Jump to content
Sign in to follow this  
William

Jumanji: The Next Level (2019)Recommended Posts

Jumanji: The Next Level

Jumanji: The Next Level

About

 • Released


 • Rating


  6.8
 • Genre


  • Actie
  • Avontuur
  • Komedie
  • Fantasie

Overview

In 'Jumanji: The Next Level' keert de groep terug naar Jumanji om één van hun vrienden te redden, ontdekken ze dat niets is zoals ze het hadden verwacht. Om te ontsnappen uit het meest onheilspellende spel ter wereld moeten de spelers gevaren trotseren in diverse gebieden, van dorre woestijnen tot aan besneeuwde bergen.


Credits

 • Dwayne Johnson
  Dwayne Johnson
  Dr. Smolder Bravestone
 • Jack Black
  Jack Black
  Professor Sheldon 'Shelly' Oberon
 • Kevin Hart
  Kevin Hart
  Franklin 'Mouse' Finbar
 • Karen Gillan
  Karen Gillan
  Ruby Roundhouse
 • Nick Jonas
  Nick Jonas
  Jefferson 'Seaplane' McDonough
This page uses the themoviedb.org API.

Jumanji: The Next Level

Het bijzondere aan de nieuwe Jumanji films is dat ze zich grotendeels afspelen in een videogame die voor de personages niet van echt te onderscheiden is. Ook kruipen alle deelnemers in het lichaam van een bepaald karakter, dat weer door een andere acteur gespeeld wordt. Het feit dat ieder personage als het ware in een ander lichaam terechtkomt levert zowel interessante als grappige situaties op. Daarnaast is iedereen voorzien van 3 levens, waardoor de makers ook belangrijke personages zonder problemen een aantal keren ”dood” kunnen laten gaan.

Naast dat het videogame concept allerlei interessante mogelijkheden met zich meebrengt zal het voor gamers ongetwijfeld een feest van herkenning zijn. Naast komische elementen bevat deze Jumanji sequel ook weer een hoop actie en spektakel. Vandaar dat het aan te raden is hem op het grote scherm te checken, bij voorkeur in Dolby Cinema. Daarnaast kun je de film in zowel 3D als 2D bekijken, net waar jouw voorkeur ligt.

Ondanks de bovenstaande pluspunten is Jumanji: The Next Level grotendeels ”meer van hetzelfde”. We zien de personages om een onbenullige reden terugkeren naar de beruchte videogame, om daar weer hetzelfde ”spelletje” te spelen. Er mogen dan een hoop nieuwe dingen te beleven zijn, maar het concept blijft natuurlijk precies hetzelfde. Daarbij ontbreekt het in aanloop van de ontknoping niet aan clichés, waardoor de film nergens echt sterk of vernieuwend is.

bron: want.nl/jumanji-review-the-next-level/

Downloaden

Als Jumanji 2: The Next Level online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon.

Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de film te streamen via Pathe Thuis.

 • Jumanji: The Next Level.mkv (Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen of te downloaden)

Afbeeldingen

Afbeeldingsresultaat voor Jumanji: The Next Level

Jumanji: The Next Level downloaden via Torrent / NZB / Stream

Directe links naar websites voor de film Jumanji 2 The Next Level 2019 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan. 
 
Meer informatie in onze huisregels.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bedankt voor het artikel. Ik ben zeer benieuwd naar deze nieuwe film aangezien ik het vorige deel onverwacht goed vond!

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  


×
×
 • Create New...