cindy dat het behagen van anderen er niet zoveel toe doet als het vinden van zichzelf.

  0 comments

     (0 reviews)

  Submitted

 16. Silent Night

  By William

  Een gekwelde vader is er getuige van dat zijn zoontje sterft wanneer hij op kerstavond in het kruisvuur van een bende terechtkomt. Terwijl hij herstelt van een wond die hem zijn stem kost, maakt hij van wraak zijn levensmissie en begint hij aan een zwaar trainingsregime om de dood van zijn zoon te wreken.

  0 comments

     (0 reviews)

  Submitted

 17. Wednesday

  By William

  Dit is het verhaal van Wednesday Addams als studente aan de Nevermore Academy waar ze poogt om haar opkomende paranormale gaven onder de knie te krijgen. Ondertussen probeert ze een monsterlijke moordpartij die de plaatselijke stad heeft geterroriseerd te dwarsbomen, en het bovennatuurlijke mysterie op te lossen waarin haar ouders 25 jaar geleden verwikkeld waren - en dat alles terwijl ze met haar nieuwe en zeer verwarde relaties in Nevermore moet omgaan

  1 comment

     (0 reviews)

  Submitted

 18. Priscilla

  By William

  Wanneer de tiener Priscilla Beaulieu de wereldberoemde Elvis Presley ontmoet op een feestje, blijkt hij onverwachte kanten te hebben: hij wordt zowel een opwindende liefde, een bondgenoot in eenzaamheid, als een kwetsbare beste vriend.

  0 comments

     (0 reviews)

  Submitted

 19. The Gilded Age

  By William

  De 'Gilded Age' was een periode in de Amerikaanse geschiedenis van immense economische bloei. Enorme fortuinen 'nieuw geld' werden vergaard door succesvolle industriële ondernemers; fortuinen 'oud geld' werden verloren door families van patriciërs. De jonge wees Marian Brook gaat inwonen bij haar rijke tantes Agnes van Rhijn en Ada Brook in New York. Ze wordt vergezeld door de Peggy Scott, een succesvolle vrouw van kleur. Marian raakt ongewenst betrokken bij een vete tussen een van haar tantes,

  0 comments

     (0 reviews)

  Submitted

 20. The Devil on Trial

  By William

  Ontdek de eerste – en enige – keer dat ‘demonische bezetenheid’ officieel is gebruikt als verdediging in een Amerikaanse moordzaak. Met verhalen uit de eerste hand over vermeende bezetenheid door de duivel en een schokkende moord, dwingt dit buitengewone verhaal tot nadenken over onze angst voor het onbekende.  

  0 comments

     (0 reviews)

  Updated

 21. The Family Plan

  By William

  Dan Morgan heeft verschillende titels: liefhebbende echtgenoot en vader, befaamd autoverkoper. Hij is ook een voormalig huurmoordenaar. En wanneer verleden en heden samenkomen, moet hij met zijn nietsvermoedende gezin op een buitengewone reis.  

  0 comments

     (0 reviews)

  Updated

 22. Fast Charlie

  By William

  Wanneer zijn bejaarde maffiabaas wordt neergeslagen, zal Charlie Swift, een trouwe vriend en huurmoordenaar, er alles aan doen om de nieuwe ploeg die hem heeft uitgeschakeld neer te halen.

  0 comments

     (0 reviews)

  Submitted

 23. Hell Camp: Teen Nightmare

  By William

  Onhandelbare tieners in heel Amerika werden naar een therapiekamp in de barre woestijn van Utah gestuurd. De omstandigheden waren wreed, maar het personeel was nog erger. Vanaf 27  december te streamen op Netflix.

  0 comments

     (0 reviews)

  Updated

 24. Leave the World Behind

  By William

  Het familie-uitje naar een luxueus huurhuis neemt een onheilspellende wending wanneer een cyberaanval al hun apparaten uitschakelt en twee vreemden aan de deur verschijnen.

  0 comments

     (2 reviews)

  Submitted

 25. De Tatta's

  By William

  Wie wil er niet schathemeltjerijk worden? Nou, Erik van Kampen zeker wel. Dan kan hij een nóg grotere villa voor zijn langs elkaar levende gezin kopen. Zijn droom valt echter snel in duigen wanneer hij een iets te hebzuchtige investering doet. Samen met zijn vrouw en kinderen verhuist hij van een luxe villa naar een flat. Ze willen zo snel mogelijk terug. Maar als ze hun nieuwe buren leren kennen leidt dat tot bijzondere vriendschappen. Als Erik nou maar niet opnieuw alles verpest

  0 comments

     (0 reviews)

  Submitted

×
×
 • Create New...