Jump to content


Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/09/21 in all areas

  1. Heb ergens gelezen dat brein hier achter zit. Dus waarschijnlijk toch einde oefening en dat is toch verschrikkelijk jammer.
    1 point
  2. Maandag 7-06-2021 BREIN ontvankelijk in KYBC procedure tegen hosting providers BREIN heeft een drietal Nederlandse hosting providers voor de rechter gedaagd om een verklaring voor recht te krijgen dat zij hun zakelijke klanten moeten kennen en die verplichting ook aan hun wederverkopers moeten opleggen. Zie ook https://stichtingbrein.nl/internet-tussenpersonen-moeten-hun-klanten-kennen-kybc-dsa/ Twee van hen vorderden de niet-ontvankelijkheid van BREIN en daar heeft de rechter in een tussenvonnis korte metten mee gemaakt. Dat is voor BREIN ook mooi voor andere proced
    1 point
  3. Helaas kan ik je hier niet goed mee helpen, maar ik wil je wel even verzoeken om tenminste wat meer informatie te geven, want gaat het hier om een Nieuwe WD NAS installatie of heb je een wijziging gedaan in de Netwerk instellingen of ben je van provider verandert? Tevens kan het helpen als je even laat weten welk type WD NAS je hebt. De toegankelijkheid van een NAS hangt volledig af van het correct invullen van het IP-adres en een Netmask wanneer sprake is van het veranderen van de netwerkmodus van DHCP in Statisch.
    1 point
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00
×
×
  • Create New...