Jump to content

Private internet access is uit de download en VPN tests de beste provider en nu verkrijgbaar voor €2.60 per maand.

Los dat de dienst en client erg snel en prettig werkt is dit ook één van de goedkoopste VPN providers. We hebben ook een uitgebreide stap voor stap handleiding :)

Lees verder...

Sign in to follow this  
Drifter

A discovery of WitchesRecommended Posts

a-discovery-of-witches-sky.jpg

 

A discovery of Witches is een Engelse romantische fantasyserie van de zender Sky1. De serie ging in première op 14 september 2018 en het 1e seizoen bestaat uit 8 afleveringen die gemiddeld 43 minuten duren. De serie is gebaseerd op de bestseller van Deborah Harkness en is een fantasierijk verhaal over magie, wetenschap en geschiedenis.

De hoofdpersoon Diana Bishop, een historicus en onwillige heks, ontdekt onverwachts een betoverd manuscript in de Bodleiaanse bibliotheek van Oxford terwijl ze informatie aan het verzamelen is voor haar proefschrift. Deze ontdekking dwingt haar terug in de magische wereld, waar ze eigenlijk uit weg wilde blijven, om de geheimen te ontrafelen die het boek heeft over magische wezens. 

Ze krijgt hulp van de mysterieuze geneticus en 1500 jaar oude vampier, Matthew Clairmont. Ondanks een lang gekoesterd wantrouwen tussen heksen en vampiers, vormen ze een alliantie en gaan ze op pad om het boek te beschermen en de verborgen mysteries op te lossen, terwijl ze dreigingen uit de schepselswereld (Demonen, Heksen en Vampiers) ontwijken.

Ik heb met plezier dit 1e seizoen gekeken en hoop dat de afleveringen in het 2e seizoen net zo aantrekkelijk gaan worden om geboeid te blijven kijken.

Trailer

 

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  


×
×
  • Create New...