Spring naar bijdragen

peterp0st

Full members
 • Aantal bijdragen

  34
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

3 Support punten

Over peterp0st

 • Rang
  Full Member

Informatie

 • Geslacht
  Male
 • Download met
  QBittorrent
 • Browser
  Chrome/Safari
 • Provider
  Ziggo

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. peterp0st

  Instellen PIA VPN applicatie op ipad

  Dank je wel.Met andere woorden als de mogelijkheid er is kies dan voor open vpn? Nog een vraag,welke regio moet je kiezen en wat zijn de gevolgen is bv dichter bij ook sneller overigens staat het bij mij op automatisch.
 2. Ik wou de PIA app eens proberen op mijn Ipad,alles ging bijna automatisch goed tot dat die verbinding wou maken dat lukte niet.Nu zag ik bij instellingen dat je het protocol kon wijzigen het staat nu op "open VPN" en nu is er wel verbinding.Ik begrijp niets van dit soort zaken zoekende naar wat uitleg kwam ik oa <dit> tegen Open vpn komt er zo'n beetje als beste van af,er wordt gesproken over de meest stabiele,betrouwbare,presterende enz. protocol.Nou is mijn vraag;is dat wel zo en waarom is dát dan niet als standaard ingesteld.
 3. Die ga ik dus aan zetten,zijn er nog meer van dat soort instellingen die ik moet bewerken?
 4. Dank je wel,ik gebruik PIA maar ik weet niet hoe ik die in moet stellen is het bv handig om die killswitch aan te zetten?
 5. Hoe weet ik nou zeker dat qBittorrent alleen met vpn werkt?
 6. Ja daar zal het aan liggen wie weet wordt het er in toekomst nog aan toegevoegd
 7. Uitgebreide uitleg maar inmiddels ziet qBittorrent er heel anders uit,ik heb nu versie 4.03 en ik werk met macOS 10.13.3. en kan die ingebouwde zoekmachine niet vinden.
 8. peterp0st

  Snelle VPNverbinding voor matig torrent gebruik

  Kogel door de kerk.Nogmaals dank,ik ga voor PIA.
 9. peterp0st

  Snelle VPNverbinding voor matig torrent gebruik

  Dat is inderdaad raar,maar lig dat aan PIA of kan dat met welke andere provider ook over komen?Overigens heb ik et een zitten googlen naar VPN testresultaten daar werd ik niet veel wijzer van de uitslagen/conclusies zijn zo verschillend dat het de twijfel alleen maar groter wordt.Ik zie wel vaak ExpressVPN in de lijstjes voorkomen.
 10. peterp0st

  Snelle VPNverbinding voor matig torrent gebruik

  Dank je Monkie,ook dit is een belangrijk argument,ik denk dat ik er wel zo'n beetje uit ben.
 11. peterp0st

  Snelle VPNverbinding voor matig torrent gebruik

  Dank je wel voor je reactie,als ik naar dat lijstje kijk dan is de keuze wel makkelijk dan ga ik voor jouw tip
 12. Hoi, Als ik op deze site kijk dan begrijp ik dat je tegenwoordig niet meer om een VPNverbinding heen kan.Ik download alleen maar muziek,en ik weet bijna wel zeker dat ik qua hoeveelheid ver onder het gemiddelde zit.Nou heb ik vroeger gebruik gemaakt van VPN One Click maar daar was ik niet te vrede over met name de internet snelheid ging dramatisch omlaag.Ik wil een VPN provider die torrent verkeer ondersteund en snel is.Ik zie goede beoordelingen over ExpressVPN maar nu zag ik net GOOSEvpn,en die heeft op het eerste gezicht een paar voordelen;eenvoudig en Nederlands (belangrijk omdat ik verstokte digibeet ben) en voordelig.Zijn er misschien providers die vooral geschikt zijn voor mijn soort van gebruik?
×