Jump to content

 • Sign in to follow this  

  Infuse en Infuse Pro: Wat is het verschil?

  Er is zowel een gratis versie als een betaalde versie beschikbaar. Wat zijn de verschillen?

  De gratis versie heeft onder meer onderstaande beperkingen:

  • De gratis versie ondersteunt minder videoformaten.
  • De gratis versie ondersteunt minder audioformaten.
  • De gratis versie heeft geen mogelijkheid om instellingen te synchroniseren via iCloud.
  • De gratis versie heeft geen mogelijkheid om de app te koppelen aan diverse clouddiensten waar content staat opgeslagen.

  In de App Store kun je kiezen uit de gratis versie van Infuse met in-app aankopen, en een betaalde standalone-versie van Infuse Pro.

   Ik wil profiteren van alle 'Pro-functies' en wil upgraden naar de betaalde versie van Infuse Pro. Hoe doe ik dat?

  Gelijk een handige tip: Infuse Pro is een maand lang gratis uit te proberen via de gratis versie van Infuse.
  Ben je tevreden? Dan is het erg simpel om te upgraden. Hoe dat moet? Dat staat hieronder uitgelegd.

  Je hebt twee mogelijkheden:

  • De gratis versie bevat meerdere in-app aankopen om te upgraden naar Infuse Pro. Je kunt kiezen uit diverse abonnementen. De prijzen zie je op onderstaande afbeelding. Als je voor deze abonnementsvorm kiest, heb je ook recht op alle updates van Infuse Pro (versie 5, 6, 7 etc).
  • Wil je het abonnement van Infuse Pro annuleren? Dat kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld via je Apple TV (Apple TV 4K & Apple TV 4e generatie).
  • Heb je liever een standalone versie van Infuse Pro 5? Dat kan. Hier betaal je eenmalig € 16,99 voor. Met deze standalone versie heb je recht op alle updates voor versie 5.  Updaten naar bijvoorbeeld versie 6 is uiteraard mogelijk. Het is mogelijk dat je moet betalen voor deze upgrade.

  Let op! Onderstaande prijzen gelden voor de abonnementsvorm van Infuse Pro. Eventuele prijswijzigingen voorbehouden.

  Pro.thumb.jpg.e79729c95effeb14a2beddba37ffabd7.jpg

  - Verder lezen: Welke formaten worden er ondersteund door Infuse?

  • Like 1
  • Thanks 1
  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Latest news

 • Nu op het forum

  • Ik probeer de telefoon verslaving tegen te gaan. Nu een app erop van Google (activity bubbels) doe bij elk gebruik op je achtergrond een balletje laat vallen van het vorige gebruik. Hoe groter de bal, hoe langer het gebruik.  Best grappig.....   Dit is mijn werkelijke tijd.
  • kon weer eens niet slapen, de leeftijd, zat al  vroeg vannacht aan de  mac
  • Dolittle We zien hoe Robert Downey Jr. dierengeluiden loopt te maken en tegelijk een soort halfgebakken impersonatie doet van Johnny Depp, compleet met zijn eigenaardige trekjes. De acteur is duidelijk verkeerd gecast in de titelrol en moet zich na zijn Iron Man carrière juist richten op dramatisch werk, zoals in The Judge (2014). Het niveau van Dolittle wordt verder naar beneden gehaald dankzij peuter en kleuter humor. Een draak die scheten laat, een tijger die in zijn ‘Barry-ballen’ wordt getrapt en de lijst gaat maar door. Misschien dat de allerkleinste hier enige vorm van entertainment uit kunnen halen (ik betwijfel het), maar voor ieder ander is dit een sleur om doorheen te komen. Een middelmatige avonturenfilm met hier en daar wat leuke elementen, meer hoefde dit niet te wezen. Dolittle wist wonderbaarlijk genoeg zwaar daaronder te vallen. Het enige lichtpuntje is de openingsscène van hooguit drie minuten. Deze is volledig geanimeerd en bevat naast een creatieve stijl ook felle kleuren en een prettige vormgeving. Waarom ze de gehele film niet zo hebben gedaan is mij een raadsel. Want hoe het er nu voorstaat kun je beter dieren gaan bekijken in de dierentuin. bron: defilmblog.be/archive/2019/10/25/terminator-dark-fate-2019-review.html/ Downloaden Als Dolittle online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de film te streamen via Pathe Thuis. Dolittle.mkv (Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen of te downloaden) bron Afbeeldingen Dolittle downloaden via Torrent / NZB / Stream Directe links naar websites voor de film Dolittle 2020 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan.    Meer informatie in onze huisregels.
×
×
 • Create New...