Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:

 • Sign Up


Squid game

Squid game

   (0 reviews)

Description

Het kan je bijna niet zijn ontgaan, maar Squid Game is dé serie van het moment. In deze Koreaanse hit op Netflix worden honderden deelnemers uitgenodigd om mee te doen aan een toernooi met verschillende mini games. De prijs? Een enorm dik geldbedrag. Echter is niets zo makkelijk als dat het lijkt en gebeuren er opmerkelijke dingen met de verliezers

Als Squid game online verschijnt, kun je hem ook downloaden of streamen. Deze is online of op andere plekken te vinden. Sinds de streaming diensten zoals Amazon Prime, Netflix, Disney+, Pathe, of Videoland is het vaak makkelijker dan ooit om Squid game om thuis te kijken. En om Squid game met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een zoektocht. Die zit er namelijk vaak meteen bij de download en stream.

Squid game downloaden

Door Squid game te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om series voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij.  Dit zijn SRT bestanden met de naam Squid game.srt . Let er wel op dat het downloaden van een serie ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon.

Squid game producten

Relevante producten zoals boeken of accessoires van Squid game zijn te vinden op Bol.com. Maar als je opzoek bent naar overige informatie zoals de acteurs, de filmcrew, trailers posters of vergelijkbare series kan je deze direct bekijken via de bovenstaande balk op de website.

Balk

Squid game torrent

Torrent bestanden van de serie kan je op vele plekken en websites vinden. Deze zijn zelfs direct te streamen via torrent software of via websites welke de bestanden direct kunnen openen. Deze bestanden hebben vaak de naam: Squid game.torrent . Op Justwatch.com ontdek je ook waar je een serie kunt vinden en kijken.

Squid game streamen

Het streamen van Squid game heeft ook grote voordelen. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de serie te streamen via een dienst als Pathe Thuis. Zo hoef je niet te wachten totdat de Squid game gedownload is. Dan betaal per serie en zit nergens aan vast.

Informatie Squid game

Squid game.mkv. (Zolang een serie in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen vanaf Amazon Prime, Netflix, Disney+, of Videoland en te downloaden)

Deze informatie is alleen voor informatieve en educatieve doeleinden. Je zult hier geen directe torrents, downloads of links naar series vinden.

Directe links naar websites en bestanden voor de serie Squid game 2022 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, recensies, overleggen en tips over het (online) kijken zijn natuurlijk wel toegestaan.

Meer informatie in onze huisregels.

 Share


User Feedback

Recommended Comments

Squid Game-regisseur Hwang Dong-hyuk zegt dat de productie zo intens was dat hij zes tanden verloor door stress. Maar dat weerhoudt hem niet per se van het maken van een tweede seizoen.

De maker van het Netflix-fenomeen legde uit hoe de stress van het filmen zich op een zeer fysieke manier manifesteerde. Hij verloor zes tanden tijdens het werken op de set. "Aan mijn linker kant mis ik nog steeds twee kiezen," zei hij in een interview met CNN Film School deze week. "Ik moet implantaten laten zetten, maar had daar nog geen tijd voor."

Ondanks de grootte van de productie en de extreme ervaring, gaf Hwang aan dat het hem er niet van weerhoudt mogelijk een tweede seizoen te maken. Hij stelde de fans gerust dat hij over de toekomst van Squid Game nadenkt, vooral gezien het enorme open einde dat potentie biedt voor een volgende serie om op de losse eindjes verder te borduren.

"Er zijn nog losse eindjes die ik wil verkennen als we een tweede seizoen zouden maken," gaf Hwang toe. "De achtergrond van de Frontman en het verhaal van detective Jun-ho. Dat zijn dingen die ik niet uitlegde in het eerste seizoen. Als ik een tweede zou maken, zou ik die elementen belichten. En de man met de Ttakji in zijn zakken, gespeeld door Gong Yoo.

"Het schrijven, produceren en regisseren van een serie in mijn eentje was zo een grote taak," voegde hij toe, reflecterend op het eerste seizoen. "Als ik denk aan een tweede seizoen op die manier, ben ik bezorgd. Er is nog niets bevestigd momenteel, maar zo veel mensen zijn enthousiast dat ik het echt overweeg."

Hij had het al over het wereldwijde succes van Squid Game, momenteel nummer een op Netflix in meer dan 90 landen, tegen The Independent. "Ik heb het gevoel dat ik BTS ben geworden," vertelde de regisseur aan CNN. BTS is een Zuid-Koreaanse k-pop groep. "Het voelt alsof ik een Harry Potter of Star Wars franchise heb gemaakt."

Hwang had het eerder al over een mogelijk vervolg van de show die uitkwam op Netflix in september, en suggereerde dat het volgende seizoen misschien niet over de deelnemers gaat. Hij zei dat hij, als hij goedkeuring krijgt voor een vervolg, het wil hebben over de Koreaanse politie.

Bron: IGN.com

Link to comment

Ik heb inmiddels alle afleveringen gekeken van deze serie en moet erkennen dat ik een aantal afleveringen aan de saaie kant vond. Waar al die commotie en top recensies vandaan komen is mij ook een raadsel, want voorafgaand aan deze serie heb ik een andere Zuid Koreaanse serie gekeken die ik 10 keer beter vond.

Ik raad liefhebbers van dit genre ook aan om eens te kijken naar de serie My Name ( https://www.imdb.com/title/tt12940504/ )

Link to comment

De serie viel mij ook tegen. Persoonlijk vond ik iedere aflevering van hetzelfde. Mocht hier een tweede seizoen van komen, dan bedank ik hiervoor.

Bedankt voor de tip wat betreft de serie My Name, Skeletor.

 • Like 1
Link to comment
Piraatje

Geplaatst 18 uur geleden

Vergeten jullie de VPN verbinding niet? Je internet provider zoals Ziggo of KPN kan door gebruik van de VPN niet zien wat er gebeurd op je internet verbinding en ben je volledig anoniem. Een vereiste tegenwoordig.... Gelukkig hebben we een uitgebreide handleiding geschreven met informatie. :goed:

De handleiding van de VPN verbinding staat hier.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Laatste berichten

  • Heb inderdaad gemerkt dat Spotnet Classic de laatste paar dagen erg traag was met opstarten. Inmiddels zijn bij mij vanaf vandaag die opstart problemen voorbij zonder de het gebruik van de XML black/whitelist uit te vinken. Niettemin een erg goede tip mocht het probleem onverwachts weer terugkeren.
  • Hallo    Ik stop ermee op spotnet te plaatsen bij deze laat ik jullie dat weten  https://www.nzbserver.com/?page=index&search[tree]=cat0_z0_a0&search[value][]=#/?page=getspot&messageid=kV3NK2ewPXoFMj7YgCQqs%40spot.net   hallo iedereen   bij deze laat ik jullie weten dat ik ermee stopt als poster op spotnet de film memery in dvd5 formaat was de laatste die ik geplaats heb   en neen er zit geen brein of dergelijke tussen    ik zelf heb die beslissing gemaakt   omdat ik door de week heel weinig tijd heb en alleen in het weekend wat poste   zo kan ik me weer op iets anders concenteren  zoals de natuur in gaan en mijn 2de hobby uit beoefenen da is allang geleden dat ik dat nog gedaan heb en dat is natuur fotografie    de mooie maanden gaan aankomen zoals het vallen van de blaren mischien sneeuw dus allemaal leuk landschap die graag op mijn foto toestel wil vast leggen      en terwijl iets aan mijn conditie doen ik ben ver achter uit gegaan daarmee    verdikt wil ik dan bedoelen dit omdat ik veel voor de pc hang Dus  bij deze weten jullie dat ook weer 
  • Nog een kleine tip, indien Spotnet Classic traag is met opstarten, dan komt dit door de Black/Whitelist waar het domein dan niet van reageert. Deze kan je handmatig dan even uitzetten via 'Bewerken' > 'Instellingen' > 'Externe black/whitelist ...' daar het vinkje weghalen bij 'Gebruik externe XML black/whitelist'. De ontwikkelaars van Spotnet Classic zijn op de hoogte van dit probleem aangezien dit de laatste tijd wat vaker voorkomt. Echter verwacht ik hier geen losse update van en dat dit bij een volgende release zal worden opgelost.
 • Statistics

  • Movies
   479
  • TV Shows
   120
  • Comments
   178
  • Reviews
   64

  Latest Movie
  By Duken
  Type: Movie
  Running Time: 1hr 45min
 • Willekeurige film

 • Willekeurig topic

×
×
 • Create New...