Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. toevallig het woord banaan ?
 3. Today
 4. Nee helaas b a _ a a _ (6 letters) Fout: Z, I ,S, L (4/10)
 5. Moet lukken nu b a _ a a _ (6 letters) Fout: Z, I (2/10)
 6. De site gaat offline vanaf 27-05-2019 de eigenaar heeft helaas geen tijd meer voor de site hopelijk komen ze in de toekomst weer terug en bedankt voor alles pandora place !
 7. Sabnzb vaarwel gezegd en nu definitief NZBget geïnstalleerd. Draait perfect en zeurt niet dat je teveel ssl of andere verbindingen hebt. Werd er niet goed van. Elke dag weer en voornamelijk in de weekenden wanneer Ziggo sowieso al de snelheid knop omdraait. Geen problemen met ww erbij zetten in het postprocess. Gewoon op de DL link gaan staan, rechts muisknoppie indrukken en er verschijnt e.e.a. waarbij je het gevraagde ww kunt inzetten.
 8. hallo Ik heb sinds kort AVG internet security 2019 geiinstaleerd en kan het kloppen dat deze de upload tegen houdt? Gebruik utorrent 1.6.Downloaden geen probleem. mvg predator
 9. Yesterday
 10. _ a _ a a _ (6 letters) Fout: Z, I (2/10)
 11. lol okeej , uhmm effkes denken hint 1 : film uit 2006 , gebaseerd op een kinderboek
 12. _ _ _ _ _ _ (6 letters) Fout: Z, I (2/10)
 13. op de chat was er ook niet veel respons bij snake. Heel jammer als ze niet terug komen
 14. denk het persoonlijk niet laatste keer ik inlogte was alleen snakeplace nog de admin en voor de rest geen staff en dacht nog 2 posters .Maar ja hoop voor hen het idd maar een onderhoud is of iets dergelijks
 15. ik hoop het voor ze, was zeer goede site. Snel, (bijna) alles en veel oude bekenden.
 16. Ik kan ook niet meer op deze site, misschien tijdelijk onderhoud?
 17. Nu dacht ik toch werkelijk, dit is 'm en wordt de nieuwe ijswereld, echter de site is (voor mij) al twee dagen onbereikbaar (snakeplace.me) Iemand ..dezelfde ervaring ?
 18. _ _ _ _ _ _ (6 letters) Fout: Z (1/10)
 19. Last week
 20. Ik begin! _ _ _ _ _ _ (6 letters) Fout: (0/10)
 21. Wat is Galgje? Bij het spel Galgje gaat het er om dat je het woord gaat raden dat diegene heeft genoteerd (maar wat je niet kan zien). Je gaat losse letters raden. Je mag 10 fouten maken. Als je een constructie aanhoudt van maximaal tien fouten, dan bestaat de galg uit vier stukken, je hebt de bodem met een verticale paal, dan een horizontale paal, een dwarsbalk en een touw. Het mannetje bestaat dan uit zes stukken, een hoofd, een lichaam, een linker arm, een rechter arm en een linker been en een rechter been. (10 punten) De opzet van Galgje De eerste speler is de uitdager, deze speler neemt een woord in gedachten en zet een rijtje neer met " _" (iedere _ staat voor een letter). Heb je het woord hond in je hoofd, dan zet je dus vier strepen neer neer. _ _ _ _ De tweede speler noemt een letter, als deze letter voorkomt in het woord dan wordt de letter op de stip neergezet, komt deze niet voor, dan wordt er 1 van de 10 punten afgehaald en houd je dit bij in de volgende post. Hou er rekening mee dat de letter IJ geschreven wordt als 2 letters, namelijk de I en J. Hoe post ik? Als je aan de beurt houd je de status van het woord bij zoals dit voorbeeld van hond: _ _ N _ (4 letters) Fout: E, R (2/10) Hoe vaak mag ik reageren? Je mag elke 4 uur 1x reageren op je eigen reactie of je mag direct reageren als een andere medespeler is geweest. Gewonnen?! De eerste die het winnende woord plaatst is de winnaar. Geef de winnaar van het woord een "Gewonnen" van de eerste winnende reactie. Veel plezier!
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...