Jump to content

sweet11

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by sweet11

 1. Wat bedoel je met privacy welke wordt geschonden en misbruikt wordt voor commercieel gewin?
 2. Iedereen weet dat dit niet mag dus dan is het meer dan logisch dat de wetgever hier tegenop treedt. Ik durf te wedden dat 99,9 procent van dit forum nog nooit had gehoord van deze Peppi en Kokki sites. Het heeft niets met censuur te maken maar met wetgeving. Continue door het rood rijden is ook niet slim maar we doen het allemaal wel is een keer en worden boos als we worden betrapt, nietwaar? Veilig downloaden met VPN dmv een torrentclient op je eigen netwerk is een optie maar neem dan een VPN aanbieder buiten de EU. Wil je het echt veilig dan zet je de account op naam van ene Vladyslav of Li. Of neem een seedbox/server ( shared niet dedicated ) en zet die op naam van ene Vladyslav of Li. Harkt de meuk binnen met Filezilla ( encrypted ) en je bent 200 procent veilig.
 3. Niet helemaal waar. Bij enkele grote private trackers hebben ze wel is een onderzoekje gedaan naar de leeftijden en je zag een enorme toename van downloaders in de leeftijd van 20-30 jaar. Het ouderwetse downloaden bestaat nog steeds maar er is een fenomeen bijgekomen die de jongeren meer aanspreekt en dat zijn illegale streamingsdiensten. Als paddestoelen schieten die uit de grond. Vergis je niet in de illegale streamingsdiensten want je praat echt over miljoenen betalende leden ( ! ). Kortom het is big business en heeft voor de ouderwetse downloaders een heel groot voordeel. De focus van de opsporingsapparaten e/o Brein adepten liggen vnl. op de illegale streamingsdiensten. Je mag gerust concluderen dat downloaden op de ouderwetse manier dmv torrents en nieuwsgroepen volledig is ingehaald door de illegale streamingsdiensten. Neem Xtream codes deze had 50 miljoen betalende leden. 50 miljoen maal £ 10 per maand om maar een voorbeeldje te noemen. Private trackers met pak hem beet 20 - 25.000 leden is laaghangend fruit geworden. Onze Tim gaat het druk krijgen. Een beetje downloader neemt een server/seedbox en gebruikt Plex om te streamen. Niets meer gedoe met externe harde schijven of NAS gedoe.
 4. Deel 2 is niet eerder verschenen hij is vrijwel direct verschenen nadat Disney hem heeft uitzonden. Bron : https://www.comparitech.com/tv-streaming/disney-plus-mandalorian-pirating/ Neemt niet weg dat de 1e aflevering in no time werd afgeleverd in 4Kzelfs. Er lopen nog wel enkele issues zoals CDM ( content decryption module ) Het probleem is dat er bij elke aflevering een encrypted sleutel wordt meegegeven en om die te kraken moet je een apparaat open maken en een trustzone exploit uitvoeren. Met andere woorden je mag een apparaat opofferen. Ik ken mensen in mijn omgeving die zich te pletter ergeren aan al die streamingsdiensten en zijn teruggekeerd naar torrents of nieuwsgroepen. Er zijn teveel streamingsdiensten in een te korte tijd gekomen waardoor de consument wordt overspoeld met content welke geheel is versnipperd. De oorlog is begonnen en het zal voor de consument alleen maar erger worden want er komen nog meer streamingsdiensten aan. edit : met de oorlog bedoelde ik de streamingsdiensten die elkaar gaan beconcurreren met content die bakken met geld kosten.
 5. Deel 2 is niet eerder verschenen hij is vrijwel direct verschenen nadat Disney hem heeft uitzonden. Bron : https://www.comparitech.com/tv-streaming/disney-plus-mandalorian-pirating/ Neemt niet weg dat de 1e aflevering in no time werd afgeleverd in 4Kzelfs. Er lopen nog wel enkele issues zoals CDM ( content decryption module ) Het probleem is dat er bij elke aflevering een encrypted sleutel wordt meegegeven en om die te kraken moet je een apparaat open maken en een trustzone exploit uitvoeren. Met andere woorden je mag een apparaat opofferen. Ik ken mensen in mijn omgeving die zich te pletter ergeren aan al die streamingsdiensten en zijn teruggekeerd naar torrents of nieuwsgroepen. Er zijn teveel streamingsdiensten in een te korte tijd gekomen waardoor de consument wordt overspoeld met content welke geheel is versnipperd. De oorlog is begonnen en het zal voor de consument alleen maar erger worden want er komen nog meer streamingsdiensten aan.
 6. Ik zal mijn uiterste best doen.
 7. Ben gek op alles wat met torrents en nieuwsgroepen te maken heeft. Ben lid van veel private trackers en private indexers. Lees graag nieuwtjes en hoop leuke mensen te ontmoeten.
×
×
 • Create New...