Jump to content

Private internet access is uit de download en VPN tests de beste provider en nu verkrijgbaar voor €2.60 per maand.

Los dat de dienst en client erg snel en prettig werkt is dit ook één van de goedkoopste VPN providers. We hebben ook een uitgebreide stap voor stap handleiding :)

Lees verder...Recommended Posts

Fantasy Island

Horror

Fantasy Island

About

 • Released


 • Rating


  5.1
 • Genre


  • Horror
  • Sciencefiction
  • Fantasie

Fantasy Island

Horror

Overview

De enigmatische Mr. Roarke is opzichter van een luxe, afgelegen resort die de dromen waarmaakt van zijn gelukkige gasten die uit alle geledingen van de maatschappij afkomstig zijn. De beoogde fantasieën van de aanwezige gasten worden echter niet waargemaakt en veranderen in een nachtmerrie. De gasten dienen vervolgens het mysterie van het eiland op te zien lossen om te kunnen ontsnappen.


Credits

 • Michael Peña
  Michael Peña
  Mr. Roarke
 • Maggie Q
  Maggie Q
  Elena
 • Lucy Hale
  Lucy Hale
  Melanie
 • Austin Stowell
  Austin Stowell
  Randall
 • Portia Doubleday
  Portia Doubleday
  Sonja
This page uses the themoviedb.org API.

Fantasy Island

Een groepje gelukkige prijswinnaars landen op het exclusieve resort Fantasy Island, de marketingbelofte is dat één van hun fantasieën op dit eiland werkelijkheid kan worden. Hoe gastheer Mr. Roarke dit voor elkaar krijgt wordt voor niemand duidelijk, maar de fantasieën zijn onwerkelijk echt!

Terwijl de gasten zich enorm vermaken, begint toch het besef dat er iets niet helemaal pluis is. En als de fantasieën in elkaar beginnen over te lopen, weten ze dat ze in de shit zitten. De cast is geknipt voor de film en zet de karakters heerlijk neer. Nu moet ik bekennen dat ik de tv-serie uit de jaren ’70 of de reboot uit 1998 niet heb gezien. Wel weet ik inmiddels dat er naast Mr. Roarke, ook andere personages eerder voorkwamen in tv-serie.

Al met al is Fantasy Island een vermakelijke horror, heerlijk voor tussendoor en ook geschikt om je date mee naar toe te nemen. Fantasy Island draait vanaf vandaag, 13 februari, in de bioscoop.

bron: denachtvlinders.nl/2020/recensie-fantasy-island-jeff-wadlow/

Downloaden

Als Fantasy Island online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon.

Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de film te streamen via Pathe Thuis.

 • Fantasy Island.mkv (Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen of te downloaden)

Afbeeldingen

Blumhouse-s-Fantasy-Island_st_2_jpg_sd-l

Fantasy Island downloaden via Torrent / NZB / Stream

Directe links naar websites voor de film Fantasy Island 2020 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan. 
 
Meer informatie in onze huisregels.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  


 • Latest news

 • Nu op het forum

  • Hallo @brillant1, Een duidelijke Nederlandse omschrijving is moeilijk te vinden, maar misschien wel op te vragen bij de verhuurder van jouw seedbox. Ik heb geprobeerd een Engelstalige handleiding zo goed mogelijk naar Nederlands om te zetten waar je misschien mee uit de voeten kan. Torrents maken in ruTorrent Klik om te beginnen op het pictogram Create. Hiermee wordt het menu Create New Torrent geopend. Klik op het Select Source (Bladerpictogram) "..." om de bestanden of map te kiezen waarvan u een torrent wilt maken. Vul vervolgens de tracker in. Deze zijn vaak site-afhankelijk, dus u zult de juiste aankondigings-URL voor uw site moeten vinden. Voor privé-trackers bevatten ze vaak informatie die specifiek is voor uw account. Een opmerking toevoegen is optioneel. Het wijzigen van de Piece size is ook optioneel, voor grotere torrents wil je misschien de maat aanpassen. Met het selectievakje Start seeding kun je de torrent direct na het aanmaken seeden. Het selectievakje Private Torrent moet altijd worden gebruikt voor privé-trackers. Nadat u op Create hebt geklikt, begint ruTorrent het proces en voert het de voortgang en eventuele fouten uit. Nadat het proces is voltooid, kunt u op Opslaan klikken om de torrent te downloaden om te gebruiken voor het uploaden naar de site. Als je klaar bent, kun je het venster Create New Torrent sluiten.
  • ben met rutorrent begonnen ,voor het uppen naar mijn seedbox ,maar het lukt me niet om een torrent aan te maken wie heeft er een  goede handleiding voor en het liefst in het Nederlands   bij voorbaat dank
×
×
 • Create New...