Jump to content

The Martian

   (0 reviews)

User Feedback

Description

Zes dagen geleden werd astronaut Mark Watney één van de eerste mensen die een voet op Mars zette. Nu is hij er zeker van dat hij de eerste zal zijn die er zal sterven. Na een zandstorm blijft hij alleen achter.

Als The Martian online verschijnt, kun je hem ook downloaden of streamen. Deze is online of op andere plekken te vinden. Sinds de streaming diensten zoals Amazon Prime, Netflix, Disney+, Pathe, of Videoland is het vaak makkelijker dan ooit om The Martian om thuis te kijken. En om The Martian met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een zoektocht. Die zit er namelijk vaak meteen bij de download en stream.

The Martian downloaden

Door The Martian te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij.  Dit zijn SRT bestanden met de naam The Martian.srt . Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon.

The Martian producten

Relevante producten zoals boeken of accessoires van The Martian zijn te vinden op Bol.com. Maar als je opzoek bent naar overige informatie zoals de acteurs, de filmcrew, trailers posters of vergelijkbare films kan je deze direct bekijken via de bovenstaande balk op de website.

Balk

The Martian torrent

Torrent bestanden van de film kan je op vele plekken en websites vinden. Deze zijn zelfs direct te streamen via torrent software of via websites welke de bestanden direct kunnen openen. Deze bestanden hebben vaak de naam: The Martian.torrent . Op Justwatch.com ontdek je ook waar je een film kunt vinden en kijken.

The Martian streamen

Het streamen van The Martian heeft ook grote voordelen. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de film te streamen via een dienst als Pathe Thuis. Zo hoef je niet te wachten totdat de The Martian gedownload is. Dan betaal per film en zit nergens aan vast.

Informatie The Martian

The Martian.mkv. (Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen vanaf Amazon Prime, Netflix, Disney+, of Videoland en te downloaden)

Deze informatie is alleen voor informatieve en educatieve doeleinden. Je zult hier geen directe torrents, downloads of links naar films vinden.

Directe links naar websites en bestanden voor de film The Martian 2022 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, recensies, overleggen en tips over het (online) kijken zijn natuurlijk wel toegestaan.

Meer informatie in onze huisregels.


Announcements

 • Laatste berichten

  knabbel

  Posted

  Hallo   Mensen heb een klein vraagke weten jullie of er seedboxes betaald kunnen worden met paysafecard    Ik heb helaas geen anderd betaal mogelijk heid     Alvast bedakt hiervoor

  cobes

  Posted

  ik ben vinny heel erg dankbaar, kijk ik wil best betalen voor b.v. word en outlook. maar in dat pakket zitten progjes die ik nooit gebruik  en ik wil ook geen abonnement en elk jaar betalen voor die domme update, als ik bv windows heb en het werkt vindik het prima dat bedrijven wel belang hebben bij updates is hun feestje  maar ik wil mij niet het geld uit de zak laten kloppen door zo´n steen rijke eikel. dus Vinny  toppy
 • Statistics

  • Movies
   728
  • TV Shows
   148
  • Comments
   194
  • Reviews
   67

  Latest Movie
  By Drifter
  Type: TV Show
  Episode Time: 0
 • Willekeurige film

 • Willekeurig topic

×
×
 • Create New...