Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 06/13/20 in Posts

 1. 4 points
  Om onduidelijkheden te voorkomen wat is softtrack? Softtrack is een team met affiniteit en passie voor software, en willen deze passie graag met anderen delen. Zo zijn daar bijvoorbeeld enkele posters, die in staat zijn zelf een activator te maken, zonder daar afhankelijk te zijn van derden, waar door het voor de eindgebruiker veiliger maakt het te gebruiken. Uiteraard zal er ook van uit andere bronnen gepost worden. Wat kun je bij Softtrack verwachten? Naast de unattended software, hebben ze ook een breed assortiment aan; Software deze je zelf doormiddel van een instructie installeert. Pre activated, door Softtrack vervaardigt, Installer met keuzes. Mac Software deze je zelf doormiddel van een instructie installeert. Tools (denk hierbij aan adobe plug-ins, actions, overlays, presets, etc) Nog te verwezenlijken: Uitgebreide tutorial ’s , het leren omgaan met b.v. Photoshop en werken met diverse gereedschappen, ook het volgen van online lessen is mogelijk. Ook wordt er geprobeerd een zo breed, en groot mogelijk scala aan software aan te bieden, en zo ook de wat minder bekende programma’s bij jullie aan te prijzen. Het vip gedeelte: Laten we duidelijk zijn over het vip gedeelte, het is GEEN donatie systeem, maar een klein verdien model, gelet de posters ondanks het een hobby is, er veel tijd en energie in steken. Het is de mening van Softtrack dat de posters daar een kleine vergoeding voor krijgen, in evenredigheid verdeeld. Uiteraard worden ook de onkosten daar van betaald. Ondersteuning bij vragen: Verder bieden zij ook ondersteuning bij vragen, of hulp mocht je ergens niet uitkomen. Mocht dit gaan om software, Windows, of andere aanverwante vragen, zie het forum. Het team staat altijd voor jullie klaar, Ook voor niet vip’s. Softtrack en spikesplace: Softtrack is mede gevormd door een aantal posters, deze van Spikesplace afkomstig zijn, hierbij hebben zich ook anderen aangesloten en opereren onafhankelijk van Spikesplace, maar beschouwen het als een bevriende site. Kortom neem gerust eens een kijkje op de website.
 2. 3 points
  @misterjaws Als je aangeef om welk voetbal forum het gaat, dan maak ik toch een inlog voor je aan 😉 dan stuur ik die gegevens naar je inbox. 😉 je ww kan je daarna wel weer aanpassen. (mits je daar geen rare fratsen hebt uitgehaald)
 3. 3 points
  Welkom! Goede intro en lekker duidelijk, een echte download fan in hart en nieren We hebben nu alweer twee schilders op het forum. Creatieve jongens die piraten
 4. 3 points
  Welkom hier ERAYNDRA, ik zit ook graag achter mijn iMac, in deze Corona tijd heb ik het schilderen opgepakt naar eerst een rood hart te hebben gemaakt om deze voor de ramen te plaatsen ,ben ik weer gaan schilderen. verder speel in dagelijks een spelletje Frozen en Mahjong Solitaire ook ik ben niet vies van een bakje koffie.
 5. 2 points
  Waarom krijg ik nu toch weer heel sterk de indruk dat met veel bombarie vertrokken leden terugkomen met een nieuw account om toch maar weer te kunnen reageren op de laatste roddels wanneer er een aantal Posters en Moderators hun plekje weer hebben gevonden op een andere Community. @hans1 is weer niemand minder dan de eerder vertrokken Spike alias THT zoals duidelijk herkenbaar uit zijn schrijfstijl. Duken.nl blijkt maar weer eens onmisbaar voor het lanceren van een nieuwe Community of overname van een al wat langer bestaande Community, maar ik vindt het alleen een beetje jammer dat verschillende posters of stafleden het dan altijd weer nodig vinden om Duken.nl te misbruiken voor hun ongenoegen.
 6. 2 points
  Fantastisch om te horen. Het blijft lastig om de juiste Firmware versie en/of Wood te vinden die bij een kaart hoort omdat er zoveel verschillende zijn. Je hebt hier zelf ook een behoorlijk aandeel in gehad door alles op de correcte manier op je SD-kaart te zetten.
 7. 2 points
  Mijn dank is groot @Guardian Het is gelukt. Na lange tijd eindelijk weer eens mijn spellen kunnen spelen.
 8. 2 points
  Goede morgen @Ser-G, Vervelend dat die link niet meer werkt. Ik had zover niet gekeken en die website waar je naartoe gelinkt wordt levert alleen een hoop onzin. Ik heb op een andere DS Download Website een Firmware versie gevonden (R4SDHC_R4_v1.34_Dutch.rar 29.46 MB) die zelfs nog iets nieuwer is, die je kan downloaden onder deze link
 9. 2 points
  Ik heb in mijn steenkool engels de ontwikkelaar aangeschreven voor een update: Dus afwachten allemaal , I have been looking in the app of RansomWhere installer Created Tuesday June , at 03 :45 ?? Can we expect an update, and then I would like to donate
 10. 2 points
  hallo Guardian overtuig mij dan is waar om ik een app op een mac moet zitten die op de website van icreate staat die gemaakt is op dinsdag 12 juni 2018 om 03:45 en dat icreate 1 juli 2020 om 10:34 op de website zetten
 11. 2 points
  Ik begrijp dat je een poging onderneemt om weer een nieuw account te maken wanneer dit een uitzonderlijk en uniek forum is dat iets levert wat je nergens anders kan vinden, maar als je al een tijdje in dit wereldje rondhuppelt zou je moeten weten dat de huidige Community's nagenoeg allemaal geen mogelijkheid meer bieden om een account aan te maken met VPN ingeschakeld. Hmmmmmmmm @Tuinbever dit vindt ik dan weer een actie die ik niet zo op prijs kan stellen, want je weet nooit wat de exacte reden is geweest van de Beheerder om die Ban te geven en ik kan me ook niet voorstellen dat je dit soort acties op prijs zou stellen wanneer jij als Site Eigenaar een lid een Ban geeft en datzelfde lid via dit soort omwegen gewoon weer op jouw website een nieuw account krijgt.
 12. 2 points
  Er worden hier een paar voortreffelijke sites genoemd waar een donatie niet verplicht is en de enige verplichting voor download een "dank je" systeem, maar het kan nog simpeler. Bij "The New Generation" zijn ze er al enige tijd achter dat het hele "dank je" gedoe neerkomt op een troosteloos copy\paste gebeuren. Men heeft daarom het "openen" van een bewuste post nu vervangen door een "duimpje omhoog" zodat je niet een hopeloze serie "bedankt" pagina's moet doorworstelen om terug te keren naar de eerste pagina van een populaire post. En ook hier is een donatie niet verplicht. Dus wat mij betreft een dikke 👍 ook voor deze site.
 13. 2 points
  Ga nu proberen met aluminiumfolie en wattenstaafjes iets te doen, zag mooie voorbeelden op YouTube
 14. 2 points
  hallo allemaal, Mijn naam is Erayndra en ik ben al wat jaartjes actief in de upload en download. Op dit moment ben ik administrator bij spikesplace waar ik het algemene beheer en ledenbeheer vervul. Ik ben ooit begonnen in de torent wereld en later overgestapt naar de NZB waar ik met veel lol mijn ding kan doen. Verder vind ik het leuk om de nieuwste films te zoeken het liefst nog niet uit in Nederland en ga deze vertalen en de release in onze video stream plaatsen en later op de site voor download.Zodat buiten onze fanastische boeken en muziek collectie ook de nieuwste film te zien zijn. Verder vind ik het leuk om te gamen, en voor de ontspanning schilder ik en drink liters koffie. Erayndra
 15. 2 points
  Wat ik er van begreep is er onenigheid in de staff en per direct gestopt!!!
 16. 2 points
  Zo jammer dat het bijna elke keer weer dezelfde personen zijn die het Doneren aan de kaak stellen wanneer een website uit de lucht is. Doneren doe je wanneer je geld genoeg hebt en dan ook bij een website die jou iets levert waar je gelukkig mee bent. Ik heb persoonlijk al niet veel op met mensen die nadrukkelijk moeten/willen vertellen dat ze doneren, want zoiets doe je uit sympathie en niet om jezelf een schouderklopje te geven en een voorkeurspositie af te dwingen. Er zijn zoveel goede Torrent en NZB Community's waar je terecht kan zonder een donatie te doen en toch hetzelfde krijgt als een donateur, die dan hooguit een sterretje bij zijn/haar naam krijgt.
 17. 2 points
  Waarschijnlijk bedoel je Topwebsites. Standaard wordt dit geopend als je een nieuw tabblad opent. Meer informatie kun hier en daar vinden.
 18. 2 points
  Hallo @bambi1515, Lees even de informatiepagina van Mozilla onder deze link waar alle handelingen omschreven staan om een Favoriet (snelkoppeling) van een website (pagina) te maken.
 19. 1 point
  Lol, ja kan gebeuren, miss is dat handig even handmatig te doen, en daarna direct de server een reboot te geven dan gooi hij direct de dumpfiles weg. het is veel al een nginx probleempje 😉
 20. 1 point
  Goedendag, Dank voor het artikel op facebook over VPN split tunnel. Als ik op de link klik herkent mallwarebytes het echter als trojan. Enig idee waarom? Komt dit door facebook?
 21. 1 point
  @cookiesmonster je zou nu geen melding meer moeten krijgen van Malwarebytes. @Duken ja het is een oud bestand uit 2011 hun systemen veranderen ook continue. Misschien een idee om oude bestanden te verwijderen of voorzien van een update? Het zal mij namelijk niets verbazen als dit vaker voorkomt. Verder om je vraag nog te beantwoorden of meer leden hier last van hebben. Ik denk persoonlijk van wel, maar dat is lastig te zeggen. Ik en zoals Cookiesmonster die komen via een tablet, telefoon op Duken, maar ik denk niet dat iedereen dat doet.
 22. 1 point
  Hallo @Ser-G, Ik heb zelf nog nooit spelletjes gespeeld op een Nintendo en eigenlijk voor het laatst ongeveer 10 jaar geleden spelletjes op een kaartje gezet voor mijn kleindochter, dus ik hoop dat iemand anders een tip kan geven over dat afsluiten of die stand-by stand. Ik kan je voor nu alleen adviseren om de laatste Wood versie op de kaart te zetten na de installatie van de (R4SDHC_R4_v1.34_Dutch.rar 29.46 MB). Je kan die laatste versie Wood R4 V1.62 (8-12-2013) vinden onder deze link Je zou ook nog even kunnen kijken wat de DS doet na een reset door de batterij eruit te halen en alle settings weer opnieuw er in zetten alsof je hem net nieuw hebt gekocht. Er staat een filmpje van op You-Tube
 23. 1 point
  Hallo @Ser-G, Je kan de Micro-SD kaart op verschillende manieren Formatteren. Lees even de mogelijkheden die beschreven staan op de website onder deze link. Je kan ook even bij een tech-winkel kijken voor een goedkope USB Cardreader zoals bijvoorbeeld deze van Bol.com
 24. 1 point
  Hallo @Ser-G, Net als zovelen voor jou draait alles om de juiste firmware bij de juiste kaart. Ik heb een Engelstalige website gevonden die ik even onder de Google vertaling heb gezet die je kan bekijken onder deze link. Lees eerst even op je gemak de Nederlandse omschrijving en ga daarna naar de originele Engelstalige pagina onder deze link waar je een link ziet staan in de regel; To start with, download the main R4SDHC or R4-III upgrade kernel by clicking ---> here. Als je op die link hebt geklikt kom je op een pagina waar je benodigde Firmware kan vinden voor jouw kaart. Klik even op de blauwe knop en je komt op de pagina waar je de Nederlandstalige (R4SDHC 1.32 Dutch - Download) versie kan downloaden die jij nodig hebt. Voor de zekerheid adviseer ik om je R4 SDHC kaart nog even te formatteren waarna je de Dutch 1.32 Firmware kan installeren. Als dit klaar is download je de laatste Wood versie links bovenaan en installeer je die volgens de omschrijving. Wood For R4SDHC v1.42.zip Size : 1934.838 Kb Type : zip Als alles goed is moet je nu de meeste spellen weer kunnen spelen. Sommige spellen doen het alleen wanneer je een z.g. YSMenu op je kaart installeert, maar ook daarvan staat de laatste versie op die website. Veel succes.
 25. 1 point
  Hallo @bruchlee, Goed initiatief, maar ik denk haast dat deze app geen update gaat krijgen als de software nog steeds doet wat er van verwacht mag worden. De ontwikkelaar zal waarschijnlijk alleen iets doen wanneer blijkt dat er een bug in de software zit. Voor de Mac gebruikers lijkt me dat deze App geen overbodige software is en een degelijke bescherming biedt tegen ransomware. Tevens is in verschillende reacties te lezen dat je niet of nauwelijks merkt dat de Software actief aanwezig is.
 26. 1 point
  Dat is lekker, even er tussen uit. Hoop dat je uit gerust bent. Ik ga de 10e een paar dagen er tussen uit. Bij redelijk weer stap ik op de e-bike. Van dit thuis zitten knap je niet op, weg met die Corona.
 27. 1 point
  zo even weekje afwezig geweest , lekker er tussen uit even geweest
 28. 1 point
  Waarschijnlijk accepteren ze geen registratie net zoals de meeste NZB en/of Torrent Community's als je VPN gebruikt. Na de goedgekeurde registratie zonder VPN (waarbij dus je echte IP-adres zichtbaar is) accepteren de meeste websites daarna gewoon dat je online komt met VPN ingeschakeld. Als het zo simpel was om gewoon weer even een nieuw account te maken terwijl je wellicht iets tegen de regels in hebt gedaan zou op geen enkele website een Ban meer werken.
 29. 1 point
  Ja, zit nog een block op van Malwarebytes. @Duken zie jij nog iets geks op je server?
 30. 1 point
  En ook niet te vergeten Spikesplace.live, een super forum met allemaal leuke dingen en daar word ook nergens om gevraagd behalve😊 gezelligheid👍
 31. 1 point
  Het is ook gewoon beter je aan te melden voor meerdere sites. Newzbin en pirates4all zijn prima gratis alternatieven. Er wordt niks van je verlangt, zolang je maar bedankt.
 32. 1 point
  Ik had net 24 juni voor een jaar donatie betaald,weet iemand al of ze nog terug komen?Jammer anders voor mijn geld,hun mail werkt ook niet meer
 33. 1 point
  De Ziggo GO-app is vanaf dinsdag beschikbaar via de verschillende platformen van Apple, Android en Amazon. Met de dienst kunnen klanten van de provider onder andere online live tv kijken en programma's terugkijken. De vernieuwde app is te downloaden via de App Store van Apple, Android en Amazon. De nieuwe variant van de Ziggo GO-app is te gebruiken op de Apple TV (4e generatie en nieuwer), een Amazon Fire TV Stick, of op mediaspelers- en smart televisies met geïntegreerde Android TV-software van onder andere Sony en Philips. In tegenstelling tot de mobiele en browser versie van de app op smartphones, is de Ziggo GO-app voor de Apple TV, Android TV en Amazon Fire TV niet buitenshuis te gebruiken en ook niet in andere EU-landen. Bovendien is er een internetaansluiting van Ziggo vereist. Bron; Nu.nl
 34. 1 point
  Niet om het even maar de schrijfwijze van SPIKE en THT lijkt toch wel heel erg op elkaar met dezelfde fouten. Of meen ik dat maar....
 35. 1 point
  goed mensen ff kort over mij ik ben THT maak Software voor mac nu zeggen of denken dat ik de Gandalf mac van tng ben dat ben ik niet ik ben ook geen tweelingbroers haha ik ga al heel lang met Gandalf om en wat hij kan met mac software kan niet normaal ik heb heel veel uitleg gehard van Gandalf hoe ik Software voor mac kan maken en heb zijn werkwijze overgenomen in goed overleg ik werk samen met Gandalf en nog wat mensen om toch mac Software voor de mensen te post en ja ik posten op Zombination THT ik post altijd met een app waar een wachtwoord in staat dus mensen ik ben THT en geen De Gandalf mac gr THT
 36. 1 point
  Gandalf heeft mij verteld dat hij ziek is.
 37. 1 point
  Wat jammer. Was net overgegaan van Zombination naar utlimate
 38. 1 point
  Waarom elke keer die leugen Reet kever dat gaan ze jou echt niet vertellen
 39. 1 point
  Al dit negatieve Donatie geklets duikt elke weer weer op wanneer een NZB-community uit de lucht is die allemaal door de zelfde personen in de lucht zijn gebracht en ook elke keer weer met een nieuwe site terug komen. Als je dat weet doneer je toch simpelweg niet. Ik heb minstens 8 NZB-community's onder snelkoppelingen staan die top Software leveren zonder dat je daarvoor hoeft te doneren. Kleine greep uit die keuze; Newzbin - Spotnet/web - The New Generation - Softtrack - Pirates4all.
 40. 1 point
  Onenigheid je verwacht het niet o wacht dat is al een keer of 6 eerder gebeurd, niets nieuws dus.
 41. 1 point
  Haha mooi dat mijn speedtest uit 2011 nog steeds hieronder in mijn signature staat btw
 42. 1 point
  Avond allemaal. Bijna 19:00 uur. Ik zit klaar voor de WWDC 2020-aankondigingen. Apple TV aan: Check. Koud biertje in de koelkast: Check.
 43. 1 point
  Hallo @bambi1515, Wat jij bedoelt is toch echt allemaal te vinden vanaf die pagina onder mijn link, maar ik heb even een linkje voor jou aangeklikt waar je kan vinden wat je volgens mij bedoelt. Kijk even onder deze link
 44. 1 point
  Ja 2 tot 3 dagen levertijd... Heb in middels contact gezocht via Facebook , en ze zeggen het volgende : Goedemiddag , wij verwachten het bestelde geheugen vandaag binnen te krijgen vanuit onze leverancier. Ik ga de order voor vandaag daarom noteren in onze agenda, zodat wij deze in de gaten kunnen houden. Jij krijgt dus sowieso even bericht vanuit ons vandaag.
 45. 1 point
  Mogge allemaal. R.I.P. Ian Holm. Bekend van onder andere Bilbo Baggins uit The Lord of the Rings en The Hobbit.
 46. 1 point
  Deze NAS van Synology ( DS918+) moet ik vandaag binnen krijgen met postnl Standaard zit er al 4GB en een ram geheugen bij gekocht van totaal 8GB...maar die komt pas later binnen de ram geheugen omdat ik die bestel heb van een andere webshop.
 47. 1 point
  Goede morgen @B-Light, Vervelend dat je van het ene probleem in het andere rolt. Problemen met de Microsoft App-store onder Windows 10 kan je oplossen door even te lezen op de Microsoft pagina onder deze link. Oplossingen voor Problemen met Microsoft Apps kan je nalezen op de Microsoft pagina onder deze link.
 48. 1 point
  Dat is inderdaad een voordeel. Vanaf 13 juli moeten game-ontwikkelaars hun PS4-games ook forward compatibel maken met de PS5. Ben benieuwd of er ook direct goeie bundels te koop zijn. Met de release van de PS4 was dat niet direct het geval in Nederland. Ik had me PS4 bij Amazon gekocht omdat je daar kon kiezen uit meerdere bundels.
 49. 1 point
  Ja dat was bijzonder, lekker een demo spelen in de winkel. Vaak even de speelgoed winkel binnen en eventjes spelen. Goede tijden! Het fysieke boekje in je handen en een game in je console doen om daarna direct te kunnen spelen zonder updates....
 50. 1 point
  Dat deed ik vroeger heel vaak. Even een gamewinkel binnenlopen (GameMania, Intertoys, Bart Smit...) Soms om even snel een game te kopen, maar vaak om gewoon rustig te kijken naar alle (nieuwe) games.Van Nintendo tot Playstation, alles bekeek ik op me gemak. Ik geloof dat je bij BartSmit ook altijd op een gameconsole kon spelen. Heb je een game net gestart, komt er een halve schoolklas met kinderen naar binnen rennen. 'Oh, hij is bezet'
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00
×
×
 • Create New...