Spring naar bijdragen

Nieuw!!!!! Logitech G PRO X 60 LIGHTSPEED Gaming Keyboard


Aanbevolen reactie

  • Content-Beheer

  • Bijdragen:  652
  • Waardering:   175
  • Prestatiepunten:  22.212
  • Dagen gewonnen:  66
  • Lid sinds:  12-12-23
  • Status:  Online
  • Actief:  
  • Was actief op:  Windows

Logitech G introduceert met trots het nieuwste in hun lijn van high-end gaming accessoires: het Logitech G PRO X 60 LIGHTSPEED Gaming Keyboard. Dit toetsenbord, ontworpen met de input van professionele gamers, bestrijkt alle bases voor wie op zoek is naar competitieve voordelen in de esport-arena. Het compacter design maakt meer ruimte vrij voor beweging, wat cruciaal is in de hitte van de strijd, vooral bij First Person Shooter (FPS) games. 

Logitech-G-PRO-X-60_4.png

### Klein Formaat, Groots Prestatievermogen

Het PRO X 60 toetsenbord, met een formaat dat slechts 60% van een standaard toetsenbord inneemt, is niet alleen gemakkelijker te positioneren en mee te nemen; het biedt ook ongekende aanpassingsmogelijkheden dankzij Logitech G's innovatieve KEYCONTROL technologie. Geïntegreerd in Logitech G's GHUB software, laat KEYCONTROL spelers toe elk van hun toetsen te programmeren met tot wel 15 verschillende functies. Dit stelt je in staat je toetsenbord perfect af te stemmen op je eigen speelstijl, zonder dat je de strijd aan moet gaan met een overvloed aan toetsen.

### Grensverleggende Technologie

Voor degenen die bezorgd zijn over de betrouwbaarheid van draadloze technologie in competitief gamen, stelt de LIGHTSPEED draadloze technologie van het PRO X 60 je gerust. Ontworpen om de gelijke te zijn van bedrade verbindingen, biedt deze technologie niet alleen een razendsnelle reactietijd, maar ook de robuustheid die vereist is voor intensieve gaming sessies. De keuze tussen GX Optische Tactiele of Lineaire schakelaars biedt een onmiddellijk respons dankzij lichtactivering, een stap voorwaarts ten opzichte van traditionele mechanische schakelaars en staat garant voor een snellere gameplay en een bevredigende type-ervaring.

### Esthetiek en Beschikbaarheid

Het PRO X 60 toetsenbord zal verkrijgbaar zijn in drie kleuren: zwart, wit, en een exclusieve roze variant alleen beschikbaar via LogitechG.com. De fabrieksgesmeerde schakelaars garanderen niet alleen prestatie maar ook duurzaamheid en comfort tijdens langdurig gebruik. Met een adviesprijs van 199 euro, is het Logitech G PRO X 60 LIGHTSPEED Gaming Keyboard een investering in je competitieve gaming setup, ontworpen om zowel de ruimte op je bureau als je prestaties in het spel te optimaliseren.

### Tot Slot

Met de lancering van het PRO X 60 LIGHTSPEED Gaming Keyboard zet Logitech G de standaard voor toekomstige gaming toetsenborden. Door functionaliteit met formfactor te combineren en tegelijkertijd flexibiliteit voor de gebruiker niet uit het oog te verliezen, belooft het PRO X 60 een essentieel onderdeel te worden van de uitrusting van elke serieuze gamer die ernaar streeft hun spel naar een hoger niveau te tillen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 175
  • 652
  • 66
  • Reacties 0
  • Gemaakt
  • Laatste reactie

Top Posters In Dit Topic

Populaire dagen

Top Posters In Dit Topic

Populaire dagen

Geplaatste fotos

Geplaatst 2 uur geleden

Vergeten jullie alsjeblieft de VPN verbinding niet? Je internet provider zoals Ziggo of KPN kan door gebruik van de VPN niet zien wat er gebeurd op je internet verbinding en ben je volledig anoniem voor iedereen. Een vereiste tegenwoordig.... We een uitgebreide handleiding geschreven met informatie. :goed:

Deze vindt je hier:   https://www.duken.nl/forums/handleidingen/downloaden/vpn-verbinding-en-anoniem-downloaden-r35/  


Doe je mee?

Je kunt nu een bericht plaatsen en je later registeren. Als je al een account hebt, kun je je hier aanmelden.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gast
Reageer op deze discussie / vraag...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Jouw link is automatisch embedded.   Toon als een normale link

×   Je vorige inhoud is hersteld.   Schoon editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Wie zijn er online?  8 leden zijn actief

Mededelingen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...