Jump to content

William

Moderators
 • Content Count

  2261
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  29

William last won the day on September 15

William had the most liked content!

Community Reputation

506 Support punten

3 Followers

About William

Contact Methods

 • Skype
  Heb ik niet

Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Download met
  Spotnet 2.0
 • Browser
  Chrome
 • Provider
  KPN
 • Locatie
  Amsterdam
 • Favoriete Films
  Star trek
 • Luistert graag naar
  Happy Spotify
 • Sport
  Geen...

Recent Profile Visitors

15799 profile views
 1. Twee androids hebben de missie gekregen om ergens op een planeet diep in het sterrenstelsel menselijke kinderen op te voeden. Wanneer de menselijke kolonie dreigt te worden vernietigd door religieuze meningsverschillen, komen de androids erachter dat werken in opdracht van mensen een onderschatte en uiterst ingewikkeld taak is.
 2. Het futuristische pretpark Westworld is een technologisch geavanceerd Western-themapark, dat volledig wordt bevolkt door synthetische androïden die "Hosts" worden genoemd. Deze komen tegemoet aan de wensen van de zwaar betalende bezoekers die "Nieuwkomers" (of ook "Gasten") worden genoemd. De Nieuwkomers kunnen doen wat ze willen in het park, zonder angst voor vergelding van de Hosts. Het park kent honderd verschillende hosts, die elk hun eigen verhaallijnen uitspelen.Maar dan beginnen de robots plotseling verontrustend gedrag te vertonen…
 3. De top 10 meest gedownloade films van de periode 21 september tot 27 september. Deze week staat weer de film ‘Mulan’ weer bovenaan, gevolgd door ‘The Devil All The Time' en ‘Antebellum' maakt de top drie weer compleet. Week 39 zijn er drie nieuwkomer(s) in ons overzicht ten opzichte van vorige week. Mulan is voor de derde keer de meest gedownloade film. Alle films in de lijst zijn Web-DL Webrip HDRip BDrip of DVDrip tenzij anders vermeld. Op deze pagina vindt u alle uitleg over de type releases die uitgebracht worden. Het bekijken van films kan via op verschillende manieren, bekijk d
 4. hoe heb je deze kunnen blokkeren? Dan hebben anders bezoekers ook iets aan jouw tip.
 5. Je kan natuurlijk blijven werken op Chrome Je hebt dus op alle websites via chrome geen plaatjes meer? Alles is dan zwart? Of is het alleen wat je hebt bij de google plaatjes zoeken?
 6. Welke R4 kaart heb je precies? Je zult dan je firmware op het kaartje moeten updaten. Daarna werkt hij vast weer alleen moet je wel de juiste firmware/ software moeten downloaden.
 7. Welkom pirates. goede naam heb je.
 8. Disney's Mulan is een groot succes op piratensites, waar miljoenen mensen de afgelopen anderhalve week piratenkopieën van de film hebben gestreamd en gedownload. Dagen achtereen is de film vele malen meer illegaal gekopieerd dan de concurrentie, wat een zeldzaam verschijnsel is. Dit 'succes' is het resultaat van een vluchtige mix van hoge kosten, lage beschikbaarheid en hoogwaardige piratenalternatieven. Online filmpiraterij heeft Hollywood nu al ongeveer twee decennia geplaagd. Ondanks talloze handhavingsinspanningen lijkt het probleem alleen maar erger te worden. Tien jaar ge
 9. De recensies zijn erg goed van deze film veel 4 van de 5 sterren. Beoordeling van Gids.tv: ★★★★ The Devil All the Time is gebaseerd op het veelgeprezen verhaal van Donald Ray Pollock, dat hij publiceerde in 2011. Met de oneliner "sommige mensen zijn geboren om begraven te worden" is de toon gezet voor een inktzwart en bloederig verhaal over Arvin Russell (vertolkt door Tom Holland). De gehele cast blinkt uit met waanzinnige acteerprestaties, waarbij Holland als boegbeeld fungeert. Het verhaal wordt steeds grimmiger en aangrijpender en daardoor vliegen de dikke twee uur snel voorbij. Godsdienstwaanzin, wraak, afgunst, haat, moord, verlies en schuldgevoel passeren de revue, en de film gaat langzaam onder je huid zitten. Elk spoor van vrolijkheid ontbreekt, dus je bent gewaarschuwd. Vier sterren.
 10. En fysieke games kan je nog verkopen als je het spel hebt uitgespeeld of niet meer speelt. De prijs valt me best mee, 500 euro. Ik had meer verwacht. De SSD is wel een stuk sneller als die van de Xbox. Maar de Xbox heeft weer meer rekenkracht. Console Xbox Series X Xbox Series S PlayStation 5 PlayStation 5 Digital Edition Processor 8 custom Zen 2-cores met SMT 8 custom Zen 2-cores met SMT
 11. De periode van het einde van de Tweede Wereldoorlog tot de jaren 60. Willard Russell is een getormenteerde oorlogsveteraan die zijn vrouw Charlotte verliest aan kanker. De geliefden Carl en Sandy Henderson zijn seriemoordenaars die het op modellen gemunt hebben. De pastoor Roy is samen met zijn rechterhand Theodore op de vlucht voor de autoriteiten. Centraal in dit alles staat Arvin Russell, de zoon van Willard en Charlotte. Download informatie Als The Devil All the Time online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de film te streamen via een dienst als Pathe Thuis. The Devil All the Time.mkv zoeken op Google. (Zolang een film of serie in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen vanaf Netflix, Amazon, Disney+, Videoland etc of te downloaden) bron Deze informatie is alleen voor informatieve en educatieve doeleinden. Je zult hier geen directe torrents, downloads of links naar films vinden. Via deze link is het aanbod van The Devil All the Time te vinden op film.nl. The Devil All the Time downloaden via Torrent / NZB / Stream Directe links naar websites voor de film The Devil All the Time 2020 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan. Meer informatie in onze huisregels.
 12. De moeder van Romy moet heel veel werken. Daarom gaat Romy elke dag na school naar haar oma toe. Als je denkt dat het leuk is, dan heb je het mis. Want oma Stine heeft het heel druk met haar eigen kapsalon en is daarnaast best streng tegen Romy. Maar alles wordt anders als Romy ontdekt dat haar oma ook een hele andere kant heeft.
 13. Kapster Lou (63) koestert een heimelijke droom; ze zou wel in Spanje willen wonen. Ze gaat een cursus Spaans volgen in Cádiz. In deze gastvrije stad aan zee kan ze haar zorgende rol loslaten en over haar toekomst nadenken. Als Lou’s lerares Andrea haar aanmoedigt om haar dromen serieus te nemen en een kapsalon in Spanje te beginnen, komen Lou’s kinderen in opstand. Download informatie Als Mi Vida online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de film te streamen via een dienst als Pathe Thuis. Mi Vida.mkv zoeken op Google. (Zolang een film of serie in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen vanaf Netflix, Amazon, Disney+, Videoland etc of te downloaden) bron Deze informatie is alleen voor informatieve en educatieve doeleinden. Je zult hier geen directe torrents, downloads of links naar films vinden. Via deze link is het aanbod van Mi Vida te vinden op film.nl. Mi Vida downloaden via Torrent / NZB / Stream Directe links naar websites voor de film Mi Vida 2020 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan. Meer informatie in onze huisregels.
×
×
 • Create New...