Spring naar bijdragen

Mrblonde

Members
  • Aantal bijdragen

    20
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Mrblonde

  1. Heb 3 verschillende gebruikt die allemaal in een Galaxy S7 Edge en een Galaxy S8 gezeten hebben. :cry:

     

    Zelfs repair geprobeerd en custom flashing en weer terug naar stock.

    Heeft helaas niet geholpen, waarschijnlijk is de sim slot pinnetje verbogen of kapot.. Wordt dus een nieuw toestel.

    • Verdrietig 1
  2. 11 uur geleden zei Duken:

    Goedeavond! Ik ga alweer de bedlakens opzoeken.... 

    Mijn kinderen vragen zich af waar piet blijft. Sinterklaas zien ze wel in het Sinterklaas journaal, maar zwarte piet niet. 

    https://www.geenstijl.nl/5139461/heel-holland-kotst-op-sinterklaasjournaal/

    Hier het zelfde verhaal.
    M'n zoontje heeft me gisteren zelfs gevraagd of ik het Sinterklaas journaal van vorig jaar kan opzoeken tot zwarte piet er is.
    Onbewust krijgen kinderen teveel van dit soort 'discussies' mee, iets waar ze in de eerste instantie al niet mee lastig dienen te worden gevallen.

    • Leuk 1
  3. 25 minuten geleden zei Rikkert.:

    13 reasons why was een hele sterke serie. In minder dan 24 uur helemaal afgekeken. Heel heftig.

    Ik weet niet of ik 'blij' ben dat ze er een tweede seizoen van maken. Dan melken ze het verhaal, voor mijn gevoel, weer te erg uit :P

     

    Ik ben zeker wel benieuwd naar seizoen twee als het uit komt. Inderdaad, of je er 'blij' mee moet zijn is beetje twijfelachtig maar het zal ongetwijfeld wel een hoop mensen hebben geholpen.

    Tevens heb je het uitmelkings proces met bijna alles wel. Gisteren met m'n vriendin naar de nieuwe Thor: Ragnarok geweest in de bioscoop en daar kwam toevallig een grote pop-up poster van Jumanji (2017) in beeld. Dat is nou een film die ik niet zou gaan kijken in de bioscoop omdat ze het bij de eerste hadden moeten laten.

    23380113_383777028745159_797640030056964827_n.jpg

    • Leuk 2
  4. In het begin werd er vooral "gedoogd", kind van 5 taal: foei, mag eigenlijk niet maar doe maar.

    Toen kwam de TKH.. "Ter compensatie van illegaal downloaden het het, recht hebben om letterlijk van alles een kopie te mogen maken zolang je maar beschikt over een fysiek exemplaar.

    Wie wilt dit handhaven en hoe? Niet.. Sinds het begin van Sproetje en THC download ik torrents en voor die tijd voornamelijk uit Private FTP's.

    Ondanks dat het absurd is dat er een heffing bestaat en daar bovenop nog BTW EN een downloadverbod. De meesten blijven toch downloaden en streamen zit ook in een lift maar zolang ik maanden moet wachten om legaal een film of serie te kunnen kijken hier in Nederland, blijf ik vooral downloaden.

    Vier computers, twee laptops en een tablet en iedereen een mobiele telefoon in het huis. Kost me al klauwen met geld en dan ook nog de Thuiskopieheffing, voor dat geld 'Unlimited download'.

    Mijn argument: Ik betaal er immers dan toch voor? ^_^ Dan maar de gehele situatie in zwart-wit zien zolang er niets aangepast wordt.  

    • Leuk 2
  5. 18 minuten geleden zei Sempiternal:

    Stranger Things is zeker een aanrader, had binnen 2 dagen heel seizoen 2 gekeken. Riverdale is ook een hele goede serie! Seizoen twee is op dit moment te zien, donderdag aflevering 6. 

    M'n vriendin is gek op de science fiction genre. Behalve haar halve netflix-serie verslaving, is ze erg te spreken over Stranger Things.

    Zelf heb ik nog niet de tijd vrij gemaakt om er ook aan te beginnen maar waarschijnlijk in de loop van de week toch maar is een poging wagen. 

    • Leuk 1
  6. 13 uur geleden zei Meh Meh:

    Dat wist ik nog niet. :) 

    Een ander feitje, Quentin Tarantino heeft het script geschreven voor de film True Romance.
    Om de 1,2 miljoen voor de opnames van Reservoir Dogs bij elkaar te krijgen, heeft hij het script van True Romance verkocht.
    True Romance is later verfilmd door de broer van Ridley Scott, Tony Scott. True Romance komt op vele manieren over als een film die gemaakt is door Quentin Tarantino.
    De cast van True Romance is ongelofelijk. Enkele van de beste acteurs werkten mee, van Christopher Walken, Dennis Hopper, Val Kilmer, Christian Slater, Samuel L. Jackson, James Gandolfini, Patricia Arquette en Brad Pitt.

    Mijn favoriete filmscène zit erin. :D Een dialoog tussen Dennis Hopper en Christopher Walken.

     

    Dat wordt vanavond is tijd om ze weer te bekijken.

    Is ook een erg goede film :angel::D

    • Leuk 1
  7. 2 uur geleden zei Meh Meh:

    De productiekosten waren slechts 1,2 miljoen dollar, mede daarom speelde de film zich slechts op 4 plekken af, naast enkele scene's buiten.
    Niet veel mensen weten dat het een remake was. Reservoir Dogs is een remake van Lung foo fung wan a.k. City on Fire.

    Hoi @Meh Meh

    Bedankt voor je reactie..

    Paar leuke feitjes over Reservoir Dogs en een beetje daar om heen.

    1. Het liedje dat afgespeeld wordt tijden die scene '‘Stuck in the Middle With You’, was tevens HET nummer op mijn bruiloft. :angel:

    (Vraag me niet hoe ik danste)

    2. Dat Wes Craven, maker van o.a Nightmare on Elm Street, die betreffende scene niet aan kon en tijdens de opnames ervan weg gelopen is.

    3. Tijdens de eerste vertoning ervan viel meerdere malen de stroom uit en dat een groot deel opgenomen was in een leegstaande Mortuarium

    • Leuk 1
    • Haha 1
  8. 3 uur geleden zei Duken:

    Welkom! Je klikt als een erg welkom lid met deze kennis en ervaring! :) Goed je hier te zien!

    Ik zal de forum de komende tijden goed in de gaten blijven houden en ondersteuning geven op de gebieden waar ik bekend mee ben.

    Hartelijk bedankt voor de vriendelijke woorden. Voel me zeker al aardig thuis hier.

    • Leuk 1
  9. 44 minuten geleden zei Meh Meh:

    Welkom op Duken. :) 

    Mr. Pink was mijn favoriete personage. Reservoir Dogs was waarschijnlijk niet zo succesvol geweest zonder Steve Buscemi. 

     

    Daar is inderdaad ook geen twijfel over mogelijk.

    Van bijna de gehele film is de garage-scene me altijd nog bijgebleven. :D

    • Leuk 1
  10. Goedendag iedereen,

    Mijn naam is MrBlonde en ik ben in ieder geval nieuw op Duken.nl

    Ik heb al wat jaren ervaring in de torrentwereld op kunnen doen. Admin geweest op een grote private tracker en verschillende functies van uploader tot Systeembeheerder geweest in de Nederlandse torrent community.

    Nu viel me dus op dat meerdere site's afgelopen en deze maand offline zijn gegaan door de bekende stichting :ziek: en het leek me een goed idee om me is eindelijk te registreren hier.

    Verder valt er weinig te melden en voor vragen is er zoiets als PM. ^_^

     

    RR, Mr. Blonde

    mlX9wzD.jpg

    • Leuk 2
×
×
  • Nieuwe aanmaken...