Jump to content
Sign in to follow this  
William

Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) (2020)Recommended Posts

Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)

Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)

About

 • Released


 • Rating


  7.1
 • Genre


  • Actie
  • Misdaad
  • Komedie

Overview

Heel Gotham wordt overhoop gehaald nadat Roman Sionis, de grootste en meest narcistische schurk van de stad, en zijn toegewijde rechterhand Zsasz een prijs op het hoofd van het jonge meisje Cass hebben gezet. Dit leidt ertoe dat de paden van Harley, Huntress, Black Canary en Renee Montoya elkaar kruisen, waarna dit bijzondere viertal met elkaar zal moeten samenwerken om Roman te verslaan.


Credits

 • Margot Robbie
  Margot Robbie
  Harleen Quinzel / Harley Quinn
 • Mary Elizabeth Winstead
  Mary Elizabeth Winstead
  Helena Bertinelli / The Huntress
 • Jurnee Smollett-Bell
  Jurnee Smollett-Bell
  Dinah Lance / Black Canary
 • Ewan McGregor
  Ewan McGregor
  Roman Sionis / Black Mask
 • Rosie Perez
  Rosie Perez
  Detective Renee Montoya
This page uses the themoviedb.org API.

Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)

Margot Robbie, de actrice die Harley Quinn speelt, trekt de kar van Birds of Prey: ze doet naast de hoofdrol ook de productie en bracht een club stoere vrouwen bij elkaar voor een film over stoere vrouwen. Het gebeurt niet vaak bij een dure stripheldenfilm dat het voornaamste deel van de cast, de voornaamste producent, de regisseur én de schrijver allemaal vrouwen zijn. Jammer dat deze unieke bezetting zo’n onopmerkelijke film heeft opgeleverd.

Gelukkig is Margot Robbie een dijk van een leading lady en de perfecte Harley Quinn met haar speelse en maniakale maniertjes. Geen wonder dat ze weer genomineerd is voor een Oscar! Ze zorgt voor lol én houvast en dat laatste heeft deze film hard nodig. De makers hebben hun best gedaan er een komische, harde actiefilm van te maken en dat is aardig gelukt. Maar dan zet McGregor opeens een masker op, omdat dat nou eenmaal moet vanwege de stripboekoorsprong van zijn personage. Of laat Black Canary uit het niets een bovennatuurlijk harde schreeuw horen, alsof ze opeens in een X-Men-film is beland.

Birds of Prey is rommelig, luidruchtig en zo druk bezig z’n kijkers continu te prikkelen, dat de irritatiegrens dicht in de buurt komt. Ironisch dus dat de aanstichtster van dit alles ook degene is die de balans net naar de positieve kant laat doorslaan. Dankjewel, Margot Robbie.

bron: superguide.nl/nieuws/birds-of-prey-review-margot-robbie-perfectioneert-harley-quinn-films

Downloaden

Als Birds of Prey online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon.

Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de film te streamen via Pathe Thuis.

 • Birds of Prey.mkv (Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen of te downloaden)

Afbeeldingen

Harley Quinn en de Birds Of Prey nemen het op tegen Black Mask in de nieuwe trailer!

Birds of Prey downloaden via Torrent / NZB / Stream

Directe links naar websites voor de film Birds of Prey 2020 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan. 
 
Meer informatie in onze huisregels.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  


 • Latest news

 • Nu op het forum

  • De RCMloader is een apparaat wat lijkt op een USB-stick, waarmee "elke" Nintendo Switch-console in slechts een paar stappen kan worden ontgrendeld. Ik heb een website gevonden die de meest uitgebreide uitleg over dit apparaat geeft, maar dat is in het Engels en te vinden onder deze link. Je kan natuurlijk in Google ook deze site even vertalen waardoor het meeste misschien wel wat beter te begrijpen is. De rest van jouw vragen zullen beantwoord moeten worden door leden die zelf gebruik maken van dit apparaatje.
  • Ik heb een vragen over de RCM loader. Wat kan je precies met de RCM loader? Hoe "veilig" is het gebruiken van een RCM loader?  Kan je er gratis games mee spelen en als met het speciale kaartje voor de Nintendo DS? Zo ja ,Zijn de games makkelijk te verkrijgen? Alvast bedankt voor de info!  
  • Ziggo stopt met usenet (dat wil zeggen: het zelf aanbieden van nieuwsgroepen) omdat te weinig klanten er gebruik van maken. “Op zich goed nieuws”, zegt BREIN directeur Tim Kuik. Het is immers algemeen bekend dat Usenet al jaren één groot piratenhol is. Gebruikers nemen meestal een betaald abonnement bij een commerciële usenet provider. Dat kan nog steeds. Ziggo geeft (helaas) een paar voorbeelden waar gebruikers naartoe kunnen en vertelt er ook bij waarom gebruikers dat zouden willen.   “Met nieuwsgroepen kun je heel gemakkelijk bestanden downloaden, zoals films, series en muziek. Nieuwsgroepen bevinden zich namelijk niet op het wereldwijde web, maar op een eigen netwerk, dat gebaseerd is op het Usenet-protocol.”  Helaas vertelt Ziggo er niet bij dat het vrijwel uitsluitend om illegaal aangeboden films, series en muziek gaat. Rechthebbenden geven namelijk geen toestemming aan usenet providers en wederverkopers om hun werk aan te bieden. Die wordt immers via legale platforms aangeboden zoals Spotify, Deezer, Videoland, Disney+ of Netflix. Het zijn gebruikers die de illegale content naar usenet uploaden. Usenet providers hevelen die content vervolgens over op hun eigen servers. Tegen betaling kunnen gebruikers toegang tot die servers krijgen en alles downloaden wat hun hartje begeert. Daarvoor verkopen de providers of hun wederverkopers abonnementen. Het blijkt dat de uploaders zelf de opgeslagen content niet meer mogen verwijderen.   “De commerciële usenet providers eigenen zich de content toe en houden die beschikbaar voor betalende abonnees.  De makers, rechthebbenden en legale platforms zien er geen cent van terug. Het is je reinste diefstal”, aldus Kuik.  Een ding is zeker: het idealistische usenet van weleer waar mensen vragen konden stellen en antwoord kregen, bestaat niet meer. Dat is al lang geleden overgenomen door het internet.  “Op zich is het goed nieuws dat een grote internet provider zoals Ziggo nu ook stopt met het aanbieden van usenet omdat te weinig klanten er gebruik van maken. Er is dan ook ruim voldoende legaal aanbod en daar wordt steeds meer gebruik van gemaakt. Het was wel passend geweest om daarnaar te verwijzen.”  BREIN heeft de afgelopen jaren al veel nzb link-sites afgesloten die naar uploads van illegale content op usenet verwezen. Ook een wederverkoper werd voor de rechter gedaagd. Uiteindelijk bleek die volgens uploaders ook de geldschieter en eigenaar van de twee grootste illegale link-sites van Nederland. Daarnaast loopt een civiele procedure tegen de inmiddels gestopte commerciële usenet provider NSE. Daarin zijn door de hoogste Nederlandse rechter vragen van uitleg gesteld aan de hoogste Europese rechter in Luxemburg. Het gaat er kort gezegd om of NSE door haar aanbod zelf inbreuk maakte en daarvoor aansprakelijk gehouden kan worden. Er is in Luxemburg nog geen zittingsdatum gepland. Toon volledig nieuwsbericht
 • ThreadStarter: Movies: Recently Created

  De grote slijmfilm

  • Familie
  • Avontuur

  Little Women

  • Drama
  • Romantiek

  Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)

  • Actie
  • Misdaad

  21 Bridges

  • Misdaad
  • Actie

×
×
 • Create New...