Spring naar bijdragen

Gratis Android & IOS apps voor het scannen van documenten


Aanbevolen reactie

  • Content-Beheer

  • Bijdragen:  409
  • Waardering:   119
  • Prestatiepunten:  12.539
  • Dagen gewonnen:  38
  • Lid sinds:  12-12-23
  • Status:  Offline
  • Actief:  
  • Was actief op:  Windows

Gratis Android & IOS apps voor het scannen van documenten

 

1. Scanner Pro

Scanner Pro is een van de beste scan-apps voor iPhone en iPad. Het heeft krachtige scanfuncties en naast het scannen van PDF's, scant het snel elk document op uw iPhone en iPad. Het scant het document met de camera van uw iPad of iPhone, en u kunt ze verzenden naar Google Drive, Dropbox, Evernote, iCloud, en One Drive, of u kunt ze opslaan op uw IOS-apparaat.

Scanner Pro iPhone/iPad

Scanner Pro.png

2. FP Scanner

FP Scanner is een gratis document naar PDF scanner-app voor de iPhone gebruiker. Het is een multifunctionele document scanner, tekst extractor, PDF converter en File manager die omvat: single file scanner, batch-bestanden scanner, OCR, kaart scanner, file manager. FP Scanner kan snel en nauwkeurig papieren, boeken, kranten, handgeschreven brieven, notities, PPT, posters, billboards, schoolborden, whiteboards, telefoonschermen, fotoalbums, facturen, kwitanties en contracten scannen en ze converteren naar PDF, JPGE & Tekst. Dan kunt u ook de bestanden of teksten die u gescand op uw telefoon bewerken en gemakkelijk op volgorde beheren.

FP Scanner iPhone/iPad

FPScanner.jpg

3. CamScanner

CamScanner verandert uw apparaat in een krachtige draagbare scanner die automatisch tekst herkent (OCR) en helpt u productiever te worden in uw werk en dagelijks leven. Download deze gratis scanner app om elk document in PDF, JPG, Word of TXT formaat direct te scannen, op te slaan en te delen. Deze kleine maar krachtige gratis scanner app is een must-have voor studenten en iedereen die betrokken is bij een klein bedrijf: accountants, makelaars, managers, of advocaten. Scan alles wat u nodig hebt, inclusief bonnetjes, contracten, papieren notities, faxpapieren, boeken en sla uw scans op als PDF- of JPG-bestanden met meerdere pagina's

CamScanner Android

CamScanner iPhone

CamScanner.webp

4. Prizmo 5

Prizmo is een krachtige scan app voor iPad en iPhone waarmee u alle documenten kunt scannen en opslaan als tekst, PDF, vCard, JPEG, en PNG. De app kan PDF bestanden scannen, en u kunt de gescande bestanden opslaan in uw camera bibliotheek of uw online opslag accounts zoals Evernote, Dropbox, Google Drive en nog veel meer. Met de applicatie kunt u de documenten snel en op hoge snelheid scannen. Prizmo is de bekwaamste scanner-app voor iPhone & iPad om documenten of visitekaartjes vanaf foto’s te verwerken. Prizmo biedt een snelle capture workflow, krachtige bewerkingsmogelijkheden, keuze tussen nauwkeurige OCR’s, tekst-naar-spraak & toegankelijkheidsfuncties, doorzoekbare PDF’s & DOCX exports en uitgebreide automatisering. Dit allemaal verpakt in een elegante en intuïtieve gebruikersinterface.

Prizmo 5 iPhone/iPad

Prizmo.png

5. JotNot Pro

JotNot Pro biedt u een eenvoudige en krachtige manier om uw documenten te scannen. JotNot Pro is een wachtwoord-beveiligde scanner-app die uw PDF's op hoge snelheid scant. Meer zelfs, het scant bonnetjes, notities, bladmuziek, schetsen, contracten, recepten, foto's, visitekaartjes en nog veel meer. De app scant deze documenten vanaf uw iOS-apparaat en slaat ze op als JPEG of PDF. Het biedt een snellere manier om uw bestanden te scannen zonder gedoe.

JotNot Pro Android

JotNot Pro iPhone/iPad

JotNot.png

6. Microsoft Lens

Werk je regelmatig met Microsoft Office? Dan komt Microsoft Lens goed van pas. De app heeft een integratie met andere Office-producten. Als je een scan hebt gemaakt, kun je deze direct opslaan als pdf, Word- of PowerPointbestand in OneNote of OneDrive. Microsoft Office Lens is gebruiksvriendelijk: met een ronde knop onder in het scherm maak je een scan. Microsoft Office Lens herkent documenten automatisch en omlijnt ze met een kader. De app heeft verschillende standen. Zo heb je de keuze uit het scannen van een document, whiteboard, visitekaartje of foto. Ook kun je afbeeldingen die al op je smartphone staan importeren via de galerij.

De app heeft goedwerkende tekstherkenning. Hierdoor wordt tekst in gescande documenten herkend en is de tekst doorzoekbaar. Scan je een visitekaartje? Dan herkent Microsoft Office Lens de contactgegevens en exporteert deze naar OneNote. Bij een scan in de whiteboard-modus kan de app er PowerPoint-dia’s van maken. Microsoft Office Lens biedt geen opties om scans in de app te categoriseren of groeperen.

Microsoft Lens Android

Microsoft Lens iPhone/iPad

Microsoft Lens.png

7. Adobe Scan

Met Adobe Scan kun je eenvoudig documenten scannen, zowel automatisch als handmatig. Via de camera van je smartphone zoekt Adobe naar een document. Vindt Adobe Scan een document? Dan wordt er automatisch een scan gemaakt. Als de camera het document niet vindt, maak je met de knop onder in het scherm handmatig een scan. Je hebt de keuze om het document om te slaan als pdf of jpeg. Wanneer je het document opslaat als pdf wordt de tekst in het bestand automatisch herkend (OCR). Dit is handig als je ook Acrobat op je smartphone hebt staan, want dan kun je het document direct bewerken of ondertekenen.

Elke scan die je maakt, wordt automatisch opgeslagen in Adobe Document Cloud. Zo heb je toegang tot de scans vanaf elke smartphone, tablet of computer. Het is niet mogelijk om het automatisch uploaden van scans naar de cloud uit te zetten. Als je meerdere scans maakt, kun je de volgorde van de scans achteraf aanpassen. Ook heb je de optie om beelden bij te snijden, te draaien, het formaat aan te passen en de kleur te veranderen. Om Adobe Scan te kunnen gebruiken, moet je eerst een account aanmaken. Aanmelden kan via Google, Facebook of Apple.

Adobe Scan Android

Adobe Scan iPhone/iPad

Adobe Scan.jpeg

8. Google Drive

De meeste mensen kennen Google Drive als de cloudopslag van Google. Dat de Google Drive app ook een scanfunctie heeft, is minder bekend. Een document scannen via de Google Drive app doe je door op de plusknop rechtsonder te drukken en vervolgens op Scan. De plusknop linksonder biedt de optie om meerdere pagina’s toe te voegen aan hetzelfde document. Als je de juiste pagina(’s) hebt gescand, geef je het document een titel en wordt het automatisch in je Google Drive bewaard als pdf. Zo heb je meteen een back-up in de cloud.

Een nadeel van de Google Drive scanner is dat het gescande document niet altijd automatisch goed wordt bijgesneden, waardoor je dit zelf nog moet doen. Daarnaast is de kwaliteit van de scans minder goed dan bij de eerder genoemde scanner-apps.

Google Drive Android

Google Drive iPhone/iPad

Google Drive.jpg

9. Mobile Doc Scanner

Mobile Doc Scanner wordt geleverd met geweldige functies, zoals de batch-modus, die het de gebruikers mogelijk maakt om documenten snel na elkaar te scannen. Het heeft een aantal gebaren om met gemak te navigeren. Verder wordt het in een Lite en een volledige versie geleverd. Daarnaast ondersteunt het een verscheidenheid aan pagina-indelingen, zoals Tabloid, Executive, A5, A4, A3, B5, visitekaartjes, Letter Legal, en envelop. Het ondersteunt Androids vanaf 2.3 en hoger.

Mobile Doc Scanner Android

Mobile Doc Scanner.webp

10. Handy Scanner

Handy scanner biedt een aantal geavanceerde functies om ervoor te zorgen dat uw PDF-scan goed genoeg is. Het ondersteunt ook een batch-scan, zodat u meerdere documenten tegelijk kunt scannen. Bovendien heeft het een handige back-up- en herstelfunctie en kunt u het gescande bestand uploaden naar Google Drive, Dropbox en andere populaire cloud-diensten. De pro-versie biedt scans van hoge kwaliteit, onbeperkte cameraopnamen en de mogelijkheid om afbeeldingen te verfijnen.

Handy Scanner Android

Handy Scanner.jpeg

11. TurboScan

Naast de gebruikelijke scanfuncties heeft TurboScan de functie "SureScan3x", waarmee de app zich onderscheidt. De tool maakt drie foto's van dezelfde pagina voor resultaten van hogere kwaliteit. Bovendien kunt u de gescande bestanden automatisch naar uw account e-mailen. Andere functies zijn de mogelijkheid om scans op te slaan als JPG, PDF en PNG, automatische correctie van scans en Cloud Print. Het ondersteunt Android vanaf 4.0 en iOS-apparaten.

TurboScan Android

TurboScan IPhone

TurboScan.jpg

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 119
  • 409
  • 38
  • Reacties 0
  • Gemaakt
  • Laatste reactie

Top Posters In Dit Topic

Populaire dagen

Top Posters In Dit Topic

Populaire dagen

Geplaatste fotos

Geplaatst 2 uur geleden

Vergeten jullie alsjeblieft de VPN verbinding niet? Je internet provider zoals Ziggo of KPN kan door gebruik van de VPN niet zien wat er gebeurd op je internet verbinding en ben je volledig anoniem voor iedereen. Een vereiste tegenwoordig.... We een uitgebreide handleiding geschreven met informatie. :goed:

Deze vindt je hier:   https://www.duken.nl/forums/handleidingen/downloaden/vpn-verbinding-en-anoniem-downloaden-r35/  


Doe je mee?

Je kunt nu een bericht plaatsen en je later registeren. Als je al een account hebt, kun je je hier aanmelden.

Gast
Reageer op deze discussie / vraag...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Jouw link is automatisch embedded.   Toon als een normale link

×   Je vorige inhoud is hersteld.   Schoon editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Mededelingen


  • Recent nieuwsbericht

  • Willekeurig topic

  • Nu op het forum

    Drifter

    Geplaatst

    Hierbij nog 10 Toppers als aanvulling op bovenstaande Gratis Games Fall Guys: Ultimate Knockout Platforms: PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Nintendo Switch en pc Ook na de hype is Fall Guys een geweldige partygame. Met honderd man door een hindernisbaan vol draaiende hamers, sloopkogels en vliegende platformen stormen is natuurlijk een recept voor ultieme chaos. Dankzij de logge physics en merkwaardige besturing kun je eigenlijk ook niet boos worden als je vlak voor de finish van de baan wordt ge-yeet. Honkai: Star Rail Platforms: PlayStation 5, Android, iOS en pc Onze Kamal is nog steeds verslingerd aan de gratis, strategische rpg Honkai Star Rai. Voor deze game laten we dan ook hem aan het woord: “Als ik Honkai: Star Rail zou moeten samenvatten: het is een van de meest gedetailleerde rpg’s, die maar blijft verrassen. Als je Genshin Impact speelt, weet je al hoeveel passie miHoYo in zijn games stopt. Honkai: Star Rail is geen uitzondering. Ik ben sinds dag één een megafan en kan de game aan iedere fan van rpg-games aanraden.” Nou, duidelijk dus. Overwatch 2 Platforms: PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Nintendo Switch en pc Overwatch 2 stelde bij verschijning behoorlijk teleur. De singeplayercampagne ontbrak (en is inmiddels geannuleerd), de game was niet bijster veel veranderd ten opzichte van het eerste deel en personages vrijspelen kost veel speeltijd óf geld. Nu spelers elk nieuw personage direct kosteloos ontvangen, is Overwatch 2 een stuk beter om gratis te spelen. Bovendien is Blizzards hero-shooter na al die jaren gestroomlijnder en gevarieerder dan ooit. Marvel Snap Platforms: Pc Er zijn talloze mobiele games, maar Marvel Snap verdient absoluut een vermelding. Het heeft alles wat je wilt van een gratis cardgame: een eerlijk verdienmodel, simpele regels en een fantastische presentatie. Even een online potje spelen is eenvoudig, en het introduceert het grote publiek op een leuke manier aan minder bekende helden. Dota 2 Platforms: Pc Vaak wordt Dota 2 de ingewikkeldere tegenhanger van League of Legends genoemd, maar dat is voor de community zelf vloeken in de kerk. Alleen al omdat alle helden bij aanvang gratis beschikbaar zijn, in tegenstelling tot League. Bovendien is de gameplay nóg strategischer ingestoken, met een strenge doch bevredigende leercurve voor nieuwkomers. Spelunky Classic Platforms: Pc In Spelunky is elke stap voorwaarts een risico, terwijl je een weg graaft door de ondergrondse gangen. Spelunky HD en Spelunky 2 zijn wellicht betere opties, maar als je de bikkelharde roguelike-platformervaring van Derek Yu’s franchise in z’n meest pure vorm wil beleven, dan is het origineel nog altijd een goede optie. Counter-Strike 2 Platforms: Pc Hoewel niet iedereen tevreden is over de veranderingen in Counter-Strike 2 ten opzichte van Global Offensive, kun je eigenlijk niet om de game heen. Al jarenlang is het de gouden standaard voor competitieve shooters die draaien om pure reflexen en strategie. Daarbij is de balans nog steeds uitstekend, en hebben maps een welkome grafische make-over gekregen. Geef het nog even, en dan is Counter-Strike weer helemaal terug op het oude niveau. De Sims 4 Platforms: PlayStation 4, Xbox One en pc Je bent een fortuin kwijt als je alle Sims 4-uitbreidingen wilt aanschaffen, maar gelukkig is de basisgame gratis. Toegegeven: de meeste spelers willen waarschijnlijk van start met een of twee uitbreidingen, maar de game is ook prima op zichzelf te spelen. Final Fantasy 14 Platforms: PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en pc Final Fantasy 14 betreft één van Square Enix’ grote comebackverhalen. Inmiddels is het een van de populairste mmo’s ter wereld en met elke uitbreiding steeds completer. Sommigen claimen zelfs dat de mmo de beste Final Fantasy-verhalen tot op heden bevat. De game is nu gratis te spelen tot en met level 70, waarbij spelers kunnen kiezen uit 16 verschillende jobs. Doki Doki Literature Club Platforms: Pc Je voelt je in de maling genomen wanneer Doki Doki literature Club van een datingsim verandert in een horrorgame. Hoe en wat is beter om zelf te ontdekken, maar het is goed om te weten dat er inmiddels een Plus-versie van de game met meer content is verschenen. Maar voor de meesten is het origineel een hele goeie gratis game.

    Drifter

    Geplaatst

    Beste @knabbel, er is door @Mafketel een reactie geplaatst met een linkje naar een overzicht van 10 Seedbox providers. Als je die link opent kan je zelf bij elke provider even checken of de mogelijkheid er is om met een Paysafecard te betalen. Het is natuurlijk heel fijn om een kant en klaar lijstje gepresenteerd te krijgen, maar je kan natuurlijk zelf ook iets doen.

    knabbel

    Geplaatst

    Ook voor betaling met paysfecrd
  • Recente prestatie

    • HenrySkype heeft zojuist een badge verdient
      Eén week actief
  • Recente actieve topics

  • Populaire bijdragers

  • Willekeurige films

  • Willekeurige link

×
×
  • Nieuwe aanmaken...