Jump to content

sweet11

Full members
 • Content Count

  46
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by sweet11


 1. 12 uur geleden zei misterjaws:

  Ik ben gebanned om feitelijk niets. Het betreft een voetbalsite van een bepaalde club waar ik een hartstochtelijke supporter van ben. Echter je hebt altijd wel een beheerder die zich aan bepaalde personen ergert .

  Deze beheerder staat er ook om bekend dat hij nogal snel met bannes strooit en zelfs de eigenaar van de site is het met me eens (ik zat er al meer dan 6 jaar op), echter wil hij niet tussen beide komen omdat voor die site de betreffende beheerder er veel tijd in steekt en niet zomaar iemand te vinden is die dat wil overnemen. Als iemand me kan helpen zou dat geweldig zijn gezien die club toch een stuk van mijn plezier is.

  Beste, luister nu is goed aub. Je bent gebanned en dat betekent einde verhaal, punt! We hebben enkele methoden voorgesteld maar zeg nu is eerlijk. Stel, je wordt weer lid van dat forum en je bent een groot fan van voetbalclublutjebroek.

  Elk mens heeft een bepaalde stijl van schrijven dit icm je liefde voor die club dan val je in no time door de mand. Met andere woorden heel veel mensen hebben door dat je onder een ander naam door ben gegaan en dat mag dus niet wat resulteert in wederom een ban. Kortom gewoon door ademen en niet meer achterom kijken. Welke club is het eigenlijk?


 2. Ik ben meer op de hoogte van private torrent sites en ik kan je verzekeren dat er bij enkelen enorme bedragen in om gaan. Er zijn trackers die een "agressief" beleid hanteren in de vorm van maandelijks/kwartaal verplicht downloaden EN seeden icm Ratio regels. Voor enkelen ondoenlijk om dit te bewerkstelligen omdat ze de bandbreedte niet hebben of ergens in Verweggistan wonen.Je hebt te maken met hele grote jongens die mega seedboxen hebben en elkaar slim in een "loop" zetten waardoor je als leek met minimale snelheid daar gewoonweg niet tussen kom. Het gevolg is betalen of eraf te worden geknikkerd. Velen kiezen voor ca. 75 - 100 per jaar en hebben hierdoor vrij spel en kunnen alles downloaden wat ze willen. Het aanbod bij dit soort jongens is gigantisch, je kan het zo gek niet verzinnen of het is daar.  Dit soort trackers harken echt enorme bedragen binnen.

  Hetzelfde zie je nu ook gebeuren bij private Nzb indexers. Even voor de duidelijkheid ik heb het over professionele Nzb indexers dus niet die Nederlandse die hier soms voorbij komen.

   Een tijd geleden kon je er simpel op komen. Later werd het enkel invite. Nu is het invite EN je kan de portemonnee trekken. Het zijn veelal luttele bedragen 10 dollar voor een heel jaar. Doe dat  maal 2500 leden per jaar ( BC ) en het leven wordt een stuk gezelliger.🤪 En dan ben ik nog erg conservatief.


 3. 18 uur geleden zei Monkie:

  Zelf maak ik gebruik van een Multiroom-wifi router / Mesh router: Ubiquiti AmpliFi AFi-HD. Je kunt kiezen uit enkel een basisstation (router). Deze sluit je aan op het Ziggo modem.

  Mogelijk is enkel het basisstation voldoende wat betreft het wifi bereik.

  Zo niet, dan kun je ook kiezen uit een basisstation + 2 Mesh points (satellieten). Deze satellieten stop je in het stopcontact waar je een slecht wifi bereik hebt.

  Het is wel een duur geintje, maar het werkt hier perfect. Uiteraard heb je ook andere merken die multiroom-wifi routers verkopen. Daar heb ik zelf geen ervaring mee.

  Toen ik het filmpje zag dacht ik eerst dat het een start up betrof.😆 Op Tweakers kan je meer lezen. Interessant dit bedankt.


 4. 5 uur geleden zei Monkie:

  Zelf heb ik ook slechte ervaringen met powerline-adapters. Werkte hier onstabiel en had last van (veel) snelheidsverlies.

  En inderdaad, via een kabeltje blijft natuurlijk het beste. Of koop een goede router die voor het wifi gedeelte zorgt.

  Zet het modem van Ziggo in bridge-modus en sluit je eigen router vervolgens aan op het Ziggo modem. Werkt hier perfect en heb totaal geen slechte wifi verbinding meer.

  Allereerst bedankt allen.  👍 De tip omtrent bridge en een andere modem zag ik hier en daar al voorbij komen. Maar welke? Ik ben totaal niet thuis in deze materie en je barst vd merken en reviews. Vandaag is modum A hot en morgen modem B.

  • Like 1

 5. Ik wil van mijn Ziggo bedraad internet af maar mijn WiFi is op de 1e verdieping dramatisch slecht. Ik heb ze vandaag gebeld en zij kwamen met de volgende oplossing :

  Wifibooster via een internetkabel

   

  • Wifi via 2,4 Ghz en 5 Ghz frequentie (dual band concurrent).
  • Wifi-standaard 802.11g/n/ac.
  • Met 4 aansluitpunten om extra apparatuur (zoals computers) via een internetkabel aan te sluiten.
  • 2x2 voor 2,4GHz (2 ingebouwde antennes voor een betere verbinding).
  • 3x3 voor 5GHz (3 ingebouwde antennes voor een betere verbinding).
  • Werkt direct na aansluiting.
  • Geschikt in combinatie met alle Ziggo modem/routers.
  • Automatische software update voor nog betere wifi.

  Of 

  Wifibooster via stopcontact

   

   

  • Wifi via 2,4 GHz- en 5 GHz-frequentie.
  • Wifi-standaard 802.11g/n/ac.
  • Maakt gebruik van de nieuwste technologie (G.hn2) waardoor de verbinding tussen de 2 powerline-adapters sneller en robuuster is dan oudere modellen.
  • Geïntegreerd stopcontact op beide powerline-adapters.
  • Met 1 aansluitpunt om extra apparatuur via een internetkabel aan te sluiten.
  • 2x2 voor 2,4 GHz (2 wifi-stromen, voor een robuuste verbinding).
  • 2x2 voor 5 GHz (3 wifi-stromen, voor een robuuste verbinding).
  • Werkt direct na aansluiting.
  • Geschikt in combinatie met alle Ziggo modems/routers.

  https://www.ziggo.nl/internet/wifibooster/

   

  Heeft iemand ervaring met deze producten?

  Booster via internetkabel is geen optie want als ik een kabel naar boven had kunnen trekken dan had ik hem wel in mijn iMac gestopt. Dus dan blijft stopcontact over. Alleen had ik begrepen van een winkel waar ik was geweest dat dit niet zo goed werkt als er geen aarde draad is. Klopt dit?

   

   


 6.  

  Huisregels lees ik oa.

  Ook zijn links / verwijzingen naar illegaal aangeboden content, NZB-bestanden, torrents en dergelijke zijn verboden!.

  Duidelijker kan het niet maar ik zie heel veel verwijzingen naar platforms waar illegale content wordt aangeboden. Mag dat wel?

  Voorbeeld dan maar 

  https://www.film-paleis.me/nzbbrowse.php NZB en Torrent

  https://www.nzb-tortuga.com/
  https://www.albumsindex.com/ update ?  
  https://newz69.keagaming.com/
  https://nzbgeek.info/ 14 day trial period
  https://lulunzb.com/ invited only
  https://simplynzbs.com/ invited only
  https://omgwtfnzbs.me /invited only
  https://abook.to/index.php /invited only
  https://www.miatrix.com/ only 2 grabs days
  https://nzb.cat/index.php 1 grab day
  https://nzbindex.in/ 1 grab day
  https://newztown.co.za/ under maintenance
  https://fastnzb.com/ Donate
  https://6box.me/
  http://binzb.com/
  https://newzleech.com/
  http://nzbfriends.com/
  http://nzbstars.com/ spotnet

   

  Dit zijn vnl NZB Indexers die illegale content verspreiden dmv nieuwsgroepen. Ik veronderstel dat dit dus mag want het staat ergens op dit forum. Wat mag dan niet?

   

   

   

   


 7. 5 minuten geleden zei Guardian:

  Behalve de aanzienlijke lijst staat er veel info op deze website die misschien toch wel bij veel mensen onbekend is. Er staan ook een aantal linkjes tussen die eerder in een andere topic al door jou zijn aangeboden als aanvulling op de lijsten die op Duken.nl staan. Helaas is het voor heel veel leden denk ik niet duidelijk wat ze precies kunnen verwachten op die websites onder die linkjes zonder aanvullende informatie die ik helaas in jouw bijdragen ook niet terugzie en ook ik ben net als heel veel leden best wel redelijk bekend in deze scene, maar geen allesweter. Hopelijk staat er wat uitleg op de website onder mijn link die overgenomen kan worden en ter aanvulling geplaatst kan worden bij de verschillende lijsten in de Handleiding.

  Vuurvogel en Guardian, helaas maar de echte private indexers staan daar niet tussen.Er staan een paar zogenaamde private indexers tussen zoals Alt of Dog maar zijn absoluut niet te vergelijken met een PI. Reddit kan een goede bron zijn maar je komt de namen weinig tegen omdat het verboden is om deze te noemen maar heel soms glipt er 1 tussendoor. PI hebben vrijwel geen last van DMCA en hebben een hele goede indexer die bijna alles vindt. 

  Het is bijna hetzelfde verhaal als private trackers ( torrents dus ). Daar zitten heel veel zogenaamde private trackers tussen maar zijn gewoon toegankelijk. Voor nieuwkomers is het bijna onmogelijk geworden om lid te worden of je moet heel veel verstand hebben van deze materie en dan bedoel ik niet mijn geneuzel maar het echte werk zoals ; encoden, frame server programma's, demuxen etc etc. En je mag ook nog een examen afleggen waarvan  dik 80 procent zakt. 

   

   

   

   

   

   

   


 8. Nieuwsgroepen kun je het beste met een server/seedbox downloaden. Je hebt megasnelheden en je belast je eigen computer niet met uitpakken etc. Wat je echt nodig hebt is een goede ( private ) indexer. Voor de happy view die er een paar hebben is het een genot. Voor nieuwkomers is het ondoenlijk om daarop te komen, helaas.

  • Like 1

 9. 53 minuten geleden zei Guardian:

  Helaas wordt nagenoeg iedere burger de digitale snelweg op gedwongen door alle overheden en grote (financiële) instellingen. Er bestaat nog amper een mogelijkheid om iets te doen of te realiseren zonder dat je verplicht gebruik moet maken van inlog gegevens of pasjes. Als die verplicht gevolgde procedures niet gedaan kunnen worden zonder dat je persoonlijke gegevens beschermt zijn hoort er tenminste een instantie te zijn die daar een degelijke controle op uitoefent. Elke boete die uitgedeeld wordt is in dit geval uitstekend, want dat houdt tenminste in dat er controleurs mee bezig zijn en in dit item gaat het om een verzameling van Consumenten organisaties over de hele wereld. Ik begrijp alleen het woordgebruik Infantiel (kinderachtig) even niet, want naïef gedrag vertonen is niet perse leeftijd gebonden.

  Ik probeer het nog netjes te houden met infantiel gedrag.  😂

  Ook hier moet ik mij registreren dus het is echt overal. Met mijn inbreng kan een profiel worden aangemaakt en de eerste centjes zijn verdiend.😉 Let op de knipoog aub.

  Wat ik bedoelde zijn die stakkerds die dag en nacht op social media rondhangen. Er komt een moment in ons leven dat een verzekeringstoko een klant weigert omdat die op FB zijn/haar ongezonde levensstijl heeft laten zien.

  Of geen hypotheek met een levensverzekering.

  Of geen aanvullende ziektekostenverzekering ( fysio ) voor de persoon die elke weekend trotst zijn/haar foto's laat zien van het voetballen en soms een blessure oploopt.

   

  • Like 1

 10. 15 uur geleden zei Guardian:

  Uit deze reactie blijkt een overduidelijk zeer aanwezig cynisme. Het is gewoon in en in triest dat de makers en ontwikkelaars van al deze apps totaal geen respect hebben voor het wettelijk vastgestelde recht op privacy. Hopelijk bereiken de Autoriteiten Persoonsgegevens in de diverse landen dat op zeer korte termijn al deze apps uit de handel gehaald worden. Deze manier van privacy misbruik is te gek voor woorden en moet keihard aangepakt worden.

  Gratis bestaat niet en data is al jaren het nieuwe goud dus de makers van apps gaan letterlijk en figuurlijk over lijken. Geld is hun drijfveer en ze weten dat ze ermee weg komen. De boetes die worden uitgedeeld mits ze worden uitgedeeld ( ! ) zijn peanuts. Hoevaak is Facebook al zogenaamd bestraft terwijl de miljarden binnenstromen. Het leven is heel simpel, wil je dit alles niet ga dan niet rondhangen op social media apps zoals bovengenoemde toko's.

  Zelfs al weten de gebruikers dat dit gaande is dan blijven ze gewoon doorgaan met hun zogenaamde drukke bestaan op social media. Dus wie is nu eigenlijk de infantiel in dit verhaal? De consumentenbond moet je niet serieus nemen die brullen wat en vullen hun zakjes met dit soort onzin onderzoekjes. Als je in deze tijd nog steeds niet weet dat data poen is dan ben je echt dom.

  Schenden privacy regels daar werkt onze overheid ook graag aan mee.

  https://www.rtlnieuws.nl/economie/artikel/4206166/ministeries-schenden-massaal-de-nieuwe-privacywet-avg

  Ik ben het volmondig met je eens dat het schandalig is maar het is een andere tijd waarin wij leven. Het is allang bekend dat van bijna elke Nederlander al heel veel data bij elkaar is gegraaid en vele malen is doorverkocht.

  • Like 1

 11. Wie had dat verwacht.😂 Gisteren is er een groot onderzoek afgerond met de volgende resultaten :

   

  Water is nat.

  Gras is groen.

  Deze eindresultaten waar meer dan 30 ( ! ) jaar over is gedaan en waar vele onderzoekers en wetenschappers hebben meegedaan waren ook geschokt door de uitslag.


 12. PIA staat niet echt bekend als de snelste maar 4 Uur voor 3,5 Gb is echt te lang. Probeer een andere gateway/locatie.  Schakel de router geheel uit en start opnieuw. Je kan als laatste op PIA een eigen speedtest uitvoeren met verschillende gateways/locaties.

   Werkt het dan nog niet goed neem contact op met de helpdesk dan kunnen ze je begeleiden met poorten en settings.

  Voor de duidelijkheid er bestaat geen tool of whatever om dit te tackelen voordat je iets gaat installeren!

  Werkt het nog niet correct neem dan Hide.me. Kost meer maar geloof mij je hebt echt full speed.

  • Like 1
×
×
 • Create New...