Jump to content


Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 12/17/11 in Links

 1. deze forum is enkel engels talig forum maar wel goed
  2 points
 2. Nieuwe Nederlandse torrentcommunity. Online sinds december 2020. Review 02-2021 met dank aan @Uppertje Power torrents is een nieuwe site dus nog in opbouw. Het is geen FREE sites dus er moet gewoon worden gedeeld. Doordat ze nieuw zijn nog niet zo heel veel te vinden, maar wel regelmatig recente uploads.
  2 points
 3. the new republic is een nieuwe site voor gesloten members maar helaas kunnen we er niet op mss een invite van iemand? had dit doorgekregen van staffleden "uploaders" newgeneration die verder blijft bestaan maar helaas uit elkaar gevallen is
  1 point
 4. FindNZB - publieke zoekmachine voor NZB bestanden van Usenet nieuwsgroepen.
  1 point
 5. Eboek.info - grootste Nederlandstalige Strip Bibliotheek. Hier kunt u alle boeken downloaden van Usenet. Stripverhalen in alle genres staan hier in digitale vorm ter uwer beschikking. Klik op één van de onderstaande icoontjes om een categorie strips te selecteren of gebruik de zoekfunctie of het menu bovenaan voor meer opties.
  1 point
 6. De nieuwe thuisbasis van het vertaal-team PVT Releases, maar verder is uiteraard iedereen welkom.
  1 point
 7. 123movies.net bevat links naar verschillende films en series die op internet beschikbaar zijn. Met regio specifieke inhoud uit landen als de Verenigde Staten van Amerika, China, Hong Kong, Verenigd Koninkrijk, Italië, Canada, India, Spanje, Duitsland, Frankrijk, Australië en Japan, er is een breed scala aan films om uit te kiezen. Bij ons hoeft u geen abonnement te nemen of persé een account aan te maken. Kies een film naar keuze en begin met kijken op 123movies. 123movies.net is compatibel gemaakt om te worden afgespeeld op alle apparaten, zoals die van computers, laptops, tablets en mobiele telefoons. 123movies.net linkt niet naar 4k-video's op internet. Helaas is ook hier geen mogelijkheid voor ondertiteling.
  1 point
 8. nieuwe torrent site en leterlijk nieuw staat nog geen uploads op de site maar dat zal wel goed komen zeker
  1 point
 9. 123Movies, ook wel bekend als GoMovies is een website die gebruikt kan worden om films mee te streamen. In 2018 werd deze site de meest illegale site in de hele wereld genoemd door de MPAA en was de site offline gehaald. Er nog steeds vele clones van de originele website in omloop waarop films en series bekijken kunnen worden zonder deze eerst te downloaden. Het kijken van films gaat via deze website erg gemakkelijk.
  1 point
 10. Website op basis van Spotweb met mogelijkheid tot toevoegen van eigen accounts en filters. Voor het toevoegen van accounts heb je de handleiding nodig zoals onderstaand: Toevoegen van accounts kan officieel niet meer. Registatie is gesloten, maar er is een foefje voor: https://www.nzbxs.com/?page=createuser Voer daar de gewenste gegevens in en druk op Add. Hierna laad er een pagina op welke je wachtwoord hebt genereerd. Deze moet je niet wegdrukken! {"result":"success","data":{"userid":"XXX","username":"Duken","password":"hfkf6i8jy"},"info":["User "Duken"<\/strong> successfully added","Password: "hfkf6i8jy"<\/strong>"],"warnings":[],"errors":[]} Daarna kan je inloggen via de link: https://www.nzbxs.com/?page=login&data[htmlheaderssent]=true
  1 point
 11. Nederlandse NZB community online sinds Februari 2021. Uitgebreide Forumindex Registratie verplicht.
  1 point
 12. Een nieuwe, frisse site met een gevarieerd aanbod.
  1 point
 13. Movie & TV Subtitles Search and download millions of subtitles for free Zoekmachine met mogelijkheid om Taal in te stellen van de gezochte ondertiteling.
  1 point
 14. Werkt alleen via uitnodiging.
  1 point
 15. eerste en tweede wereldoorlog forum. beetje vietnam en luisterboeken registreren met eigen ip geen vpn registratie
  1 point
 16. nieuwe nederlands torrent site registratie verplicht
  1 point
 17. rarbg is een engelse torret site bestaat al redlijk lang in de torrent wereld
  1 point
 18. Een site met veel MP3 downloads om te downloaden of te luisteren. Je kan de mappen doorbladeren en daarna downloaden. Met Winamp kan je de muziek in dit soort mappen ook gelijk afspelen.
  1 point
 19. nieuwe Nederlandse torrent site Foreverdreams.me
  1 point
 20. Nederlandse torrent Community. Registratie verplicht. Online sinds 2019.
  1 point
 21. 1 point
 22. Softtrack is een nieuwe site, zoals de naam al suggereert zal er voornamelijk software en gerelateerde tools te vinden zijn. Het is verplicht je te registreren, dat mag met een VPN aan 🤗 De site beschikt onder meer over een forum, chatbox, Faq, Vip en Handleidingen (deze zijn zowel door ons gemaakt als her en der gekaapt) Gelet de site pas online is zal er nog niet veel op staan, maar er zal dagelijks worden gepost, wij werken met NZB's en met direct links. Te vinden Tools: Unattended software Adobe Unattendeds Software algemeen Software portable Windows os Tools voor Photoshop, Abr, (brushes) Atn (actions), mock-up's (psd), plug-ins Tools voor After Effects, Project Files *.AE, Add Ons Wij wensen degene die er gebruik van gaan maken veel plezier met de tools.....
  1 point
 23. angietorrents engels torrent tracker sinds vandaag heb ik die gevonden via een engels film te downloaden en die link stond erbij veel plezier ermee
  1 point
 24. is een fileshare community
  1 point
 25. 1 point
 26. is een zeer mooi engelse tracker zit er ook veel op
  1 point
 27. Forum met bestanden om te downloaden
  1 point
 28. werkt alleen op basis van uitnodiging
  1 point
 29. dit is een engels torrent tracker
  1 point
 30. Nederlandstalige website met ondertitel bestanden. Mooi overzicht met zichtbare inhoud van de ondertitels. Ook zoeken naar bestanden mogelijk en het direct downloaden hiervan. Stats beschikbaar van de ondertitel bestanden.
  1 point
 31. Website op basis van Spotweb, is al sinds 2014 online en vrijwel altijd online. De website heeft geen mogelijkheid tot het aanmaken van een eigen account en filters zoals op andere spotweb sites. Helaas bevat de website sinds kwartaal 3 van 2020 veel reclame naar VPN providers. Ook reclame welke fullscreen opkomt.
  1 point
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00
×
×
 • Create New...