Jump to content


 • Design

  Laten we naar het design gaan kijken van de T95Z Plus. Het 6- hoekige model is voorzien van een honingraat structuur, dat zorgt voor een uniek uiterlijk. De mediaspeler toont daarom niet al standaard kastje maar ziet en voelt high-end. Het kastje is vrij compact met een maat van 13x13x3cm. Nadelig aan de zes-hoekige vorm is dat je hierdoor aansluitingen schuin naar achteren kunnen wijzen. Hierdoor zie je bijvoorbeeld vanaf de voorkant de netwerkkabel lopen.

  t95z-design-honing.jpgt95z-design-onder.jpg

  De mediaspeler is aan de voorzijde voorzien van een digitale tijd en de connectie status. Je kunt hiermee goed aflezen hoe laat het is en of je met WiFi of via Ethernet (LAN) kabel bent verbonden. Daarboven is een ring beschikbaar welke van kleur veranderd. Deze ring kan je instellen zodat hij een vaste kleur naar keuze heeft of elke keer van kleur veranderd.

  t95z-design-voorkant.jpg

  De afstandbediening is van goede kwaliteit en ligt stevig in de hand. De knoppen hoor je als je ze indrukt. Er zit een knop op de afstandbediening om in het Home menu van Android te komen en om Kodi te starten. Ook kan je via het "muis" icoon de afstandbediening als muis laten fungeren. Via de pijltjes toetsen kan je dan de muispijl bewegen. Een groot pluspunt van de afstandbediening is dat er 5 knoppen beschikbaar zijn om te leren. Je kunt dus naast de mediaspeler ook je TV hiermee uit / aan zetten. De source veranderen, het geluid harder of zachter of op mute zetten. De knoppen zijn naar wens te programmeren. 

  t95z-remote.jpg t95z-remote02.jpg

  - Verder lezen: Software en gebruik

  Edited by Draakie  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
 • Create New...