Jump to content

 • Sign in to follow this  

  Uitpakken

  Bij het uitpakken van de mediaspeler hebben we een zogenoemde uitpakken video en foto's gemaakt. In de video worden alle producten getoond welke in de doos zitten. De zwarte doos met gouden letters ziet er best chic uit. Op de doos zien we de basis specificaties staan van de T95Z Plus. In ons geval 3 GB geheugen en 32 GB opslag.

  t95z-doos3.jpgt95z-doos2.jpgt95z-doos4.jpg 

  In de doos zit de mediaspeler netjes verpakt en is voorzien van al het benodigde voor het gebruik. De mediaspeler krijgt stroom via de poweradapter (1 meter kabel lengte) en het beeld / geluid verloop via de meegeleverde HDMI kabel. Je kunt natuurlijk ook je eigen HDMI kabel gebruiken of de SPDIF uitgang gebruiken voor audio output. Het model van de mediaspeler (Honingraat) is naar onze mening mooi gedaan. De mediaspeler staalt kwaliteit uit.

  t95z-inhoud.jpg t95z-hardware.jpg

  De mediaspeler heeft verschillende aansluitingen beschikbaar. Er zijn twee USB aansluitingen beschikbaar. Deze kun je gebruiken voor een externe harddisk of voor het aansluiten van een toetsenbord en muis. Er is ook een slot voor een TF kaartje (De kleine SD kaart) beschikbaar. We zien een aansluiting voor de poweradapter en de HDMI aansluiting. Er is naast de interne dualband voor WiFi ook een fysieke netwerk aansluiting van 1 GB aanwezig, een groot plus punt. En voor de audiofielen is er zelf een S/PDIF uitgang aanwezig! 

  t95z-hardware-3.jpg t95z-hardware-2.jpg t95z-hardware-1.jpg

  De Unboxing video vinden we hier.

  - Verder lezen: Software en gebruik

  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Latest news

 • Nu op het forum

  • Ja, wat een data wordt er ook opgeslagen. Je kan vanaf een film een op adres achterhalen en dan vanaf het op adres zien wat er gedownload wordt. Nou is een Disney film niet heel spannend, maar als er wat erotische content straat welke je liever niet deelt en iemand kan de vertalen maken van het ip adres naar de persoon is dat niet erg fijn Een seedbox of vpn is en blijft toch wel de verplichting. Ik heb er wel 1 download tussen staan, een of andere android game app. Datum staat erbij, blijkt op een verjaardagsfeestje te zijn geweest. Vast 1 van de neefjes welke dan gebruik maakt van torrents op zijn telefoon... Ai....dan ben ik dus ook de sjaak...? Raar
  • Ik denk haast dat dit niet meer gaat gebeuren, temeer omdat de Administrator heeft aangegeven alleen nog positieve feedback te willen zien en dan ook nog op een andere plek op het forum dan in de topic waar leden het even niet met elkaar eens zijn over een bepaald onderwerp. Dus uitdagen zoals hier gebeurt is dus ook geen positieve instelling.
×
×
 • Create New...