Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 03/21/19 in Posts

 1. 3 points
  Ja, wij waren een tijdje geleden bij Iceworld. Ze hebben echt talloze soorten ijsbanen, leuk voor het hele gezin. Ze verkopen zelfs ijsbanen.
 2. 3 points
  Het zou wel kwaad kunnen, maar een certificaat zegt niet alles. Voorbeeld, door malware op jouw computer of door je provider verwijzen ze nzbserver.com niet meer naar de originele server maar naar een "nep" server bij bijvoorbeeld een auteursrechten organisatie waar jouw gedrag wordt opgeslagen. Zoals je IP adres en de NZB bestanden die je download. Dat wil je niet, ook zouden je gegevens niet onderschept kunnen worden door het certificaat. Maar het is niet meer alles zeggend. Bij HTTPS zijn data en gegevens, welke uitgewisseld worden tussen bezoekers en een website, versleuteld. Dit ´versleutelen´ houdt in dat de gegevens, voorafgaand aan het verzenden, onherkenbaar worden. Dit wordt vervolgens weer omgezet nadat deze zijn aangekomen bij de bestemming, bijvoorbeeld na het invullen en verzenden van een webformulier. Bij HTTP is geen sprake van deze versleuteling. Hierdoor kunnen deze gegevens door kwaadwillenden gemakkelijker onderschept en misbruikt worden. Doorgewinterde hackers zijn goed in het onderscheppen van gegevens waarbij we het vaak niet eens doorhebben, bijvoorbeeld als je op dezelfde wifiverbinding zit. Bij HTTPS kunnen hackers deze gegevens nog steeds wel onderscheppen, alleen kunnen ze er niks mee omdat ze geen sleutel hebben en het niet kunnen ontcijferen.
 3. 3 points
  Hoi NetNiet, Gebruik je heel toevallig Chrome? Je kunt een website bezoeken via een verbinding met het standaard http-protocol, maar websites kunnen ook een beveiligde (secure) verbinding opstellen. Je maakt dan verbinding via de website met het https-protocol, waarin gegevens veilig worden uitgewisseld. Zodra je een website bezoekt die begint met https in de domeinnaam, controleert Chrome de status van deze beveiligde verbinding. Als er geen beveiligingscertificaat aanwezig blijkt te zijn of als Google de geldigheid van het certificaat niet vertrouwd, kan Chrome die melding geven. Als je naar een website gaat heb je in de balk voor het webadres een tekentje staan in de vorm van een slotje. Dat slotje moet groen zijn als de website voorzien is van een ssl certificaat (beveiligde verbinding). Als dat slotje niet groen gekleurd is kan je die melding krijgen die jij nu hebt gehad.
 4. 3 points
  Op 21 Maart is bekend geworden dat alle 24 films van de iTunes Exclusive 4K "James Bond Collection" online zijn gelekt. Dit is verder bewijs dat suggereert dat piraten een manier hebben gevonden om 4K-bronbestanden van de iTunes Store te decoderen. Hoe precies blijft een mysterie. Tot een paar dagen geleden hadden piratenwebsites nog nooit een gedecodeerde 4K-download gezien van het videoplatform van Apple. Een vloedgolf van recente lekken, suggereert echter dat de sluisdeuren nu open zijn. Het begon allemaal eerder deze maand toen een illegaal gekopieerd 4K-exemplaar van Aquaman online kwam. Het bestand is een zogenaamde "Web" -uitgave, ook bekend als WEB-DL in P2P-kringen. Dit betekent dat het een gedecodeerde kopie is van het oorspronkelijke bronbestand. Deze werden nooit eerder gezien voor 4K-releases. In minder dan een week zijn alle 24 films uit iTunes 'James Bond Collection' online opgedoken als 2160p WEB-DL's. Het begon met een kopie van de nieuwste Bond-film "Spectre", helemaal tot de vroegste titels, waaronder "Dr. No" en "From Russia With Love". De gelekte films zijn afkomstig van de DEFLATE-releasegroep en zijn gemarkeerd als 'INTERNAL' releases Bron: Torrentfreak
 5. 2 points
  Jij denkt dus aan deze film, Otto the Rhino Zou zomaar kunnen... We zijn dit hele topic voor @Duken aan het verpesten.
 6. 2 points
 7. 2 points
  ik heb nog niets geraden, ik stel alleen maar een vraag met een evt verdere hint zodat anderen ook mee kunnen raden.
 8. 2 points
  de verre voorloper van cobra kai ik bedoelde inderdaad de eerste hellraiser
 9. 2 points
  Dat is geheel afhankelijk van een aantal factoren, maar de meeste Desktops waar Windows 7 op draait zijn ook wel geschikt voor Windows 10. Lees het artikel maar even wat in Februari geplaatst is op Techzine
 10. 2 points
 11. 2 points
  Voordat we allemaal boos worden op elkaar, ik lees het als een grapje / sarcasme. Dat mag toch geen probleem zijn voor ons allen? Hou de liefde in de lucht heren anders kunnen we 50% van het forum ruimen als we geen geintje meer kunnen maken. Dank jullie!
 12. 2 points
  Weekendje Texel geboekt voor het paasweekend om even alle zorgen opzij te zetten, kunnen we even ontsnappen aan alle dagelijkse beslommeringen, er is zelfs verzorging inbegrepen voor onze moeder zodat ik als mantelzorger het ook even rustig aan kan doen.We waren nog net op tijd voor de laatste plaatsen. Oh voor ik het vergeet, Goeie maandag voor iedereen.
 13. 2 points
  De Raad van de Europese Unie heeft op 15 April ingestemd met de vernieuwde EU-auteursrechtrichtlijn inclusief het omstreden Artikel 17. De wetgeving werd door een meerderheid van de EU-lidstaten goedgekeurd, ondanks tegenstand vanuit Italië, Luxemburg, Nederland, Polen, Finland en Zweden. België, Estland en Slovenië onthielden zich van stemming. Julia Reda (Europarlementariër Duitsland) van de Europese Piratenpartij benadrukte eerder deze ochtend, dat er een meerderheid van 55% nodig was van de lidstaten, die 65% van de bevolking vertegenwoordigen, om de wetgeving aan te nemen. Dat percentage werd uiteindelijk makkelijk bereikt met 71,26% in het voordeel, dus de auteursrechtrichtlijn zal nu in de wet worden omgezet. Bron: Torrentfreak
 14. 2 points
 15. 2 points
  de server is inderdaad tijdelijk offline voor onderhoud ...we komen bij u terug ...... de server is inderdaad tijdelijk offline voor onderhoud ...we komen bij u terug ......
 16. 2 points
  Wowwwwwwwwwwww, bij mij is het nu Zaterdag 18:10 en ik heb net heerlijk gegeten en ga verder hopelijk genieten van een goede voetbalwedstrijd en met een beetje mazzel is het server probleempje bij TNG met een paar uurtjes weer verholpen, zodat verder iedereen weer op een normale manier van zijn/haar weekend kan genieten.
 17. 2 points
 18. 2 points
  Ik heb hem zelf gemaakt, met Paint, ik ben er zeker 20 hele minuten mee bezig geweest. Met name die koeien en de boerderij achter de boom waren erg veel werk.
 19. 2 points
  Ik bekijk net het certificaat van nzbserver. Deze is vandaag vernieuwd. Met andere woorden, hij was dus verlopen waardoor je de melding kreeg. Het certificaat is weer netjes vernieuwd en geldig to 18-10-2019.
 20. 2 points
  Ook dat is weer helemaal in orde, want ik heb heel misschien net wel een aantal NZB bestanden aangeklikt die keurig netjes in mijn mapje terecht kwamen, maar zoals elke rechtgeaarde Nederlandse Staatsburger download ik natuurlijk niets wat illegale content bevat.
 21. 2 points
  Hallo, Als ik de VLC player gebruik om een album af te spelen, verschijnt er voor en na ieder nummer een popup... met geluid. Erg irritant. Hoe kom ik er vanaf? De VLC player heeft zoveel opties dat ik door de bomen het bos niet zie. Groetjes, Meneer Meh Meh , (my black brother, from another mother)
 22. 2 points
  Op alle NZB Community's zijn wel Games te vinden, maar een Nederlandse Community die zich daar in gespecialiseerd heeft is bij mij niet bekend. Ik denk haast dat je de meeste keuze hebt bij web.Newzbin.org of The-Newgeneration.net
 23. 2 points
  Man man man, mantelzorger zijn dat doe je niet voor je plezier (ben ik nu voor mijn lieve moeder) het is hard en brengt grote zorgen met zich mee. Een gedeelte van het gastenverblijf in verbouwing hiervoor om het geschikt te maken, ook in huis alles aanpassen voor rolstoel. Maar, het blijft je ouder en voor ouders horen kinderen te zorgen zoals ze voor ons zorgden toen we kleine kinderen waren. En nu even een biertje en een toeter als ontspanning, schol
 24. 2 points
  Ik geef ook duidelijk aan dat ik deze Desktop al heb vanaf 2014 en nog nooit een probleem heb gehad terwijl ik daar exact mee doe wat sjako aangeeft met zijn 2e hands Desktop te willen doen. Tevens moet ik erkennen totaal geen ervaring te hebben met Windows 10, maar gezien alle ellende met de updates daarvan in 2018 tot op heden, denk ik dat ik niet rauwig hoef te zijn met mijn Windows 8.1 OS. Ik heb in mijn 1e reactie ook aangegeven dat dit type of een wat nieuwere afdoende zou moeten zijn. Om de specificaties zichtbaar te krijgen moet je even op het pijltje klikken in de vakjes van de omschrijving onder de link die ik gegeven heb sjako, dan klapt de regel uit en wordt alles zichtbaar wat je wil weten.
 25. 2 points
  Heb deze film gezien en ben het niet helemaal eens met de review. Ja, als je van de nieuwste snelste films bent met veel special effects en een simpel verhaalijntje dan moet je deze niet kijken maar om het nou gelijk af te doen als een stoffige texaanse weg en niet intrigerend. Een deel van het verhaal gaat ook over de heldenstatus die bonny en clyde kregen als een soort moderne robin hoods ten tijde van financiele crisis en de rangers die ze achtervolgen als de moordenaars die het zijn. tempo ligt wat lager dan een actie film maar is niet traag. ik zou deze film in ieder geval aanraden.
 26. 2 points
  Hallo smurf038, De maximale snelheid die je bij een Glasvezel aansluiting hebt is bij de meeste aanbieders 500 Mbps behalve bij T-Mobile die in sommige gebieden 750 Mbps levert. Als je nu Ziggo Max 400/40 hebt is dat langzamer dan de gemiddeld hoogste Glasvezel snelheid van 500 Mbps en bij Glasvezel zijn je Download en Upload snelheid gelijk (dus 500/500). Je zal voor jezelf even een sommetje moeten maken wat je kwijt bent voor het snelste Glasvezel abonnement incl. een TV pakket en als dat duurder is dan je huidige Ziggo Pakket zou ik niet veranderen, want je hebt dan alleen het voordeel dat je Upload snelheid aanzienlijk hoger is, maar je download snelheid is dan 100 Mbps hoger dan bij Ziggo waar je volgens mij niet echt heel veel meer voordeel van hebt, of je moet bij Ziggo regelmatig op je snelheid afgeknepen worden, wat nog wel eens gebeurt op piekuren. Je kan ook even kijken op de vergelijksite onder deze link.
 27. 2 points
  Misschien voortaan eerst even wat eerdere reacties lezen, want Den Spike is alweer een hele tijd actief bij TNG.
 28. 2 points
 29. 2 points
  Dan zullen de snelheden ook toenemen. Wat maar weinig mensen weten, niet alleen de voorloper van het internet, ARPANET, is uitgevonden door het Amerikaans department van defensie. (DARPA) DARPA heeft ook meegeholpen aan de ontwikkeling van Tor, aan de onion router. Ze hebben het project onder andere gefinancierd. Je moet je dus ergens afvragen hoe anoniem je eigenlijk bent. De grootste inlichtingendienst ter wereld geeft de mensheid gratis toegang tot een wereldwijd netwerk, het internet, en een gratis 'anonieme' browser. Ik geloof niet dat echte online anonimiteit bestaat, we dragen vrijwillig al onze gewoontes, interesses, sociale netwerken en activiteiten over aan een enorm inlichtingen apparaat dat steeds slimmer wordt.
 30. 2 points
  Chilling Adventures of Sabrina is een Amerikaanse horrorserie van de zender Netflix. De serie ging in première in 2018 en seizoen 1 bestaat uit 11 afleveringen die elk ongeveer 57 minuten duren. Dit is een serie die onder Riverdale fans zeker aan zal slaan en is ook net als Riverdale gebaseerd op comic-boeken. Het verhaal is geschreven door Roberto Aguirre-Sacasa. In Chilling Adventures of Sabrina is Sabrina de aan Satan beloofde dochter van een zwarte magiër en een gewone vrouw. Ze probeert een normaal leven te leiden maar krijgt te maken met kwade machten die het op haar en haar familie voorzien hebben. De serie is gevuld met hekserij, demonen, occulte praktijken, vloeken, praten over de Dark Lord en zelfs twee verschijningen van Satan zelf, duidelijk geïnspireerd door Baphomet, een afgod met een geitenkop, vrouwenlichaam en gespleten hoeven die door Tempeliers in het jaar 1300 werd aanbeden. Maar in de kern is dit een duister verhaal over een meisje dat worstelt met haar dubbele persoonlijkheid. Kortom, Chilling Adventures of Sabrina is een duistere upgrade van ´Sabrina The Teenage Witch´ en een geslaagde toevoeging aan de wereld van Archie Comics.
 31. 2 points
  Ah, deze dus: The Care Bears Battle the Freeze Machine (1984) Veel moeilijker had je het niet kunnen maken.
 32. 1 point
  Hahaha !!! Dat is hem niet. De "neushoorn" wordt verliefd op een mens. Maar is niet helemaal een echte neushoorn. Dat was hint 2. )
 33. 1 point
  @Meh Meh intel(r) core(tm) i5-4430 cpu @ 3.00ghz 3.00 ghz ram 32,0 GB ( waarvan 16,0 beschikbaar)
 34. 1 point
 35. 1 point
  LOL... vrijwel alles op deze foto is geheel vernietigd en vervangen. Ik kom hier bijna dagelijks. Utrecht CS, oude busperron.
 36. 1 point
  Wanneer zijn ze weer online? Ik vind het echt vreselijk dit. Ik zie het niet meer zitten zonder TNG. Het leven is niets waard zonder TNG. Wie weet duurt het nog een hele dag voordat ze weer online zijn. Verschrikkelijk. De horror, de horror. Weet iemand trouwens hoe ik mij weer kan inschrijven voor TNG? Ik had ooit in een ver verleden een account maar ben die kwijtgeraakt en toen hebben ze de registratie gesloten.
 37. 1 point
  BREIN blijft net zo lang doorgaan met procederen tot ze niet verder kunnen of tot dat er een voor hun acceptabele uitspraak komt waar ze zoals je al oppert alle Usenet Providers voor de rechter kunnen slepen om gegevens van gebruikers openbaar te krijgen, oftewel het einde van het NZB tijdperk. NSE is in 2018 vanwege het proces gestopt als Provider @Meh Meh https://www.news-service.com
 38. 1 point
  De voorgaande reacties betreffen een storing aan het begin van de maand Maart en dat heeft maar even geduurd. Op dit moment is er ook weer sprake van een storing volgens Newzbin, dus lijkt me onnodig om gelijk te gaan speculeren. Sterker nog, de storing is al weer verholpen.
 39. 1 point
  "Meh Meh" bedankt voor je reactie! Drifer ik ben zelf in het bezit van de aflevering het is dus nu nog even puzzelen ze ongeveer hetzelfde te krijgen
 40. 1 point
  Stickers gekocht op Ali voor de laptop. 50 stuks voor 2 dollar https://nl.aliexpress.com/item/50-stks-superhero-computer-sticker-laptop-skin-vinyl-sticker-koelkast-koffer-decoratie-Gemengde-decal-voor-MacBook/32962685648.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.3da24c4dh5LfAm
 41. 1 point
  Ik heb wel een Web-DL van goede kwaliteit binnen gehengeld maar moet hem nog kijken. Ik lees wel op verschillende websites in comments dat als de eerste 2 delen van deze Unbreakable Trilogy niet vers meer in je geheugen zitten je aan dit 3e en laatste deel een harde dobber hebt om te snappen wat nu precies de plot is van het verhaal.
 42. 1 point
  Dan heb je genoeg aan een systeem van rond de 400 euro. Maar, dan heb je er geen randapparatuur bij zoals een monitor, toetsenbord e.d. Aangezien je schrijft dat het budget niet zo belangrijk is, maar waar voor je geld wilt, raad ik je een van deze modellen aan, deze zijn beter; https://www.paradigit.nl/acer-aspire-tc-885-i5528-nl/80052454/product https://www.paradigit.nl/paradigit-home-amp%3b-office-advanced/80052458/product Heb je echt genoeg geld en zoek je een systeem waar je nog een jaar of 4 alles mee kan doen, kies dan voor deze. Daarmee kan je meerdere 8K video's afspelen terwijl je ze ondertiteld. Er zijn nog veel duurdere modellen maar als je niet gamed, geen video bewerkt, dingen doet die een extreme aanslag doen op je processor, heb je daar niet veel aan. De specificaties van @Drifter systeem zijn hier te vinden. Maar, dat apparaat is al jaren oud, draait standaard Windows 8 en is waarschijnlijk nergens meer te koop.
 43. 1 point
  Ja, dat soort films en clips ken ik ook. Maar er zijn ook enkele redelijk geslaagde films die vanuit een POV perspectief zijn gefilmd. Hardcore Henry bijvoorbeeld. Was best grappig om eens te zien... Geen toppertje maar een FPS gamer waardeert deze film waarschijnlijk wel.
 44. 1 point
  Jeetje.... dit is zo slecht Dat dit ooit is uitgegeven op fysieke media.
 45. 1 point
  dat nummer zat inderdaad in de jukebox bij de fabeltjeskrant tentoonstelling. net zoals deze https://youtu.be/QyLvupnhBEE
 46. 1 point
  Nou rubber brand als de neten. Altijd leuk op oudjaarsavond of zo.
 47. 1 point
  Wij zongen het ook op de basisschool en ik ontdekte een uurtje geleden pas dat het ooit een top 40 hint was... vaaaag.
 48. 1 point
  Thx! Zoiets maak ik dan met een paar balken. Even mijn paint skills erbij, dan ben ik 20 euro kwijt Groen is aarde.... de balken gaan de grond in.
 49. 1 point
  je zit goed te denken alleen bedoel ik degene uit 1984
 50. 1 point
  Ik ben geen Michael Bay fan. Hete chicks, te ver gezocht, CGI en special effects die niet te volgen zijn. De eerste Transformer film ging wel maar ik vond Megan Fox ontzettend irritant daarin. Bumblebee is wat rustiger en neemt meer tijd om de personages een gezicht te geven. Leuke '80's muziek, redelijk goede film. Venom was leuk, het kijken waard. Tom Hardy is een uitstekende acteur.
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00
×
×
 • Create New...