Spring naar bijdragen

  • Duken.nl vernieuwd - Dag Wordpress, welkom Invision Power Board

     Delen


    Het heeft even mogen duren maar Duken.nl is gaan draaien in een nieuw jasje. Wie nu naar de website surft komt direct terecht op het nieuwe content systeem namelijk Invision Power Board; "vroeger" was dit Wordpress. We blijven een gezelligheids- website die door een aantal leden met veel plezier wordt onderhouden, daarom kunnen we ook best trots zijn dat we een grote migratie slag hebben overwonnen. :vriend:

    Hoewel de Wordpress site op de achtergrond nog steeds actief is word deze niet meer onderhouden. We missen nog een aantal handleidingen in het nieuwe systeem welke wel op het oude systeem beschikbaar zijn. Deze worden in de loop van de tijd overgezet, mis je dus iets? Neem even contact met ons op.  Als je zelf interesse hebt in het schrijven van een handleiding horen we het graag. Je kan deze namelijk gemakkelijk maken met de templates welke je dan tot je beschikking krijgt. 

    Bij de migratie zijn we gaan draaien op de nieuwe versie van PHP. Namelijk PHP7, deze zorgt ervoor dat de website sneller en stabieler is. Op het moment van schrijven vind er nog een herindexering plaatst waardoor de site "trager" is maar dit zou vanaf 20-08-2016 voltooid moeten zijn. :help:

    Een aantal bedankjes horen er natuurlijk ook bij, alle vaste leden die het forum maken tot wat het is. Duken word door iedereen onderhouden, dat is ook ons geheim. Alle mods, wat moest ik zonder jullie?! Onze vaste mods draaien echt al jaren mee. :wub:

    Tot zover de (kleine) introductie over de nieuwe website. Neem snel een kijkje om jullie ideeën / meningen te bespreken. 

    Hier een klein overzichtje van de oude websites, altijd leuk om weer even in te neuzen. Misschien dat je zelfs opmerkt dat wij al in 2003 zijn begonnen. Iets eerder als de bekende torrent site The pirate bay :) 

    Duken.nl in het jaar 2003:

     duken_2003.png 

    Duken.nl in het jaar 2004::

    duken_2004.png

    Duken.nl in het jaar 2005:

    duken_2005.png

    Duken.nl in het jaar 2006:

    duken_2006.png

    Duken.nl in het jaar 2007:

    duken_2007.png

    Duken.nl in het jaar 2008:

    duken_2007-2.png

    Duken.nl in het jaar 2015:

    Duken-2015.png



    bewerkt door Duken


    Duken
     Delen


    Terugkoppeling

    Aanbevolen reactie

    Leuk om terug te zien. Kan er zeker nog een aantal herinneren maar mijn geheugen ga niet helemaal terug naar 2003 ^_^  Ook mijn complimenten aan jou Duken. Je enthousiasme en doorzettingsvermogen verdienen echt een pluim. :goed:

    Link naar opmerking
    Deel via andere websites



    Doe je mee?

    Je kunt nu een bericht plaatsen en je later registeren. Als je al een account hebt, kun je je hier aanmelden.

    Gast
    Voeg een reactie toe...

    ×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Jouw link is automatisch embedded.   Toon als een normale link

    ×   Je vorige inhoud is hersteld.   Schoon editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Nieuwe aanmaken...