Jump to content


Recommended Posts

Suriname

Misdaad

Suriname

About

 • Released


 • Rating


  3
 • Genre


  • Misdaad
  • Drama
 • We zijn allemaal bestemd voor de dood

 • Trailer


Suriname

Misdaad

Overview

Wanneer Righter besluit zich verkiesbaar te stellen voor het presidentschap in Suriname, wordt hij geconfronteerd met zijn criminele verleden. Met zowel justitie als het criminele circuit die Righter op de hielen zitten, leidt de strijd om de macht tot een psychologisch schaakspel waarin de spanning alleen maar toeneemt. Suriname is een meeslepend verhaal over de gevolgen van machtsblokken, corruptie en grote ego’s.


Trailer

Credits

 • Fajah Lourens
  Fajah Lourens
 • Liza Sips
  Liza Sips
 • Cyriel Guds
  Cyriel Guds
This page uses the themoviedb.org API.

Suriname 

Hoewel in eerste instantie de landelijke politiek in het Zuid-Amerikaanse land de basis vormt voor de intrige, blijken de loyaliteiten van de machtswellustelingen grotendeels langs de lijnen van straatbendes en maffiafamilies te lopen. Grote spil in een race naar de top is Winston Righter, die besluit een gooi te doen naar het presidentschap van Suriname. Hij wordt hierin echter niet alleen tegengewerkt door politieke rivalen. Zijn grootste obstakel blijken de aasgieren uit zijn schimmige verleden. Met politiek heeft het plot al snel weinig meer te maken en het aantal mitrailleurs en lijkzakken doet meer denken dan aan Narcos dan aan Westwing.

Het verhaal zelf doet vaak verwarrend en ronduit afgeraffeld aan. Ook aan andere facetten is te zien dat het budget dat Pathé Thuis aan Danny Leysner en zijn crew had meegegeven vaak krap was. Zo is bij de casting nogal eens de voorkeur gegeven aan authenticiteit boven talent of ervaring. Regelmatig laat de film daardoor de vloerplanken van de ondergrens vervaarlijk kraken, een enkele keer zakt hij er daadwerkelijk doorheen. Toch is de stijl, de humor en de sfeer onmiskenbaar Surinaams. Het belangrijkste personage in de film kan uiteindelijk met geen mogelijkheid gezichtsverlies leiden. Dat personage is de naamgever van de titel, Suriname, een prachtig canvas waarop alles mooi wordt. Een canvas dat verbindt, niet alleen de filmlocaties en de film zelf, maar vooral ook de film en zij die zich betrokken voelen bij dit bijzondere project.

Dit laatste is dan ook wat Suriname waarschijnlijk een meesterzet zal maken. Pathé Thuis zal door het authentieke karakter van deze film moeiteloos de harten winnen van de trotse Surinaamse gemeenschap. Hiermee zal het streamingplatform vrijwel zeker uit de kosten zijn voor deze productie en kan zomaar een belangrijke bijvangst bijgeschreven worden: de onverdeelde aandacht van een voor hen ongetwijfeld commercieel interessant deel van Nederland. Het zal de Surinaamse gemeenschap vast worst zijn, hun trots is niet te koop.

bron: filmtotaal.nl/recensie/14177

Downloaden

Als Suriname online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon.

Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de film te streamen via Pathe Thuis.

 • Suriname.mkv (Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen of te downloaden)

Afbeeldingen

Afbeeldingsresultaat voor Suriname film

Suriname downloaden via Torrent / NZB / Stream

Directe links naar websites voor de film Suriname 2020 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan. 
 
Meer informatie in onze huisregels.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  


 • Latest news

 • Nu op het forum

  • De top 10 meest gedownloade films van de periode 30 maart tot 5 april. Deze week staat de film ‘Bloodshot’ bovenaan, gevolgd door ‘Birds of Prey’ en ‘Onward' maakt de top drie weer compleet. Week 14 zijn er zes nieuwkomer(s) in ons overzicht ten opzichte van vorige week. Bloodshot is voor de eerste keer de meest gedownloade film. Alle films in de lijst zijn Web-DL Webrip HDRip BDrip of DVDrip tenzij anders vermeld. Op deze pagina vindt u alle uitleg over de type releases die uitgebracht worden. Het bekijken van films kan via op verschillende manieren, bekijk daarvoor de sectie Downloaden onder handleidingen en vergeet je VPN verbinding niet bij het downloaden van films en series. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handig om de films te streamen via Pathe Thuis. Plaats Vorige wk. Film IMDb  / Trailer   1 (…) Bloodshot 5.7 / trailer 2 (…) Birds of Prey 6.3 / trailer 3 (8) Onward 7.6 / trailer 4 (2) The Invisible Man 7.4 / trailer 5 (…) The Gentlemen 8.0 / trailer 6 (1) Star Wars: Episode IX 6.8 / trailer 7 (…) Bad Boys for Life 7.1 / trailer 8 (3) 1917 8.4 / trailer 9 (…) The Way Back 6.9 / trailer 10 (…) The Call of the Wild 6.8 / trailer Het informatie topic van de meest gedownloade film vinden we hier:   Toon volledig nieuwsbericht
  • Volgens mij gaan we erg offtopic en loopt dit niet goed. Ik sluit het topic en verberg de berichten.  
  • Feedback geven is altijd goed.   Toevallig sprak @Drifter mij gisteren (terecht) ook aan over een NZB topic welke niet meer goed liep. Ik kan mij voorstellen dat als je lid bent van een NZB community en je je niet meer kan aanmelden je ergens je vraag wilt stellen. Dat lukt niet meer als je je daar niet meer kan aanmelden   Dus dat hier de vraag komt is geen probleem.  Maar er zijn wat communities welke steeds naar voren komen door bezoekers / leden dat ze niet meer mogen inloggen. Ik zal hier even extra scherp op zijn en deze topics zijn nu ook gesloten. Als er nieuwe topics komen zal ik ze gelijk verwijzen naar het NZB overzicht en het topic sluiten. 
×
×
 • Create New...