Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:Diederik

Read-only
 • Posts

  121
 • Joined

 • Days Won

  1

Everything posted by Diederik

 1. Ik ben blij dat ik geen Apple heb maar gek dat mensen nu nog Smartphones hebben die ouder dan 6 jaar zijn
 2. Ik ben helemaal niet boos in tegendeel zelfs maar laat mij tevens ook niet meer uitlokken tot reacties omtrent zogenoemde mensen die je belemmeren toe te treden (die zitten wel degelijk hier) want je vijand is dichterbij dan jezelf denkt en daarmee heb ik genoeg gezegd. Je kan het lachwekkend vinden dat ik hetgeen zei over VPN want tja mensen willen graag hun idee beschermen en als je dan kijk naar Hunted (deels in scene gezet) laat maar haarfijn zien dat VPN gewoon gebakken lucht is. Als de overheid jou wil vinden doen ze dat toch wel ook al gebruik je VPN. Tja invite only is zeker lullig maar verschillende buitenlandse forums zijn gewoon vrij beschikbaar.
 3. Ik lach mij dood en ik ga niet weer een discussie hebben over wie wel of niet helpt want het wordt hier op dit forum niet gewaardeerd ook al heb je gelijk. Ik heb overigens al een aantal mensen geholpen verder te komen dus ik heb mijn bijdrage geleverd en heb dat in het verleden ook altijd gedaan op andere forums. Ik ben wel van mening dat die invite only prima werkt dan open systeem maar ook alles uitzetten als VPN (dat mensen deze onzin geloven is mij echt een raadsel) of geen Cloud mogen gebruiken vind ik heel goed. Het enige dat ik tot niet toe ben tegengekomen wat ik wet shit vond is dat ik geen protonmail kon gebruiken om aan te melden dus heb het maar gelaten zo.
 4. Nee niks is legaal van IPTV omdat het alles aanbied wat dus helemaal nog niet mogelijk is. Ik hoop dat ze in de toekomst wel zoiets gaan doen maar het is niet legaal.
 5. Ik zou eerst maar even dit lezen voordat je eraan begint
 6. Ik zit op firefox en zie geen rare dingen maar wat ik wel zie in de voorwaarden is dat het forum behoorlijk politiek correct is waar ik sowieso niet op zit te wachten. Niet dat ik hele rare gedachtes heb maar iemand corrigeren omdat jij vind dat wat iemand anders zegt niet mag en daarom maar gaat bannen is sowieso kinderachtig. Wat mij verbaasd is dat er zoveel nog graag lid willen worden terwijl sommige forums nu al één van de grootste posters van private releases aan boord heeft. Ik noem geen namen maar mensen weten wel waar ik het over heb als ze op dezelfde forum zitten als mij.
 7. Als je wat terug had gescrold had je kunnen weten dat Wiseguys een ledenstop heeft en je zal dus moeten wachten tot ze weer open gaan als ze dat überhaupt nog gaan doen. Het beste is een buitenlands forum te kiezen die ook via deze site in het overzicht gevonden kan worden.
 8. Als ze je hadden willen pakken hadden ze dat allang gedaan en zeker als je Spotnet gebruikt dat zo lek is als een mandje.
 9. Ze raden paypal af maar het systeem dat ze gebruiken zegt geen info te geven maar ik denk ook gaan ze echt dingen verhalen uit het buitenland? Die prepaid kaarten zijn wel verkrijgbaar maar veel te omslachtig om te gebruiken plus je moet ook nog eens inschrijven op Visa site bijvoorbeeld en heb geen zin in al die accounts. Bestond Wallie nog maar hahahaha Ik wil eigenlijk PP gebruiken maar ze promoten creditcard of prepaid card en uiteindelijk is dat ook geregistreerd aan je ID dus begrijp het niet zo.
 10. Ik mot alleen zien uitvogelen hoe ik prepaid debet kaart kan fixen om the doneren.
 11. Ik ben blij dat ik het nog om de oude manier doe wat meer werk is maar toch goed werkt dus gewoon voor elke site een andere pass gebruiken en ook zelf intypen elke keer maar weer.
 12. Niet te vaak doen overigens ne beterschap gewenst.
 13. Het deurtje zit daar op slot en gaat voorlopig helaas ook niet open. Gewoon alles in de gaten houden
 14. Ja precies en ook als ze een wachtwoord toevoegen in het NZB pakketje (alleen txt file of NZB link maar dan zit het er niet bij. Ook de ellenlange codes ook dramatisch om iets te vinden. Anime/Manga lukt goed maar de rest is super suck lol.
 15. Het is toch wonderbaarlijk dat mensen hier nog steeds intrappen maar ja het kan altijd gebeuren.
×
×
 • Create New...