Jump to content

Meh Meh

Full members
 • Posts

  4,260
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  88

Movie Comments posted by Meh Meh

 1. Ik zag laatst, verdeeld over 2 avonden, stukjes uit 2 Jackass films voorbij komen. Om veel dingen moet ik heel erg lachen. Maar, ze drinken paardenpap, spetterpoepen elkaar onder en gooien met kots. Sommige dingen vind ik gewoon veel te ver gaan, niet grappig maar gewoon ranzig. Waarschijnlijk ben ik over datum, ik begin wat ouder te worden... Ik ben nieuwsgierig naar deze film maar vrees dat ze ook in deze film weer met poep, mannenpap en kots gaan gooien/drinken/eten.

 2. Deze film was voor mij de druppel. Ik zat in de bioscoop en heb mij helemaal kapot geërgerd aan het publiek en het niveau deze film. 99% marketing, 1% 'film'.

  Als ik het niet via een streaming dienst kan kijken, dan download ik het. Is het echt een fantastische film, dan koop ik deze, vaak ook voor anderen. Alleen deze week heb ik al 4 films gezien die ik graag op Blue-Ray zou willen hebben. The Tomorrow War was bijvoorbeeld geniaal, die ga ik zeker kopen. Eng en grappig tegelijk, verfrissende film.

   

 3. Dankzij Frank Lammers en de Jumbo kijk ik helemaal geen TV meer. Ik werd helemaal kotsmisselijk van de reclames, per uur TV kijken komen er gemiddeld 4 vreselijk irritante Jumbo reclames langs.
  Ik was vroeger een grote fan van Frank Lammers maar door de jarenlange Jumbo terreur kan ik zijn kop niet meer luchten. De Jumbo, daar pis ik tegen als niemand kijkt. 

×
×
 • Create New...