Jump to content

Private internet access is uit de download en VPN tests de beste provider en nu verkrijgbaar voor €2.60 per maand.

Los dat de dienst en client erg snel en prettig werkt is dit ook één van de goedkoopste VPN providers. We hebben ook een uitgebreide stap voor stap handleiding :)

Lees verder...

Sign in to follow this  
Drifter

ElementaryRecommended Posts

Elementary

Drama

Elementary

About

 • Released


 • Rating


  7.1
 • Genre


  • Drama
  • Mysterie
  • Misdaad

Elementary

Drama

Overview

Voormalig Scotland Yard-adviseur Sherlock Holmes gaat na zijn ontslag uit een afkickkliniek aan de slag in het hedendaagse New York. Verslaafdenbegeleider dr. Joan Watson moet hem op het rechte pad houden. Met zijn fenomenale observatievermogen lost Holmes elk moordonderzoek met minimale inspanning en op bizarre wijze op, maar ook Watson blijkt een verdienstelijke detective. Samen vormen ze een onverslaanbaar duo.


Credits

 • Jonny Lee Miller
  Jonny Lee Miller
  Sherlock Holmes
 • Lucy Liu
  Lucy Liu
  Joan Watson
 • Jon Michael Hill
  Jon Michael Hill
  Marcus Bell
 • Aidan Quinn
  Aidan Quinn
  Thomas Gregson
This page uses the themoviedb.org API.

market.jpg

Elementary

De serie is gestart in 2012 en seizoen 6 is geëindigd met aflevering 21 op 17 September 2018. De seizoenen 1 t/m 5 bestaan uit 120 afleveringen  (24 afleveringen per seizoen) met de volgende hoofdrolspelers: Jonny Lee Miller als Holmes en Lucy Liu als Joan Watson

Sherlock Holmes is een voormalig adviseur van Scotland Yard, die na een drugsverslaving en een periode in een afkickkliniek de benen heeft genomen naar de wijk Manhatten in New York, uit schaamte voor het gezichtsverlies. Hij verblijft daar op kosten van zijn vermogende vader, die voormalig chirurg Joan Watson (zij was een succesvolle chirurg totdat op een dag een patiënt stierf op haar operatietafel en ze haar vergunning verloor) heeft ingehuurd om op hem te letten en ervoor te zorgen dat hij drugsvrij blijft. Wanneer haar contract met de vader van Holmes afloopt, vraagt Holmes haar te blijven als zijn leerling-detective, wat ze dan ook doet.

Holmes blijkt een hyperactief, impulsief en sociaal moeilijk bereikbare man, maar ook een onvermoeibaar deductief genie (Conclusies trekken door gebruik te maken van Logica). Zo is hij vastbesloten om zijn eigen afkickprogramma te volgen door zijn werk als politie-adviseur weer op te nemen, nu in New York City. Joan Watson ziet geen andere mogelijkheid dan Sherlock te begeleiden tijdens zijn werkopdrachten. Maar beiden beginnen naar elkaar toe te groeien. Sherlock kan de medische kennis van Watson goed gebruiken en door Sherlock ontdekt Watson dat ze talent heeft om een onderzoeker te spelen.

Deze serie is een absolute aanrader voor iedereen die wel van een Detective serie houd met bovendien humoristische trekjes. Ik heb deze serie gevolgd vanaf seizoen 1 en ben nauwelijks een aflevering tegen gekomen die niet boeiend was. De rol van Watson (Lucy Liu) is zeer aantrekkelijk door de typische uitstraling van een overwegend nuchter karakter t.o.v. de bijna chaotische leefstijl van Holmes.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  


×
×
 • Create New...