Jump to content

 • William
  William

  Top 10: de meest gedownloade films op 11/01/2021 - Wonder Woman 1984 natuurlijk weer nr. 1

  De top 10 meest gedownloade films van de periode 11 januari tot 17 januari. Deze week staat weer de film ‘Wonder Woman 1984’ weer bovenaan, gevolgd door ‘Soul' en ‘Shadow in the Cloud' maakt de top drie weer compleet.

  Week 02 is er één nieuwkomer(s) in ons overzicht ten opzichte van vorige week. Wonder Woman 1984 is voor de vierde keer de meest gedownloade film. Alle films in de lijst zijn Web-DL Webrip HDRip BDrip of DVDrip tenzij anders vermeld. Op deze pagina vindt u alle uitleg over de type releases die uitgebracht worden.

  Het bekijken van films kan via op verschillende manieren, bekijk daarvoor de sectie Downloaden onder handleidingen en vergeet je VPN verbinding niet bij het downloaden van films en series. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handig om de films te streamen via Pathe Thuis.

  Deze informatie is alleen voor informatieve en educatieve doeleinden. De lijst is samengesteld op basis van gegevens uit verschillende openbare bronnen. Je zult hier geen directe torrents of links naar illegale films vinden.

  Plaats Vorigw wk. Film IMDb / Trailer
   
  1 (1) Wonder Woman 1984 5.8 / trailer
  2 (3) Soul 8.2 / trailer
  3 (4) Shadow in the Cloud 4.6 / trailer
  4 (3) Tenet 7.7 / trailer
  5 (5) The Croods: A New Age 7.1 / trailer
  6 (…) Fatale 4.8 / trailer
  7 (6) Honest Thief 6.0 / trailer
  8 (8) Promising Young Woman 7.4 / trailer
  9 (7) Greenland 6.4 / trailer
  10 (9) Nomadland 7.8 / trailer

  Het informatie topic van de meest gedownloade film vinden we hier

   

   
  User Feedback

  Recommended Comments

  Ik vond Soul ook wel goed, maar hij mist wel wat Disney humor. Is meer een film voor volwassenen. 

  • Thanks 1

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites

  Ik hou niet zo van animatie, omdat het vaak op kinderen is gericht. Maar een animatie voor volwassenen, zoals Sausage Party, sla ik niet over.

  • Like 1
  • Haha 1

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites
  2 uur geleden zei Meh Meh:

  zoals Sausage Party, sla ik niet over.

  Ja die staat ook weer op Prime. Stukje laten zien aan mijn zoontje van 11. Ik had hem al gezien, hij lach in een schuur van het lachen bij de scene dat de groente worden gesneden. Maar de 18+ grappen begreep hij (gelukkig) niet. Daarna ging hij weer uit.

  • Like 1

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites
  Piraatje

  Geplaatst 18 uur geleden

  Vergeten jullie de VPN verbinding niet? Je provider zoals Ziggo of KPN kan door gebruik van de VPN niet zien wat er gebeurd op je internet verbinding. Een vereiste tegenwoordig, gelukkig hebben we een uitgebreide handleiding geschreven met informatie. :goed:

  De handleiding van de VPN verbinding staat hier.

  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Similar Content

  • By William
   De top 10 meest gedownloade films van de periode 4 januari tot 10 januari. Deze week staat weer de film ‘Wonder Woman 1984’ weer bovenaan, gevolgd door ‘Soul' en ‘Tenet' maakt de top drie weer compleet.
   Week 01 zijn er drie nieuwkomer(s) in ons overzicht ten opzichte van vorige week. Wonder Woman 1984 is voor de derde keer de meest gedownloade film. Alle films in de lijst zijn Web-DL Webrip HDRip BDrip of DVDrip tenzij anders vermeld. Op deze pagina vindt u alle uitleg over de type releases die uitgebracht worden.
   Het bekijken van films kan via op verschillende manieren, bekijk daarvoor de sectie Downloaden onder handleidingen en vergeet je VPN verbinding niet bij het downloaden van films en series. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handig om de films te streamen via Pathe Thuis.
   Deze informatie is alleen voor informatieve en educatieve doeleinden. De lijst is samengesteld op basis van gegevens uit verschillende openbare bronnen. Je zult hier geen directe torrents of links naar illegale films vinden.
   Plaats Vorige wk. Film IMDb / Trailer   1 (1) Wonder Woman 1984 5.8 / trailer 2 (3) Soul 8.2 / trailer 3 (2) Tenet 7.7 / trailer 4 (…) Shadow in the Cloud 4.6 / trailer 5 (4) The Croods: A New Age 7.1 / trailer 6 (5) Honest Thief 6.0 / trailer 7 (7) Greenland 6.4 / trailer 8 (…) Promising Young Woman 7.4 / trailer 9 (…) Nomadland 7.8 / trailer 10 (6) Skylines 4.5 / trailer Het informatie topic van de meest gedownloade film vinden we hier
    
    
  • By Duken
   'Wonder Woman 1984' ging dit weekend zowel op HBO Max als in bioscopen in première, wat een enorm succes bleek te zijn. Hetzelfde kan gezegd worden over de release van de film op piratensites die recordaantallen bereikten. Op zaterdag had bijna 10% van alle piraatdownloads op torrent-sites betrekking op Wonder Woman, iets wat we nog niet eerder hebben gezien. Het is een potentiële game-wisselaar.
   Het nieuws dat Warner Bros. heeft besloten alle aankomende filmtitels in première te brengen, zowel op HBO Max als in de bioscoop, was een schok voor veel filminsiders.
   Sommige steracteurs vreesden een verlies aan inkomsten en filmmakers, waaronder Christopher Nolan, voerden aan dat hun werk eerst op het grote scherm te zien moest zijn.
   Sterk openingsweekend
   De kritiek veranderde de plannen van Warner Bros. niet en een paar dagen geleden was "Wonder Woman 1984" de eerste film die tegelijkertijd in première ging op HBO Max en in de bioscopen. Tot nu toe stellen de resultaten niet teleur - de film vestigde een 'pandemisch record' van $ 16,7 miljoen aan box office-inkomsten in Noord-Amerika.
   De film "brak records" ook op HBO Max, volgens het streamingbedrijf, dat zei dat de helft van alle abonnees de film op de eerste dag had bekeken. Dit betekent dat meer mensen het Wonder Woman-vervolg tijdens het eerste weekend hebben gezien dan het origineel.
   Het streaming-experiment van Warner Bros. schudt duidelijk de filmindustrie wakker, waar bioscooppremières decennialang de norm waren. Het is een baanbrekende beslissing die ook een grote impact heeft op de consumptie van piraterij.
   Piraterij Premiere
   Wanneer een film in de bioscoop debuteert, zijn er meestal geen goede illegale kopieën online beschikbaar. Een versie met camcord van lage kwaliteit kan uiteindelijk verschijnen, maar de meeste piraten negeren deze en wachten liever op kopieën van hogere kwaliteit die een paar weken of maanden later volgen.
   De streamingpremière van "Wonder Woman 1984" is in dat opzicht een game-changer. Een paar minuten nadat de film beschikbaar was gemaakt op HBO Max, verschenen tientallen piraterij-kopieën van hoge kwaliteit op torrent-, streaming- en piratendownloadsites, waar ze gretig werden geconsumeerd.
   Om te zien hoe goed de film het deed op piratensites en -services, hebben we verschillende voorbeelden van downloadcijfers verzameld van openbare torrent-trackers. Met hulp van I Know werd al snel duidelijk dat "Wonder Woman 1984" enorm populair was.
   Miljoenen piratenkijkers
   We houden er niet van om harde cijfers te publiceren, omdat het onmogelijk is om alle downloads perfect vast te leggen, maar het is veilig om te zeggen dat miljoenen mensen een illegale kopie van de film hebben gedownload via torrent-sites. En aangezien torrent-sites slechts een klein deel van het piratenecosysteem vormen, zouden inclusief streaming- en downloadsites miljoenen 'kijkers' toevoegen.
   Dit betekent dat het piratenpubliek heel goed kan wedijveren met het aantal mensen dat de film legaal heeft bekeken.
   Bijna 10% van alle downloads
   Hoe uniek deze uitgave was, wordt het best geïllustreerd door de relatieve interesse te vergelijken met enkele concurrerende titels. Op de eerste volledige dag was bijna 10% van alle films en tv-downloads (9,18%) in onze steekproef voor "Wonder Woman 1984". Een dag later domineerde de film nog steeds, met 6,26% van alle downloads. Dit vertaalt zich in miljoenen downloads in de eerste twee dagen.
   Ter vergelijking: de op een na populairste film van het weekend, “Soul”, haalde slechts 2,37% op de eerste dag en 1,98% een dag later. Evenzo nam Avengers: Endgame, de best scorende film van vorig jaar, 5,63% van alle downloads op de eerste dag dat een piratenkopie van hoge kwaliteit uitkwam, en 4,38% een dag later.
   Als we naar de downloadlocaties kijken, zien we India aan de leiding met 17% van alle "Wonder Woman 1984" -downloads op de eerste volledige dag. De film ging naar verluidt een dag eerder in première om piraterij te voorkomen en was daar niet beschikbaar voor streaming.
   Met ongeveer 10% van alle Wonder Woman-downloads staan de Verenigde Staten op de tweede plaats, gevolgd door de Filippijnen (7%) en Groot-Brittannië (5%).
   Het is veilig om te zeggen dat de cijfers die we zien voor "Wonder Woman 1984" enorm zijn en de première van HBO Max heeft de piraterijcijfers zeker een boost gegeven. Maar betekent dat ook dat Warner Bros. de verkeerde beslissing heeft genomen?
   Unchartered Territory
   Streamingpremières zijn onontgonnen terrein, ook voor piraten. Met veel pers- en PR-aandacht voor de film wisten piraten dat de release eraan kwam en sprongen ze er meteen op in. Dit kan een deel van de enorme belangstelling verklaren.
   De vraag is of deze initiële boost op de lange termijn zal resulteren in meer piraterij, of dat het gewoon meer geconcentreerd is in de eerste dagen. We kunnen hier nog geen antwoord op geven.
   De beschikbaarheid van piratenkopieën van hoge kwaliteit zal ongetwijfeld sommige mensen ervan weerhouden naar de bioscoop te gaan of de film legaal te streamen. Maar zullen er aanzienlijk meer piraten zijn dan voorheen? En wat voor invloed heeft dat op de streaming- en box office-inkomsten?
   Warner Bros. zal de komende maanden waarschijnlijk gebruiken om deze en verschillende gerelateerde vragen te beantwoorden.
   Piraterij blijft relevant
   Het bedrijf moet worden toegejuicht omdat het lef heeft om te experimenteren. Het publiek is hier zeker de winnaar, omdat ze meer keuze hebben. En hoewel het te vroeg is om conclusies te trekken, is het waarschijnlijk veilig om te zeggen dat piraterij erg relevant blijft.
   Elk jaar zien we meer en meer exclusieve filmreleases op verschillende abonnementsdiensten. En aangezien veel mensen het zich niet kunnen veroorloven om legaal toegang te krijgen tot al deze diensten, worden piratensites en -diensten gezien als een aantrekkelijk alternatief.
  • By Duken
   De top 10 meest gedownloade films van de periode 28 december tot 3 januari. Deze week staat weer de film ‘Wonder Woman 1984’ weer bovenaan, gevolgd door ‘Tenet' en ‘Soul' maakt de top drie weer compleet.
   Week 53 zijn er drie nieuwkomer(s) in ons overzicht ten opzichte van vorige week. Wonder Woman 1984 is voor de eerste keer de meest gedownloade film. Alle films in de lijst zijn Web-DL Webrip HDRip BDrip of DVDrip tenzij anders vermeld. Op deze pagina vindt u alle uitleg over de type releases die uitgebracht worden.
   Het bekijken van films kan via op verschillende manieren, bekijk daarvoor de sectie Downloaden onder handleidingen en vergeet je VPN verbinding niet bij het downloaden van films en series. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handig om de films te streamen via Pathe Thuis.
   Deze informatie is alleen voor informatieve en educatieve doeleinden. De lijst is samengesteld op basis van gegevens uit verschillende openbare bronnen. Je zult hier geen directe torrents of links naar illegale films vinden.
   Plaats Vorige wk. Film IMDb / Trailer   1 (…) Wonder Woman 1984 5.8 / trailer 2 (1) Tenet 7.7 / trailer 3 (…) Soul 8.2 / trailer 4 (2) The Croods: A New Age 7.1 / trailer 5 (3) Honest Thief 6.0 / trailer 6 (4) Skylines 4.5 / trailer 7 (8) Greenland 6.4 / trailer 8 (…) The Witches 5.3 / trailer 9 (9) Another Round 8.0 / trailer 10 (5) Monsters of Man 5.1 / trailer Het informatie topic van de meest gedownloade film vinden we hier
    
    
 • Who was online  9 Users were Online in the last 2 hours

 • Nieuwe handleiding

 • Latest nieuws

 • Nu op het forum

  • Op deze pagina staat een uitleg wat je in dit geval moet doen. Als u te vaak de verkeerde toegangscode invoert, verschijnt er een bericht waarin wordt gemeld dat uw iPad is geblokkeerd. Als u de toegangscode bent vergeten, moet u de iPad wissen. Hierdoor worden uw gegevens en instellingen verwijderd, inclusief de toegangscode. Als u een reservekopie van uw iPad hebt gemaakt, kunt u uw gegevens en instellingen terugzetten nadat uw iPad is hersteld. Als u geen reservekopie van uw iPad hebt gemaakt voordat u de toegangscode bent vergeten, gaan de gegevens op uw iPad verloren. Volg de onderstaande stappen om een toegangscode te verwijderen. U hebt een computer nodig om deze stappen uit te voeren. Als u geen computer hebt, kunt u er een lenen van een vriend of naar een Apple Store of erkende Apple serviceprovider gaan. De toegangscode van een iPad met Face ID verwijderen  Zorg dat de iPad niet is aangesloten op uw computer. Houd de bovenste knop en een van de twee volumeknoppen ingedrukt tot de schuifknop 'Zet uit' verschijnt. Versleep de schuifknop om de iPad uit te schakelen. Verbind de iPad vervolgens met een computer terwijl u de bovenste knop ingedrukt houdt. Houd vervolgens de bovenste knop ingedrukt totdat u het scherm van de herstelmodus ziet. Als u een reservekopie van uw iPad hebt gemaakt, herstelt u uw gegevens en instellingen nadat u de toegangscode hebt verwijderd. De toegangscode van een iPad met thuisknop verwijderen Zorg dat de iPad niet is aangesloten op uw computer. Houd de bovenste knop ingedrukt tot de schuifknop 'Zet uit' verschijnt. Versleep de schuifknop om de iPad uit te schakelen. Verbind de iPad vervolgens met een computer terwijl u de thuisknop ingedrukt houdt. Houd vervolgens de thuisknop ingedrukt totdat u het scherm van de herstelmodus ziet. Als u een reservekopie van uw iPad hebt gemaakt, herstelt u uw gegevens en instellingen nadat u de toegangscode hebt verwijderd. Een iPad herstellen  Ga naar de iPad op uw computer. Kies 'Herstel' wanneer u de optie krijgt om te herstellen of bij te werken. De software voor de iPad wordt gedownload in de Finder of in iTunes. Als dit langer dan 15 minuten duurt, wordt de herstelmodus op de iPad afgesloten en moet u de bovenstaande stappen voor het verwijderen van de toegangscode herhalen. Wacht tot het proces is voltooid. Vervolgens configureert u uw iPad, waarna u deze weer kunt gebruiken.
  • Hallo ik ben zoek naar om de I pad  (appel)van mijn schoonmoeder te wissen maar deze vraag om een code .Maar dat weet ze niet meer  is er iemand de weet hoe .    groetjes HuiberJan 
  • Beide werken hier zonder problemen.  Alternatieven zijn hier te vinden:  
 • Recente actieve topics

×
×
 • Create New...