Jump to content

Private internet access is uit de download en VPN tests de beste provider en nu verkrijgbaar voor €2.60 per maand.

Los dat de dienst en client erg snel en prettig werkt is dit ook één van de goedkoopste VPN providers. We hebben ook een uitgebreide stap voor stap handleiding :)

Lees verder...

Sign in to follow this  
Drifter

Ray DonovanRecommended Posts

Ray Donovan

Drama

Ray Donovan

About

 • Released


 • Rating


  7.5
 • Genre


  • Drama

Ray Donovan

Drama

Overview

Ray Donovan speelt zich af in het mekka van de rich and famous, Ray is een fikser die het vuile werk opknapt voor LA's top power players en laat hun problemen verdwijnen. De onverwachte vrijlating van zijn vader uit de gevangenis veroorzaakt een reeks gebeurtenissen die de Donovan-familie op zijn grondvesten doet daveren.


Credits

 • Liev Schreiber
  Liev Schreiber
  Ray Donovan
 • Jon Voight
  Jon Voight
  Mickey Donovan
 • Eddie Marsan
  Eddie Marsan
  Terry Donovan
 • Dash Mihok
  Dash Mihok
  Bunchy Donovan
 • Katherine Moennig
  Katherine Moennig
  Lena
This page uses the themoviedb.org API.

ce742d950ca63a98d59ecec5eba0da2e_XL.jpg

Ray Donovan

De serie is gestart in 2013 en seizoen 6 is begonnen in Oktober 2018. De seizoenen 1 t/m 5 bestaan uit 60 afleveringen  (12 afleveringen per seizoen) met de volgende hoofdrolspelers: Liev Schreiber als Raymond Donovan, Paula Malcomson als Abby Donovan, Eddie Marsan als Terrence Donovan, Dash Mihok als Brendan Donovan, Pooch Hall als Daryll Donovan, Steven Bauer als Avi Rudin, Kerris Dorsey als Bridget Donovan, Devon Bagby als Conor Donovan, Jon Voight als Mickey Donovan.

De serie draait om een Iers-katholieke familie uit Boston met criminele antecedenten, die in Hollywood is terechtgekomen. Ray Donovan is een fixer die alle problemen van de elite inwoners van L.A. als sneeuw voor de zon laat verdwijnen. De enige problemen die Ray maar niet weet op te lossen, zijn de problemen veroorzaakt door zijn eigen familie. Vooral zijn vader is hem een doorn in het oog.

Ray Donovan werkt bij een groot advocatenkantoor in Los Angeles. Hij knapt het vuile werk van rijke en beroemde mensen op zodat de media geen lucht krijgen van de schandalen. Heeft een van zijn cliënten bijvoorbeeld een onenightstand die de volgende ochtend dood in bed ligt door een overdosis. Ray lost het op. Maar zijn werk heeft ook een keerzijde, want terwijl Ray andermans problemen wegpoetst, is zijn eigen privéleven een zooitje. Zijn vrouw Abby is gefrustreerd omdat Ray te weinig tijd doorbrengt met zijn gezin en hun twee kinderen Bridget en Conor zijn opstandig en maken het er niet gezelliger op.

In de familie speelt ook het nodige. Zijn broers Terry, Brendan en Daryll runnen een boksschool en hebben aan de lopende band gesodemieter. En dan is er nog zijn criminele vader Mickey (Jon Voight), die zo zijn eigen manieren heeft om problemen op te lossen (die hij hoofdzakelijk ook zelf veroorzaakt heeft) met wie hij een nogal problematische band heeft. Tel daar een jeugdtrauma door misbruik in de kerk bij op en het drama is compleet.

Dit is een serie die valt in de categorie Misdaad Drama dat word gecombineerd met veel rauwe actie en een beetje de trekjes heeft van de serie The Sopranos. Absolute aanrader voor iedereen die wel van een serie houd met een misdadig karakter. Ik heb deze serie gevolgd vanaf seizoen 1 en ben nog geen moment verveeld geweest.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Seizoen 6 start met Ray de fikser die in een soort roes zijn overleden vrouw Abby achterna loopt in een trappenhuis van een gebouw op Staten Island naar het dak en vervolgens naar beneden springt. Hij komt terecht in het water en wordt gered door een agent, waar hij tijdelijk bij gaat inwonen. Deze zelfmoordpoging loopt als een rode draad door de 12 afleveringen van dit seizoen wat weer uit elkaar spat van complot theorieën en het nodige geweld waar de hele van oorsprong Ierse familie aan mee doet. Voor de liefhebbers weer een seizoen wat je niet mag missen. :goed:

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  


×
×
 • Create New...