Jump to content
Sign in to follow this  


Recommended Posts

Onze Jongens in Miami

Onze Jongens in Miami

About

 • Released


 • Rating


  6
 • Genre


  • Komedie

Overview

Jorrit is weer single en besluit samen met Bas een stripclub te openen in Miami. Uiteraard vliegt ook Thijs naar Miami, samen met de nieuwe stripper en collega-bouwvakker Boris . Ze moeten flink aan de bak, want de club blijkt een bouwval te zijn. De mannen krijgen al snel te maken met concurrentie.


Credits

 • Jim Bakkum
  Jim Bakkum
  Jorrit
 • Martijn Fischer
  Martijn Fischer
  Bas
 • Eva van de Wijdeven
  Eva van de Wijdeven
  Lola
 • Maaike Martens
  Maaike Martens
  Angie
 • Sanne Vogel
  Sanne Vogel
  Sammy
This page uses the themoviedb.org API.

Onze Jongens in Miami 

Jorrit is weer single en besluit om samen met Bas de American dream te volgen. Ze willen een stripclub openen in Miami. Natuurlijk kan Thijs niet achterblijven en ook hij vliegt naar de VS. Eenmaal aangekomen blijkt de club een enorme bouwval en zullen de strippers hard moeten werken om de club te realiseren. Jorrit en Bas worden verliefd en krijgen te maken met tegenvallers, zowel op het professionele als het persoonlijke vlak.

Dit tweede deel is wederom niet heel orgineel en het verhaal heeft - letterlijk - weinig om het lijf. Degenen die naar de bioscoop gaan om een sexy time te hebben en er verder weinig bij na te denken, zitten met Onze Jongens in Miami echter goed. Waar het eigenlijk allemaal om draait zijn de stripscènes, de snoeiharde sixpacks, de opzwepende muziek en de gillende vrouwen. Hoofdrolspelers Jim Bakkum en Juvat Westendorp slaan vooral in die stripscènes met hetzelfde gereedschap de spijker op zijn kop.

bron: gids.tv/artikel/7145/recensie-onze-jongens-in-miami-veroorzaakt-rooie-oortjes

Downloaden

Als Onze Jongens in Miami online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon.

Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de film te streamen via Pathe Thuis.

 • Onze Jongens in Miami.mkv (Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen of te downloaden)

Afbeeldingen

miami1.jpg?w=730&watermark[text]=Bron%3A

Onze Jongens in Miami  downloaden via Torrent / NZB / Stream

Directe links naar websites voor de film Onze Jongens in Miami 2020 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan. 
 
Meer informatie in onze huisregels.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  


×
×
 • Create New...