Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/13/19 in all areas

  1. 1 point
    Er zijn 2 versies van Popcorn Time met elk meerdere software versies, dus als je een probleemvraag stelt is het vast makkelijker om te helpen zoeken naar een oplossing wanneer er wat meer info wordt gegeven zoals; Om welke versie van Popcorn Time gaat het hier en heb je de software op je PC staan en kijk je alleen op je PC of stream je ook naar je TV met Chromecast, want het kan zomaar zijn dat als je streamt met Chromecast dat je in de instellingen van Chromecast iets moet aanpassen.
  2. 1 point
    Hoi Nathalie, Er circuleert nog steeds een lijst met IP-adressen van wan gebruikers en verdachte personen die niet het beste voor hebben met Torrent of NZB community's en dan willen site eigenaars nog een mogelijkheid hebben om direct bij registratie iemand te weigeren d.m.v. een IP-ban. Je hebt dan in jouw geval alleen geluk als je een berichtje kan sturen naar een staflid of woordvoerder.
  3. 1 point
    hoi NetNiet, dank voor je reactie. Maar zoals ik al zei, ik kom vrijwel nooit in Nederland. Of er moet een familielid of vriend sterven en ik met spoed terug moet. In zo'n geval, denk ik niet dat ik dààr dan aan denk. Ik had 'DenSpike' ook een berichtje gestuurd want ook zijn website werd geblokkeerd maar die is zo aardig om mijn registratie toch toe te laten. Nu de rest nog. ik blijf het vreemd vinden dat ze zo graag willen weten achter welk ipadres ik me "schuil" hou. Kennelijk is het blokkeren van alleen VPN adressen niet voldoende. Desondanks, een heel fijn weekend. Groetjes nathalie
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00
×
×
  • Create New...