Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:

 • Sign Up


House of Cards

   (0 reviews)

Description

In deze met Emmy's bekroonde Original-serie schittert Golden Globe-winnaar Kevin Spacey als meedogenloos en slinks congreslid, Francis Underwood. Hij doet alles om aan de macht te komen in Washington D.C. Zijn geheime wapen? Zijn prachtige, ambitieuze en even sluwe vrouw, Claire (Golden Globe-winnares Robin Wright).

Als House of Cards online verschijnt, kun je hem ook downloaden of streamen. Deze is online of op andere plekken te vinden. Sinds de streaming diensten zoals Amazon Prime, Netflix, Disney+, Pathe, of Videoland is het vaak makkelijker dan ooit om House of Cards om thuis te kijken. En om House of Cards met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een zoektocht. Die zit er namelijk vaak meteen bij de download en stream.

House of Cards downloaden

Door House of Cards te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om series voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij.  Dit zijn SRT bestanden met de naam House of Cards.srt . Let er wel op dat het downloaden van een serie ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon.

House of Cards producten

Relevante producten zoals boeken of accessoires van House of Cards zijn te vinden op Bol.com. Maar als je opzoek bent naar overige informatie zoals de acteurs, de filmcrew, trailers posters of vergelijkbare series kan je deze direct bekijken via de bovenstaande balk op de website.

Balk

House of Cards torrent

Torrent bestanden van de serie kan je op vele plekken en websites vinden. Deze zijn zelfs direct te streamen via torrent software of via websites welke de bestanden direct kunnen openen. Deze bestanden hebben vaak de naam: House of Cards.torrent . Op Justwatch.com ontdek je ook waar je een serie kunt vinden en kijken.

House of Cards streamen

Het streamen van House of Cards heeft ook grote voordelen. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de serie te streamen via een dienst als Pathe Thuis. Zo hoef je niet te wachten totdat de House of Cards gedownload is. Dan betaal per serie en zit nergens aan vast.

Informatie House of Cards

House of Cards.mkv. (Zolang een serie in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen vanaf Amazon Prime, Netflix, Disney+, of Videoland en te downloaden)

Deze informatie is alleen voor informatieve en educatieve doeleinden. Je zult hier geen directe torrents, downloads of links naar series vinden.

Directe links naar websites en bestanden voor de serie House of Cards 2022 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, recensies, overleggen en tips over het (online) kijken zijn natuurlijk wel toegestaan.

Meer informatie in onze huisregels.

 Share


User Feedback

Recommended Comments

There are no comments to display.

Piraatje

Geplaatst 18 uur geleden

Vergeten jullie de VPN verbinding niet? Je internet provider zoals Ziggo of KPN kan door gebruik van de VPN niet zien wat er gebeurd op je internet verbinding en ben je volledig anoniem. Een vereiste tegenwoordig.... Gelukkig hebben we een uitgebreide handleiding geschreven met informatie. :goed:

De handleiding van de VPN verbinding staat hier.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Laatste berichten

  • Kan het zijn dat je kaartupdate en update van de Mio zelf door elkaar haalt?    https://service.mio.com/M0100/FileReader_115788_Taiwan_Traditional Chinese.html < Wellicht dit eens installeren en dan je navigatie updaten?   (sorry, heb zelf geen Mio, dus ik gis hier ook maar wat..  Kan het ook niet voor je testen dus.)
  • Deze vraag is inmiddels al tientallen keren de revue gepasseerd en tot op dit moment is er helemaal niemand die kan vertellen waar hij/zij actief zou kunnen zijn.  Dat is in ieder geval niet op de momenteel nog actieve NZB Community's en net als bij meerdere uploaders zou het zo maar kunnen dat BlackBunny 1 van de eerder door BREIN aangeschreven uploaders is en er voor heeft gekozen niet langer actief te zijn op straffe van een boete.
 • Statistics

  • Movies
   469
  • TV Shows
   120
  • Comments
   175
  • Reviews
   64

  Latest Movie
  By Willemw
  Type: Movie
  Running Time: 1hr 52min
 • Willekeurige film

  • By Duken
   Type: Movie
   Running Time: 1hr 54min
      0
 • Willekeurig topic

×
×
 • Create New...