Jump to content

William

Administrators
 • Posts

  397
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  50

Community Answers

 1. William's post in Softtrack.live offline? was marked as the answer   
  Softtrack is weer online 😉
 2. William's post in Upload programma om NZB te posten was marked as the answer   
  Beste @Bertke
  Ik heb een pdf gemaakt met bijna alle post programma's die gebruikt worden om te kunnen posten.
  Uiteraard kan iedereen deze inzien die interesse heeft.
  post.pdfpost.pdf   <<-- zie deze PDF
   
  En hier nog een paar andere:
    Camelsystem PowerPost 2.4 JBinUp/JBinDown v1.0 RC 1 - Build 286 (Windows .exe) JBinUp/JBinDown v1.0 RC 1 - Build 286 (Windows .jar) JBinUp/JBinDown v1.0 RC 1 - Build 286 (MacOS/Linux .jar) POWER-POST 2000 v1.3 (Build 25) POWER-POST 2000 v1.3b25-SpeedFix POWERPOST 2K jw Edition c yEncBin Poster YENC-POST 2002 v1.02 YENC-POWER-POST-A&A-v11b (no install needed) Yenc.Power.Post.GB.L8.52.Thread.Edition (no install needed)   Yenc-PP-GB-12.2.7.0 (no install needed)
 3. William's post in Rarbg geblokkeerd door KPN? was marked as the answer   
  VPN raad ik je sterk aan, omdat het downloaden van films enz... Illegaal is en jou ip je in de problemen kan brengen, dat zal niet snel gebeuren als je alleen download, maar toch zit je niet op een onverwachte verrassing van b.v. Brein te wachten 😉
  Met een vpn kan je ook weer toegang krijgen tot sites die geblockt worden door je provider. Als je met een vpn op Rarbg komt zie je dit:

   
  Invullen en downloaden maar 😉 Ps, met cloudflare  beschermen sites zich tegen bijvoorbeeld DDos aanvallen.
 4. William's post in beste torrent downloader was marked as the answer   
  De beste gratis torrent-clients op een rijtje
  qBittorrent Vuze Deluge uTorrent BitTorrent 1. qBittorrent
  Een gebalanceerde client qua features, snelheid en simpelheid
  Besturingssysteem: Windows, macOS, Linux
    Visit Site Geen advertenties Handige extra tools Geen gebundelde software Minder extensies dan enkele concurrenten Sommige torrent-clients bieden alle denkbare functies. Anderen houden dingen zo simpel als maar kan zijn. qBittorrent zit wat dat betreft precies in het midden, en daarmee doelt de client op het bevredigen van de behoeften van de meeste gebruikers. Daarnaast houdt het er ook rekening mee om zo min mogelijk CPU-kracht en geheugen te gebruiken.
  De torrent-client beschikt over een geïntegreerde torrent-zoekmachine, mediaspeler, versleuteling, prioritering van torrents en de bestanden in die torrents, IP-filtering en torrentcreatie, en het is de dichtstbijzijnde open source, advertentievrije equivalent van uTorrent.
  Als je op zoek bent naar een cross-platform torrent-client die de essentials dekt zonder al te ingewikkeld te worden, dan zit je helemaal goed bij qBittorrent.
   
  2. Vuze
  Een torrent-client met een veelvoud aan features én advertenties
  Besturingssysteem: Windows
    Visit Site Helder, verfijnd interface Uitbreidbaar via plugins Advertenties Gebundeld met een antivirus-trial Vuze (voorheen Azureus) claimt een van de meest krachtige BitTorrent-clients op aarde te zijn. We zijn niet zeker hoe het eraan toegaat op andere planeten, maar voor zover wij weten is Vuze een serieuze kandidaat voor die titel.
  Er zijn twee smaken Vuze: een nogal kale versie genaamd Vuze Leap, en een flink uitgedoste versie die je vindt onder de naam Vuze Plus. Beide bieden torrent-downloads, media playback en ondersteuning voor magnet link-bestanden, maar Vuze Plus biedt daar bovenop geïntegreerde virusbeveiliging en de mogelijkheid om mediabestanden te previewen.
  Een van de selling points die Vuze openlijk communiceert is haar interface. Deze ziet er gelikt uit en zorgt ervoor dat zelfs beginnende gebruikers snel begrijpen waarvoor je de geavanceerde features kunt gebruiken.
  Vuze biedt ook bandbreedtebeperking, IP-filtering en alle andere functies die je van een robuuste torrent-client zou verwachten. Vuze is daarmee zeker een van de eerste clients om te overwegen.
   
  3. Deluge
  Een enorm aanpasbare, goed werkende client
  Besturingssysteem: Windows, macOS, Linux
    Visit Site Cross-platform ondersteuning Uitbreidbaar via plug-ins Browserintegratie Interface is wat schaars Deluge bestaat al sinds jaar en dag, en de torrent-client kan zo simpel of krachtig zijn als je zelf wilt. Dat komt omdat Deluge uitbreidbaar is via een breed scala aan plug-ins, die jou in staat stellen om je eigen gepersonaliseerde versie van Deluge te creëren. 
  Ben je op zoek naar iets dat lijkt op uTorrent, maar dan zonder de ongewenste software? Geen probleem. Wil je een alfabetische volgorde van downloads, gedownloade bestanden verplaatsen naar specifieke bestemmingen volgens hun bestandstype, de snelheid aanpassen op basis van de netwerkcondities, mooie grafieken maken, alles eigenhandig inplannen, integreren met Chrome of Firefox, óf meerdere downloads hernoemen? Het is allemaal mogelijk met Deluge.
   
  4. uTorrent
  Een ontzettend lichte client onderhouden door BitTorrent zelf
  Besturingssysteem: Windows, macOS, Android
    Visit Site Downloads inplannen Enorm klein Bevat advertenties Bijkomende gebundelde software UTorrent, ook wel bekend als µTorrent, bestaat al sinds 2005 en is 's werelds meestgebruikte gratis torrent-client buiten China. Het heeft wel wat kritiek te verduren gehad door de jaren heen. Zo is uTorrent voorzien van een flinke lading advertenties. Veel gebruikers zijn van mening dat de meest recente versies iets te veel advertenties voorschotelen. Let er ook op dat je bij het installeren van uTorrent geen ongewenste andere software installeert.
  UTorrent blijft echter een nuttige, effectieve client en slokt niet veel van je systeemopslag op: de hele app is kleiner dan een digitale foto. Hoewel het niet de officiële BitTorrent-applicatie is, werd uTorrent wel de afgelopen tien jaar door BitTorrent onderhouden.
  Verder vinden wij het van belang om je te wijzen op het feit dat uTorrent een geschiedenis heeft met veiligheidsproblemen, waarvan de meest recente in potentie hackers de controle kon geven over belangrijke elementen van de client en hen in staat stelde om gebruikers te spioneren. BitTorrent heeft vrij snel daarna een patch uitgebracht om dit lek te dichten.
   
  5. BitTorrent
  BitTorrents eigen client
  Besturingssysteem: Windows, macOS, Android
    Visit Site Eenvoudig te configureren Downloads inplannen Erg klein Bevat advertenties Je vraagt je wellicht af waarom BitTorrent haar eigen torrent-client heeft, omdat het ook uTorrent onderhoudt. Zeker wanneer de BitTorrent-app niet veel meer is dan een rebrand van uTorrent. Volg je het nog allemaal?
  Hoewel de applicaties functioneel vrijwel identiek zijn, treffen we wel enkele belangrijke verschillen aan: BitTorrent biedt webgebaseerd 'seeden', recenseren en reageren van en op torrents aan. Ook kun je ontdekken dat BitTorrent meer welkom is bij private trackers die niet van uTorrent houden.
  Het is ook eenvoudig in het gebruik, en vormt een goede keuze als je nieuw bent in de wereld van torrenting en aan de slag wilt met een client die je een eenvoudige introductie geeft. 
 5. William's post in Verschil Warez - Torrents - NZB? was marked as the answer   
  Het blijft allemaal lood om oud ijzer 😅
  warez forums / websites werken veelal met een externe Filehosting, soms gratis maar vaak moet je een premium abonnement nemen, zelf ben ik Sysop op een van die sites.
  torrents en NZB sites zijn ook een vorm van warez forums, ik zelf ben Sysop bij, gfxtra31.com ook daar werken we met externe Filehosting. Maar het is aan jou waar je het prettigst kunt downloaden, met het minste risico om corrupte software binnen te trekken. Uiteraard vind je op warez forums ook vaak film, epub's en dergelijke.
   
  Heb hier wat warez forums voor je op een rijtje, mocht je eens wat willen snuffelen 😉
  Warez Websites:
  1 myGully.com
  2 http://warez-bb.org/
  3 https://avxhome.se/
  4 Boerse.SX Boerse.BZ Alternative
  5 https://puzo.org
  6 https://www.tehparadox.net/
  7 ReleaseBB
  8 https://www.downturk.net
  9 DirtyWarez - Index page
  10 http://xtragfx.com/
  11 http://www.downduck.com
  12 https://filmsofts.com
  13 http://downfree.net/
  14 Katzddl.net
  15 https://movie-forum.co/
  16 Forums - Andr||Net
  17 http://www.hdvietnam.com/
  18 https://www.heroturko.to
  19 https://nulledteam.com/
  20 https://warezheaven.com
  21 https://irfree.org
  22 https://www.9divx.org/
  23 https://warezforums.com
  24 https://heroturko.ws/
  25 https://www.megaddl.net
  26 https://warez-serbia.com/
  27 http://www.frboard.com/
  28 http://rapidheaven.com
  29 http://katzdownload.com
  30 https://megaddl.net
  31 https://heroturko.net/
  32 https://www.allripped.net/
  33 https://amaderforum.us/
  34 https://www.inwarez.com/
  35 https://www.reduson.com
  36 http://rarlinks.com/
  37 http://www.madaces.in/
  38 https://gigdownload.ru/
  39 https://downturko.com/
  40 https://dlwarez.xyz
 6. William's post in dumpert downloader om videos te delen via whatsapp of pc was marked as the answer   
  Dat is niet zo moeilijk daar, zet de video op pauze en dan rechter muisklik , dan video opslaan als. en klaar is klara, hij slaat hem dan op als mp4
   
  Met de foon is het met je vinger op de video staan even beethouden dan kies voor downloaden
 7. William's post in zeer goede seedbox was marked as the answer   
  Haha Die Bever weet niet alles hoor @Skeletor
  Maar hier een klein overzicht, Ps ik betaal altijd met Cripto. maar kan ook met creditcard. Ik zou dan wel een prepaid card gebruiken.
  De beste seedbox-providers
  Dit zijn mijn aanbevolen seedbox-providers:
  RapidSeedbox biedt root-toegang en veel apps zijn beschikbaar als "one click installs" inclusief Plex en OpenVPN. Accepteert bitcoin, 14 dagen restitutiebeleid. € 15 euro ($ 18 USD) van maand tot maand. Meer details . DediSeedbox biedt ook OpenVPN en Plex aan als een installatie met één klik. Root-toegang tot je eigen VPS. Goede schijfruimte (1 TB met het abonnement van $ 15 per maand). Meer details. Wat is een seedbox?
  Een seedbox is een speciale, supersnelle server voor het downloaden en uploaden van bestanden. De meeste mensen huren seedboxen om zeer snelle torrent- of Usenet-overdrachten te realiseren. Meestal zie je snelheden van 100 Mbps (8 MB / s) tot 10 Gbps (1250 MB / s) op een seedbox.
  Een seedbox stelt je ook in staat om ISP-throttling te vermijden en afluisteraars zoals de RIAA of MPAA te omzeilen.
  Tegenwoordig zijn er veel seedbox-providers - de meeste worden beheerd door individuen of kleine bedrijven. Deze seedboxen hebben enkele van de beste feedback van klanten:
  Hoe een seedbox te gebruiken
  Over het algemeen zijn seedboxen zo ingesteld dat u Usenet- en torrent-applicaties vrij eenvoudig kunt installeren.
  Nadat de bestanden zijn gedownload naar de seedbox, kunnen ze vervolgens op uw computer worden gedownload via de HTTP-, FTP-, SFTP- of rsync-protocollen. Je kunt de media ook rechtstreeks vanuit de seedbox streamen met een applicatie als Plex.
  Sommige seedboxen bieden mogelijk een VNC- verbinding of een extern bureaubladprotocol op sommige Windows-machines. Hierdoor kunnen veel populaire clients op afstand worden uitgevoerd.
  Een volledige lijst met Seedbox-providers
  Hier is een lijst van alle seedbox-providers die al meer dan een jaar actief zijn:
  Andy10gbit Hosting met bytes Chmuranet CloudBoxes.io Dediseedbox EvoSeedbox Feral Hosting Giga-Rapid Hyperboxen Gepulseerde media RapidSeedbox Seedbox.io The Seedbox Company Seedboxes.cc Seedhost Seedit4.me SonicBit Swizzin UltraSeedbox WalkerServers WhatBox Xirvik
 8. William's post in Bitcoin minen met een Windows 10 PC was marked as the answer   
  Ik zou w8 tot hij weer wat lager staat en gewoon inkopen, ik kocht de eerste keer toen hij op $ 5000 stond.
  Hij zal zeker nog sterk fluctueren, dus je kans pakken 😉
   
  Is bitcoins minen in 2020 rendabel?
  Dat hangt er vanaf. Ten eerste is het alleen rendabel in Nederland wanneer je echt de daarvoor ontworpen Antminers gebruikt. Ook al denk je dat je nog zo een krachtige PC hebt, je gaat het niet redden. In 2014 kon dit nog wel, maar anno 2020 werkt dit niet. Daarnaast heeft het alleen zin als je het op grote schaal doet. Dit houdt in dat je echt tientallen mining rigs moet installeren wil je rendabel bitcoin minen.
  Daarentegen worden de miners steeds efficiënter, je kan steeds sneller minen tegen lagere kosten.
  Wanneer is Bitcoin minen voor mij wel interessant in 2020?
  Stel, je hebt zonnepanelen en je hebt een stroomoverschot dan kan het interessant zijn om Bitcoin te minen. In Nederland betaal je al gauw € 0,25 per kWh, waardoor het minen niet interessant is als je wint wilt maken. Als je een stroomoverschot hebt of tegen een laag tarief stroom kan krijgen dan is het zeer interessant om te minen.
  De moeilijkheidsgraad en de hash rate in het netwerk verandert voortdurend, bereken via deze website of Bitcoin minen nu nog winstgevend is: https://whattomine.com/coins 
  Wie minet er dan nog wel?, vraag je jezelf misschien af.
  Dit zijn voornamelijk mensen in Azië, Israëli en nog een aantal specifieke landen. Dat komt omdat de stroomprijzen in deze landen heel laag liggen. Bij ons is stroom relatief duur waardoor de marge tussen je ‘rewards’ en stroomkosten een stuk kleiner is dan in de eerder genoemde landen. Ook in sommige Oostbloklanden zoals Bulgarije zijn de energieprijzen nog erg betaalbaar.
  Conclusie:
  Ja, het is nog steeds rendabel in Nederland, mits je het groots aanpakt en met de juiste hardware. Of je hebt de mogelijkheid om energie tegen een laag tarief af te nemen.
  Pools
  Het is in veel gevallen verstandig om je aan te sluiten bij een mining pool. Dit is een groep mensen die gezamenlijk hun computers en rekenkracht beschikbaar stellen op met één gezamenlijk doel; het minen van bitcoins.
  Wat zijn de voordelen van een mining pool?
  Als je in je eentje werkt, moet je de volledige blockchain downloaden. Dit is, in het geval van Bitcoin, gigantisch veel data. Als je jezelf aansluit bij een pool is er al iemand die dit voor je gedaan heeft, en deze data beschikbaar heeft gesteld op een centrale server. Je hoeft, als lid van de pool, alleen maar je computers geheugen en rekenkracht beschikbaar te stellen voor de data die erbij komt. Alle nieuwe data die de blockchain wordt ‘ingepusht’ wordt verdeeld over iedereen in de pool. De beloningen worden ook bij elkaar gelegd en verdeeld over de hoeveelheid werk die elk aangesloten lid heeft gedaan. 81% van de pools zitten in China, de grootste hiervan is de Antpool. Een volledig overzicht laat alle bestaande communities zien.
×
×
 • Create New...