Jump to content
Sign in to follow this  
William

Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) (2020)Recommended Posts

Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)

Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)

About

 • Released


 • Rating


  7.1
 • Genre


  • Actie
  • Misdaad
  • Komedie

Overview

Heel Gotham wordt overhoop gehaald nadat Roman Sionis, de grootste en meest narcistische schurk van de stad, en zijn toegewijde rechterhand Zsasz een prijs op het hoofd van het jonge meisje Cass hebben gezet. Dit leidt ertoe dat de paden van Harley, Huntress, Black Canary en Renee Montoya elkaar kruisen, waarna dit bijzondere viertal met elkaar zal moeten samenwerken om Roman te verslaan.


Credits

 • Margot Robbie
  Margot Robbie
  Harleen Quinzel / Harley Quinn
 • Mary Elizabeth Winstead
  Mary Elizabeth Winstead
  Helena Bertinelli / The Huntress
 • Jurnee Smollett-Bell
  Jurnee Smollett-Bell
  Dinah Lance / Black Canary
 • Ewan McGregor
  Ewan McGregor
  Roman Sionis / Black Mask
 • Rosie Perez
  Rosie Perez
  Detective Renee Montoya
This page uses the themoviedb.org API.

Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)

Margot Robbie, de actrice die Harley Quinn speelt, trekt de kar van Birds of Prey: ze doet naast de hoofdrol ook de productie en bracht een club stoere vrouwen bij elkaar voor een film over stoere vrouwen. Het gebeurt niet vaak bij een dure stripheldenfilm dat het voornaamste deel van de cast, de voornaamste producent, de regisseur én de schrijver allemaal vrouwen zijn. Jammer dat deze unieke bezetting zo’n onopmerkelijke film heeft opgeleverd.

Gelukkig is Margot Robbie een dijk van een leading lady en de perfecte Harley Quinn met haar speelse en maniakale maniertjes. Geen wonder dat ze weer genomineerd is voor een Oscar! Ze zorgt voor lol én houvast en dat laatste heeft deze film hard nodig. De makers hebben hun best gedaan er een komische, harde actiefilm van te maken en dat is aardig gelukt. Maar dan zet McGregor opeens een masker op, omdat dat nou eenmaal moet vanwege de stripboekoorsprong van zijn personage. Of laat Black Canary uit het niets een bovennatuurlijk harde schreeuw horen, alsof ze opeens in een X-Men-film is beland.

Birds of Prey is rommelig, luidruchtig en zo druk bezig z’n kijkers continu te prikkelen, dat de irritatiegrens dicht in de buurt komt. Ironisch dus dat de aanstichtster van dit alles ook degene is die de balans net naar de positieve kant laat doorslaan. Dankjewel, Margot Robbie.

bron: superguide.nl/nieuws/birds-of-prey-review-margot-robbie-perfectioneert-harley-quinn-films

Downloaden

Als Birds of Prey online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon.

Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de film te streamen via Pathe Thuis.

 • Birds of Prey.mkv (Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen of te downloaden)

Afbeeldingen

Harley Quinn en de Birds Of Prey nemen het op tegen Black Mask in de nieuwe trailer!

Birds of Prey downloaden via Torrent / NZB / Stream

Directe links naar websites voor de film Birds of Prey 2020 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan. 
 
Meer informatie in onze huisregels.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  


×
×
 • Create New...