Jump to content

 • Sign in to follow this  

  Conclusie

  De T95Z Plus Android TV is een erg fijne mediaspeler. De mediaspeler heeft erg goede hardware specs, bevat Android 7.1, een mooie interface en tof design. Daarnaast word hij geleverd met afstandbediening welke knoppen heeft die je naar wens kan programmeren. De T95Z is een topper onder de mediaspelers tegen een erg scherpe prijs.
  Zou je de T95Z Plus Android TV kopen? Als je opzoek bent naar een mediaspeler voor op de TV met veel mogelijkheden tegen een lage prijs en goede specificaties zit je hier goed. Heb je een TV waar Android TV software ingebouwd heeft is deze mediaspeler misschien te veel van het goede.
   
  Met dank aan GearBest voor het beschikbaar stellen van deze mediaspeler. De mediaspeler is te koop bij GearBest voor op moment van schrijven 59 euro.
   
  Let op! De mediaspeler is in twee varianten te koop. Een met 2 GB intern geheugen en 16 GB opslag. De mediaspeler in de review is die met 3 GB intern geheugen en 32 GB opslag. De CPU's zijn hetzelfde maar het extra geheugen zorgt ervoor dat alles vlekkeloos loop en de extra ruimte is altijd fijn bij de installatie van applicaties.

  Pluspunten:

  • Mooi design
  • Komt met afstandbediening
  • Goede hardware en performance
  • Android 7.1
  • Makkelijke interface en Nederlands
  • De alles in 1 Android TV Box

  Minpunten:

  • Korte powerkabel van 1 meter.

  Eindoordeel:

  9 / 10 ^_^

  Prijs bij publicatie: € 59,-

  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.



  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



 • Latest news

 • Nu op het forum

  • Ik probeer de telefoon verslaving tegen te gaan. Nu een app erop van Google (activity bubbels) doe bij elk gebruik op je achtergrond een balletje laat vallen van het vorige gebruik. Hoe groter de bal, hoe langer het gebruik.  Best grappig.....   Dit is mijn werkelijke tijd.
  • kon weer eens niet slapen, de leeftijd, zat al  vroeg vannacht aan de  mac
  • Dolittle We zien hoe Robert Downey Jr. dierengeluiden loopt te maken en tegelijk een soort halfgebakken impersonatie doet van Johnny Depp, compleet met zijn eigenaardige trekjes. De acteur is duidelijk verkeerd gecast in de titelrol en moet zich na zijn Iron Man carrière juist richten op dramatisch werk, zoals in The Judge (2014). Het niveau van Dolittle wordt verder naar beneden gehaald dankzij peuter en kleuter humor. Een draak die scheten laat, een tijger die in zijn ‘Barry-ballen’ wordt getrapt en de lijst gaat maar door. Misschien dat de allerkleinste hier enige vorm van entertainment uit kunnen halen (ik betwijfel het), maar voor ieder ander is dit een sleur om doorheen te komen. Een middelmatige avonturenfilm met hier en daar wat leuke elementen, meer hoefde dit niet te wezen. Dolittle wist wonderbaarlijk genoeg zwaar daaronder te vallen. Het enige lichtpuntje is de openingsscène van hooguit drie minuten. Deze is volledig geanimeerd en bevat naast een creatieve stijl ook felle kleuren en een prettige vormgeving. Waarom ze de gehele film niet zo hebben gedaan is mij een raadsel. Want hoe het er nu voorstaat kun je beter dieren gaan bekijken in de dierentuin. bron: defilmblog.be/archive/2019/10/25/terminator-dark-fate-2019-review.html/ Downloaden Als Dolittle online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de film te streamen via Pathe Thuis. Dolittle.mkv (Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen of te downloaden) bron Afbeeldingen Dolittle downloaden via Torrent / NZB / Stream Directe links naar websites voor de film Dolittle 2020 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan.    Meer informatie in onze huisregels.
×
×
 • Create New...