Jump to content

Private internet access is uit de download en VPN tests de beste provider en nu verkrijgbaar voor €2.60 per maand.

Los dat de dienst en client erg snel en prettig werkt is dit ook één van de goedkoopste VPN providers. We hebben ook een uitgebreide stap voor stap handleiding :)

Lees verder...

Sign in to follow this  
gkeeee

kan je gratis bluetooth op pc zetten voor om muziek te sturen naar mobiel?Recommended Posts

kan je bluetooth op pc zetten om liedjes naar je mobiel te sturen?

Share this post


Link to post
Share on other sites

je moet een bluetooth stick hebben, of je pc moet het al ingebouwd hebben.  O0

Share this post


Link to post
Share on other sites

ow, owke, dus gratis kan het niet.

bedankt O0

Share this post


Link to post
Share on other sites

je kan een stick stelen  ;D dan is het gratis

Share this post


Link to post
Share on other sites

hahaahahaha, dat doe jij wel zeker  ^-^

Share this post


Link to post
Share on other sites

Je hebt dus een stick nodig, dan is het verzenden voor de rest gratis.

Slot

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  


  • Latest news

  • Nu op het forum

    • Hallo @brillant1, Een duidelijke Nederlandse omschrijving is moeilijk te vinden, maar misschien wel op te vragen bij de verhuurder van jouw seedbox. Ik heb geprobeerd een Engelstalige handleiding zo goed mogelijk naar Nederlands om te zetten waar je misschien mee uit de voeten kan. Torrents maken in ruTorrent Klik om te beginnen op het pictogram Create. Hiermee wordt het menu Create New Torrent geopend. Klik op het Select Source (Bladerpictogram) "..." om de bestanden of map te kiezen waarvan u een torrent wilt maken. Vul vervolgens de tracker in. Deze zijn vaak site-afhankelijk, dus u zult de juiste aankondigings-URL voor uw site moeten vinden. Voor privé-trackers bevatten ze vaak informatie die specifiek is voor uw account. Een opmerking toevoegen is optioneel. Het wijzigen van de Piece size is ook optioneel, voor grotere torrents wil je misschien de maat aanpassen. Met het selectievakje Start seeding kun je de torrent direct na het aanmaken seeden. Het selectievakje Private Torrent moet altijd worden gebruikt voor privé-trackers. Nadat u op Create hebt geklikt, begint ruTorrent het proces en voert het de voortgang en eventuele fouten uit. Nadat het proces is voltooid, kunt u op Opslaan klikken om de torrent te downloaden om te gebruiken voor het uploaden naar de site. Als je klaar bent, kun je het venster Create New Torrent sluiten.
    • ben met rutorrent begonnen ,voor het uppen naar mijn seedbox ,maar het lukt me niet om een torrent aan te maken wie heeft er een  goede handleiding voor en het liefst in het Nederlands   bij voorbaat dank
×
×
  • Create New...