Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 12/19/20 in Nieuwsbericht Comments

 1. Ik hou niet zo van animatie, omdat het vaak op kinderen is gericht. Maar een animatie voor volwassenen, zoals Sausage Party, sla ik niet over.
  2 points
 2. Torrentfreak heeft het bovenstaande Nieuwsartikel wat dieper onder de loep genomen en komt tot de volgende conclusie; Op het eerste gezicht zou je kunnen denken dat dit gewoon weer een maniertje is om berichten naar BitTorrent-gebruikers te sturen in de hoop dat ze stoppen met het delen van content. Maar het is scherper en gerichter dan dat en zou als gevolg daarvan zijn doelen kunnen bereiken zonder toevlucht te nemen tot de bloedzuigende tactieken van zijn trollende tegenhangers. 'Openheid' wordt zelden in verband gebracht met antipiraterij Ten eerste is BREIN volledig open ov
  2 points
 3. Het lijkt een jaarlijks terugkerend fenomeen te worden van Facebook (de eigenaar van deze berichten app) om gebruikers van wat oudere mobiele telefoons die draaien op iOS en Android over te halen een nieuw toestel te kopen met de laatste OS versies waar WhatsApp op draait. Net als de mededeling in het Nieuwsartikel van een jaar geleden is er nu weer een nieuwe uitgebracht. Als jij nog een oudere iPhone of Android-smartphone hebt, kun je mogelijk toegang tot (enkel chatfuncties van) WhatsApp verliezen vanaf 1 januari 2021. De makers van WhatsApp hebben bevestigd dat de ondersteun
  2 points
 4. Ongelofelijk. Een website die gewoon naar websites linkt en dan krijg je dit? Ik had nooit geschikt maar het laten voorkomen.
  2 points
 5. Sausage Party blijft inderdaad geweldig. Binnenkort maar weer eens kijken.
  1 point
 6. Ja die staat ook weer op Prime. Stukje laten zien aan mijn zoontje van 11. Ik had hem al gezien, hij lach in een schuur van het lachen bij de scene dat de groente worden gesneden. Maar de 18+ grappen begreep hij (gelukkig) niet. Daarna ging hij weer uit.
  1 point
 7. Ik vond Soul ook wel goed, maar hij mist wel wat Disney humor. Is meer een film voor volwassenen.
  1 point
 8. 1 point
 9. Als ik per creditcard moet betalen, gebruik ik BUNQ. Bij BUNQ premium heb je een debitcard, zonder dat ze dat zien, de kaart wordt gewoon aangenomen als creditcard. Voordat er iets wordt afgeschreven, moet ik op accepteren klikken en er kan nooit meer worden afgeschreven dan ik op mijn rekening heb.
  1 point
 10. De mandolorian is een top serie. Seizoen twee uitgekeken en er dubbel en dwars van genoten. Wat een muziek en toffe characters. Het einde begrijp ik alleen niet, ivm de tijdlijn. Wanneer speelt deze serie zich nou af in het universum? Maar we spoilen niks, dus lekker kijken.
  1 point
 11. Ik ben nog met het tweede seizoen bezig. Maar wat een geweldig serie is dit, inderdaad. De muziek is ook geweldig moet ik zeggen. Jammer dat we tot 2023 moeten wachten voor seizoen 3.
  1 point
 12. Best vreemd, ik heb niets met Star Wars maar ben wel een grote Star Trek fan. Star Trek: Picard viel mij wat tegen, terwijl The Mandalorian de beste serie is die ik in tijden heb gezien. Ik heb net het tweede seizoen gezien en kan niet wachten tot het derde seizoen uitkomt. In 2023...
  1 point
 13. Donderdag 17-12-2020 Recidiverende beheerder van illegale ebook mailgroep veroordeeld tot betaling van 27.000 euro Begin 2019 schreef BREIN de beheerders aan van verschillende emailgroepen die gebruikt werden om ebooks, audiobooks en muziek uit te wisselen. Die staakten daarop hun onrechtmatige activiteiten en ondertekenden een onthoudingsverklaring. Ze beloofden daarin op straffe van een boete geen inbreuk meer te plegen. Een van hen bleef desondanks aan de gang. Zij zamelde geld in onder de leden voor het betalen van de boete en startte nog dezelfde dag dat de verklaring werd
  1 point
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+01:00
×
×
 • Create New...