Jump to content

 • Sign in to follow this  

  Software en gebruik

  De specificaties van de  Lenovo Xiaoxin TB - 8804F geven aan dat de tablet is voorzien van Android 7.1.1 (Nougat), 64 GB aan ruimte, 4 GB geheugen en een Qualcomm Snapdragon 625 2.0GHz, Octa Core processor. We zijn in de tablet gedoken om na te gaan of de specificaties waar worden gemaakt. De hardware gegevens blijken te kloppen. De laatste beveiligings-patch was op moment van schrijven september 2017 en dat is voldoende. De tablet geeft ook aan dat hij Android versie 7.1.1 bevat, 4 GB aan geheugen heeft en 64 GB aan interne ruimte bevat.

  Schermafdruk_2018-02-04-17-47-42-831.jpg  Schermafdruk_2018-02-04-17-47-29-797.jpg Schermafdruk_2018-02-04-17-47-35-063.jpg

  De tablet is snel in gebruik, applicaties installeren snel we komen geen lag tegen. Android 7.1 features zoals het splitsen van je scherm in "tweeën" werken lekker op een tablet. 

  Er is een stock versie van Android geleverd met de applicatie's

  • Microsoft Office suite (kan verwijderd worden)
  • Dolby (kan niet verwijderd worden)
  • Tweetal Lenovo support apps (kunnen verwijderd worden)
  • Geluidsrecorder (kan niet verwijderd worden)

  Geen bloatware en lekker schoon. 

  Schermafdruk_2018-02-13-21-16-43-195.jpg Schermafdruk_2018-02-13-21-17-07-420.jpg Schermafdruk_2018-02-13-21-22-00-119.jpg

  Meten is weten. We hebben de tablet door PC Mark gehaald voor een officiële score. PC Mark deze geeft aan dat de tablet een score verdient van 4745 en daarmee tot een de betere tablets hoort. Scores van PC mark zijn hier te vinden. Ook een test van Speedtest behaalde bij ons thuis de goede snelheid van het 5 Ghz netwerk. 40 Mbps download snelheid en 20 Mbps upload snelheid. Onze WiFi laat geen snellere download snelheid toe. 

   Schermafdruk_2018-02-04-18-14-37-304.jpg Schermafdruk_2018-02-04-18-14-41-989.jpg Schermafdruk_2018-02-13-21-17-39-044.jpg

  We hebben het de Xiaoxin tb8804f nog lastig proberen te maken met het intern opnemen van video, multitask-en door middel van gamen, YouTube en gebruik maken van Chrome maar ook hier laat het toestel geen vertraging zien.

  De vingerafdrukscanner welke aan de zijkant van het toestel zit werkt snel en accuraat. Hij zit op een erg prettige plek en welke vrijwel altijd. Vinger erop en aan de slag. Een mooie toevoeging is het automatisch in en uitschakelen van de tablet. Hiermee kan je de tablet op gewenste tijden uitschakelen en inschakelen. Dat scheelt weer batterijen in de nachtelijke uurtjes. Android 7.1 heeft een energiezuinige modus als de de tablet niet gebruikt maar dit is een leuke extra.

  De speakers van de tablet zijn fenomenaal, ik heb nog niet eerder een tablet in mijn handen gehad wat zo een mooi geluid kan produceren.  De twee speakers kunnen de tonen goed weergeven en geven een duidelijk stereo effect. De tablet heeft meer dan terecht het Dolby Atmos certificaat gekregen. Een video met een demo van het geluid van de tablet vind je hier.

  Schermafdruk_2018-02-04-17-47-22-747.jpg 20180204_105555.jpg

  De camera van de tablet werkt goed. De camera heeft betere specificaties als andere tables in deze prijsklasse. De camera software is niet spectaculair maar schiet mooie plaatjes bij voldoende licht. 

   20180213_215810 - Copy.jpgIMG_20180213_215745.jpg 

  Foto welke is gemaakt onder het filmen uit deze video:

  camera foto.jpg

  - Verder lezen: Display en Accu

  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments

  Ziet er goed uit, interessante tablet. Ik zou persoonlijk op alle review pagina's zeer duidelijk een link neer zetten naar het product. (ik zie er geen een op deze pagina over software en gebruik) Onderaan, midden en bovenaan de review.

  • Like 1

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites

  Dank, Te veel vind ik ook wel wat van het goede ;) maar nu misschien te weinig..... Hehe

  De tablet is nu voor 200 euro en met de korting code heb je en voor +-180 /190. Dan gaat het cijfer echt omhoog :) hier is hij veel in gebruik. 

  • Like 1

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites


  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Latest news

 • Nu op het forum

  • Ik probeer de telefoon verslaving tegen te gaan. Nu een app erop van Google (activity bubbels) doe bij elk gebruik op je achtergrond een balletje laat vallen van het vorige gebruik. Hoe groter de bal, hoe langer het gebruik.  Best grappig.....   Dit is mijn werkelijke tijd.
  • kon weer eens niet slapen, de leeftijd, zat al  vroeg vannacht aan de  mac
  • Dolittle We zien hoe Robert Downey Jr. dierengeluiden loopt te maken en tegelijk een soort halfgebakken impersonatie doet van Johnny Depp, compleet met zijn eigenaardige trekjes. De acteur is duidelijk verkeerd gecast in de titelrol en moet zich na zijn Iron Man carrière juist richten op dramatisch werk, zoals in The Judge (2014). Het niveau van Dolittle wordt verder naar beneden gehaald dankzij peuter en kleuter humor. Een draak die scheten laat, een tijger die in zijn ‘Barry-ballen’ wordt getrapt en de lijst gaat maar door. Misschien dat de allerkleinste hier enige vorm van entertainment uit kunnen halen (ik betwijfel het), maar voor ieder ander is dit een sleur om doorheen te komen. Een middelmatige avonturenfilm met hier en daar wat leuke elementen, meer hoefde dit niet te wezen. Dolittle wist wonderbaarlijk genoeg zwaar daaronder te vallen. Het enige lichtpuntje is de openingsscène van hooguit drie minuten. Deze is volledig geanimeerd en bevat naast een creatieve stijl ook felle kleuren en een prettige vormgeving. Waarom ze de gehele film niet zo hebben gedaan is mij een raadsel. Want hoe het er nu voorstaat kun je beter dieren gaan bekijken in de dierentuin. bron: defilmblog.be/archive/2019/10/25/terminator-dark-fate-2019-review.html/ Downloaden Als Dolittle online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de film te streamen via Pathe Thuis. Dolittle.mkv (Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen of te downloaden) bron Afbeeldingen Dolittle downloaden via Torrent / NZB / Stream Directe links naar websites voor de film Dolittle 2020 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan.    Meer informatie in onze huisregels.
×
×
 • Create New...