svenholtman

windows verkenner sluit af bij bepaalde map7 berichten in deze discussie

hoi,

telkens als ik mijn map met 'download' aanklik stopt windows verkenner ermee. 'windows verkenner werkt niet meer' en 'windows verkenner wordt opnieuw opgestart'  zegt die dan

echt verschrikkelijk want ik download nogal wat :P

heb al shellexview geprobeerd (via google)  maar werkt niet

het raare is dat al die problemen die ik via google vooribj zie komen bij elke mappen zijn. of dat het 30 sec duurt voordat verkenner weer opnieuw stopt.

bij mij is het echter 1 map. de overige mappen kan ik gewoon aanklikken zonder dat verkenner afsluit

help aub en alvast bedankt

groet sven

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Probeer even in veilige modus de map te openen.

Dit doe je door F8 te drukken voor het windows laad balkje.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

veilige modus werkt gewoon.

ps: nu kan ik af en toe wel in de map, soms weer niet. en het is ook altijd hetzelfde avi bestand waar hij vastloopt (dit bestand heb ik toen een keer willen verwijderen of kopieren en dat lukte toen niet helemaal goed) op het moment dat ik er op klik is het raak, heb geen eens tijd om de del knop in te drukken  :-\

het is alleen bij bestanden / mappen op D:  de C: is niets aan de hand

hopelijk weet iemand t

groet

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

tja maar dit is voor xp en ik heb vista. daar werkt die service pack dan toch niet op??

en de pagina met dit probleem voor vista kan ik niet vinden

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Hier staat nog een andere oplossing als service pack installeren niet werkt,

http://forum.computeridee.nl/showthread.php?p=461104

Miniatuurweergaven moet uitgeschakeld worden, als het nog niet werk moet een codec bestand verwijderd worden omdat deze niet correct reageert.

Quote van de website:

De 'Help' sectie in Vista suggereerde het uitschakelen van miniatuur-weergaven van de mappen. Dat gedaan, en verrek! Ik kan de map weer openen! Geen meldingen meer! Tevens suggereerde de 'Help' sectie het OF uitschakelen van de laatst door mij geinstalleerde codec 'FFDSHOW.AX' OF het verwijderen van voornoemde codec.

Omdat het bekijken van mappen zonder miniatuur-weergaven toch wat lastig is, heb ik de 'FFDSHOW.AX' codec opgezocht in mijn systeem en handmatig verwijderd. Dit zou ook via de Command prompt moeten kunnen, maar dat vond mijn systeem niet zo'n goed idee : een '.dll' bestand kon niet gevonden worden. Handmatig verwijderd dus, na 5 minuten zoeken. En voila. Al mijn filmbestanden, 9 van 10 AVI, hier en daar een MPEG, blijven perfect afspeelbaar EN ik krijg de melding niet meer, dat 'Windows verkenner niet meer reageert'.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Advertorial - Geplaatst 21 uur geleden

Gast
Deze discussie is nu afgesloten voor verdere antwoorden.


 • Nu op het forum

  • Een fijne avond allemaal. En een fijne week alvast. Hoop werk de komende dagen, zal jullie dus niet teveel zien/lastigvallen. 
  • Niet te vinden met Google! 

   Ik heb geen enkel idee welke film het is. 
  • Ik heb enige tijd geleden zelfs van mijn advocaat geen duidelijk antwoord gekregen over het plaatsen van een link naar een torrent of de Popcorn Time website.
   Het mag, zolang er geen directe link naar een bestand word geplaatst dat copyrigh beschermd is. Het embeden van een video zoals dat kan met vodlocker is dus verboden.
   Er word immers direct gelinkt naar een film of serie die copyright beschermd is. Ik zou het zelf nooit op een website plaatsten, wie dat doet kan net zo goed gelijk vragen of Tim Kuik melk en suiker in zijn koffie wilt. Aan de andere kant, ik zie Nederlandse websites die volstaan met copyright beschermde films. Die hosten ze niet zelf, die staan al jaren en jaren op YouTube...