Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/09/21 in all areas

  1. Wil je weten welke geweldige games er in 2021 naar de PS5, Xbox Series X, Nintendo Switch en PC komen? Dan ben je hier aan het juiste adres, want we hebben alle meest verwachte titels van verschillende platforms op deze pagina verzameld, inclusief aankomende games voor de next-gen consoles. Of je nu een Nintendo Switch bezit, net je PC hebt geüpgraded of van plan bent om een PS5 of Xbox Series X te halen wanneer ze weer op voorraad zijn, er is genoeg te spelen in 2021. Van ongelooflijke console exclusives tot blockbusters: dit zijn de meest veelbelovende games van 2021. Resident Evi
    1 point
  2. Gewapend met slechts één woord - Tenet - en vechtend voor het voortbestaan van de hele wereld, reist de hoofdrolspeler door een schemerige wereld van internationale spionage op een missie die zich in iets meer dan realtime zal ontvouwen.
    1 point
  3. Het heeft even geduurd maar ik heb de oplossing gevonden. De software van MSI en Nvidia optimaliseren mijn games blijkbaar automatisch, daar is het mis gegaan. Toen ik deze optimalisaties heb uitgezet waren alle problemen opgelost.. Toch bedankt voor het meedenken iedereen!
    1 point
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+01:00
×
×
  • Create New...