Spring naar bijdragen

Eregalerij


Gewaardeerde bijdragen

Showing content with the highest reputation since 16-11-18 in Berichten

 1. 2 punten
  Hoi, Als ik alles wil doen vanaf VPN. Welke VPN provider adviseren jullie als ik alle tools vanaf synology draai? Dank voor de reacties op deze koude vrijdag :)
 2. 2 punten
  Is gelukt,ik voel me alsof de deur op het nachtslot zit. Dank jullie voor de medewerking.
 3. 2 punten
  Wordt hier bij mij in de buurt dan peentjes zweten voor ze, want de meeste bomen verdwijnen na kerst op de brandstapel.
 4. 2 punten
  Geweldig dank je wel Drifter u heeft me goed geholpen, hier kan ik wat mee. Ga dit morgen even op mijn gemak in orde maken. Ontzettend bedankt voor de antwoorden. Fijne avond verder. Groet Arietta
 5. 2 punten
  Hallo Arietta, dat Dollar tekentje klopt niet, want dat is het bedrag in Euro wat je betaald voor een 2 jarig abonnement. Dat kan je ook zien als je bij betaling iDeal aan klikt en bovenin het tabblad staat dan de tekst Payment Amount: EUR59.95 (one time payment)
 6. 2 punten
  De HEIF instelling slaat de gemaakte foto's op in een kleiner formaat dan jpeg, maar wel super scherp. Het is alleen dat in sommige programma's voor bewerking de foto dan terug moet naar een grotere afbeelding (Restore Size) wat dan weer gedaan moet worden met een apart programma. Kortom, een beschadiging kan op verschillende manieren optreden na verplaatsing of kopiëren, maar als het beperkt blijft tot een enkele foto is het nog geen echte ramp. Lees over HEIF/JPEG instelling gewoon even na onder Deze Link
 7. 2 punten
  Waarschijnlijk zit het probleem ook niet in de HDD schijf, maar waren er al sommige foto's beschadigd tijdens het verplaatsen vanaf de Micro SD kaart naar de HDD schijf. De meeste reacties die je vindt over dit probleem zijn allemaal gerelateerd aan het transport van de oorspronkelijke opslag naar een andere schijf en het opslaan als JPG bestand.
 8. 2 punten
  Ik ook, en deel het account ook nog met de family.
 9. 2 punten
  Avond allemaal. Fijn, 2e e-mail van Ziggo ontvangen waar de korting niet staat vermeld. Ik heb expliciet gevraagd of de deal waar de medewerker mee kwam, ook voor bestaande klanten was. Dat was het geval. Wel staat er dat ik een CI+module ga ontvangen. Daar heb ik er al 2 van. Ik duik maar weer eens de chat in om het na te vragen. Geen zin om weer een uur in de wacht te staan. Edit: Geregeld via de chat. Heb het nu zwart op wit. Korting staat in het systeem. Ook aangegeven dat ik geen 3e CI+ module wil. Hij kon het niet aanpassen, ik kon wel teruggebeld worden om de order te laten annuleren. Dat doe ik dus mooi even niet. Afgesproken om de module te laten opsturen en zodra deze is geactiveerd weer retour te sturen. Tijd voor
 10. 2 punten
  Er is niets, geen verbonden database, geen index pagina, geen IP adres. Het is alsof the-x-files.me niet bestaat. Maar, hij is wel geregistreerd. Met geluk even offline, anders is het waarschijnlijk afgelopen. Vraagje, waarom gebruik je een foto van mijn ex-vriendin, Norma, als avatar, @predator? Ze zag er van onder altijd net zo uit als van boven. Wat bezielde mij indertijd....
 11. 2 punten
  Op Duken gebruiken de meeste mensen PIA. Hier kan je de website vinden en we hebben ook een uitgebreide handleiding. Ga je voor 2 jaar, dan ben je 2,50 dollar kwijt per maand. Een gemiddelde VPN kost een tientje, het is dus een fantastische aanbieding. Black friday zie ik niets over, misschien hebben ze wel een cyber maandag, maar voor de bedragen die ze rekenen denk ik niet dat het veel zal schelen.
 12. 2 punten
  Vanuit een café? Dat was nummer 2 waar ik aan dacht... Maximum Overdrive Vond ik als kind best eng.
 13. 2 punten
  Middag allemaal. Nou, het is gelukt hoor. Niet via de chat. Wel telefonisch. Een dik uur in de wacht en 2 biertjes verder (wachten maakt dorstig ): Ik: Ik zie op dit moment een mooie deal bij de concurrent. Sta op het punt om over te stappen. Tenzij jullie een deal hebben die beter is. KS: Hoe denk je over de aanbieding '6 maanden 30 euro per maand'? Ik: Dat klinkt niet slecht. Na 6 maanden 180 euro besparen is leuk, maar na een jaar 240 euro besparen is leuker, vindt je ook niet?' KS: Daar geef ik je geen ongelijk in. Ik zal even overleggen' Ik: Prima. KS: Ik kan je de volgende aanbieding doen: 12 maanden internet Max voor de prijs van Complete. Ik: Dat klinkt beter. Ik kan me huidige apparatuur (standaard mediabox + 2 CI Modules) behouden? KS: Dat is geen probleem. Ik: Dan ga ik akkoord.
 14. 2 punten
  Eigenlijk was het een retorische vraag. Strikt wetenschappelijk, biologisch gezien, vanuit een Darwinistisch oogpunt, is de zin van het leven voortplanting. Alles groeit, bloeit, bouwt, vecht en sterft om zich te kunnen voortplanten.
 15. 2 punten
  Goedenmiddag allemaal, bedankt voor het meedenken! de oplossing gevonden op het forum telfort .nl: zoek het merk van de netwerkkaart, vervolgens ga je apparaatbeheer en dubbel klik hierop! Ga dan naar de tab stuurprogramma en kies dan stuurprogramma bijwerken! Als er een nieuw en beter stuurprogramma voor deze netwerkkaart dan zal het worden gedownload en geinstalleer! sorry voor mijn late reactie, gisterenavond en vanmorgen getest en ik heb kunnen internetten zonder uitval! bedank nogmaals voor de vele suggesties en tips hartelijk groet gelukkige klavertje4
 16. 2 punten
  Hoi Folkie, het is op dit forum niet toegestaan verzoekjes te plaatsen voor boeken of andere illegale content. Je kan lid worden op de websites die in ons overzicht staan onder Deze link en daar kijken of je kan vinden wat je zoekt.
 17. 2 punten
  Staan op het net veel vragen over dit probleem. Onderstaand een antwoord dat voor een oplossing heeft gezorgd, dus misschien het proberen waard. Het advies is om bij de energie instellingen van de netwerkadapter te kijken. Druk Windows Logo Key + X tegelijkertijd in en kies Apparaatbeheer. Vouw de categorie Netwerkadapters open en dubbelklik links op de betreffende netwerkadapter. Klik op het tabblad Energiebeheer (indien beschikbaar). Verwijder het vinkje dat staat voor De computer mag dit apparaat uitschakelen om energie te besparen. Klik op OK. Verschil? Zo nee, pas de energieoptie aan in het actieve energieschema als volgt: Druk Windows Logo Key + R tegelijkertijd in. Typ Control en druk op Enter. Sorteer op Pictogrammen en klik op Energiebeheer. Van het actieve energieschema klik op De schema-instellingen wijzigen. Klik eventueel op Instellingen wijzigen die momenteel niet beschikbaar zijn. Klik op Geavanceerde energie-instellingen wijzigen. Vouw Instellingen voor de adapter voor draadloos netwerk uit en dan Modus voor energiebesparing vouw je ook uit. Zet de instelling op Maximale prestaties. Klik op OK en dan op Wijzigen opslaan.
 18. 2 punten
  Het is zeker een stuk kouder geworden. Review inmiddels uitgebreid met de info over hoe je de achtergrond van de ondertitels doorschijnend kunt maken. Mogge allemaal.
 19. 1 punt
  Wij doen ook altijd de kerstboom na het weekend van de sint. Best zin in, lekker de lichtjes en de warmte. Gezellig Ik ben benieuwd naar je decorder en hoe je 25.000 tv zenders wilt bekijken Ps lekker nummertje op de maandag ochtend. Dank daarvoor!
 20. 1 punt
  De eerste keer was het inderdaad 45 minuten. Toen was er niks mogelijk. Toen ik voor de tweede keer belde, stond ik dik 1 uur en 15 minuten in de wacht. Maar ja, alles voor de korting. Ik wou me laten terugbellen. Maar op de pagina 'Opzeggen' op de website van Ziggo kon ik me nummer niet achterlaten. Zullen ze vast uitgeschakeld hebben.
 21. 1 punt
  https://www.privacytools.io/#ukusa PIA zit wel in de Five Eyes
 22. 1 punt
  Dat zal dan toch snel een voordeel zijn van € 20,00 per maand en dat is altijd aantrekkelijk.
 23. 1 punt
  Kritiek mag altijd, zolang het ook gegrond is. Wij draaiden al 2 maanden zonder uberhaupt een donatie en als ik zie welke sites er al vanaf dag 1 donatie knop hadden staan en vervolgens weg zijn gegaan na wat gevangen te hebben zijn er aardig wat. Bij ons ben je ook niet verplicht te doneren je mag je moet niet Tevens we zijn allemaal hobbyisten en een prive leven ernaast dus ja niet alles gaat sneller dan anders we zorgen wel dat de site beter en beter wordt eerst op achtergrond en later op voorgrond. Komt genoeg aan. Dus ja dat er niks zichtbaar is kan kloppen. We willen het nieuwe jaar goed in gaan liefst met een knal haha! Dus voor klachten gaan de mensen naar de dichtsbijzijnde bios / computerzaak of hosting provider. Wij doen ons best als hobbyisten
 24. 1 punt
  Nah daar hebben we google voor https://nl.wikipedia.org/wiki/Zin_van_het_leven
 25. 1 punt
  Dank. Functie vind ik zelf erg handig, vandaar toegevoegd aan de review. Was trouwens de laatste update van de review. Ben benieuwd naar versie 6. Hier volgt waarschijnlijk dan ook weer een review over. Avond allemaal.
Onze eregalerij is gezet op Amsterdam/GMT+01:00
×