Jump to content

Tuinbever

Full members
 • Content Count

  146
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

Nieuwsbericht Comments posted by Tuinbever

 1. Ik had PIA en was wel tevreden, maar ben middels overgestapt op PureVPN dit omdat deze erg hoge snelheden in verschillende landen haal.

  Logs, in 2017 heeft deze eenmaal logs overgedragen aan de FBI, nou daar hebben ze van geleerd, er worden sindsdien geen logs meer gedeeld, er zijn sinds 2017 meerdere verzoeken geweest om logs te overhandigen deze zijn niet meer beschikbaar gemaakt door het bedrijf.

  Kortom logs worden niet meer bijgehouden.

   

  • Like 1
 2. @sweet11 Des te dieper je op deze materie in gaat, hoe moeilijker het wordt om het voor de gewone gebruiker nog overzichtelijk te houden in deze grabbelton aan mogelijkheden. Het verijst nu eenmaal enige expertise om je daar in te verdiepen. Dus mijn lijkt de lijst van @vuurvogel76 al redelijk afdoende om de gemiddelde downloader al te voorzien van een legio aan content. Maar ik ben het eens met @Guardian dat een aanvulling op wat je kan verwachten meer uitgediept mag worden.

  • Like 1
 3. Telecompaper-rapporten zijn gebaseerd op de meningen van ongeveer 10.000 consumenten om de zes maanden die regelmatig ongeveer 150 vragen beantwoorden over hun gebruik van mobiele telefonie, breedbandverbindingen, vaste telefonie en tv, inclusief details over hun huidige situatie, koopgewoonten, gebruik worden door de Consumer Insights-panel. ( deze methode heeft een afwijking tot wel 10%)

  Maar dit is allang niet meer de hoofdmoot om internet gedrag te volgen. Vele applicaties die worden geïnstalleerd hebben een klein vakje (vaak een beetje weggemoffeld) dat standaard aangevinkt staat, met de vraag om anonieme gegevens te verstrekken. Zo als wij inmiddels weten worden deze gebruikers data verzameld door enkele bedrijven om zo tot betere inzichten te komen over ons internet gedrag. Conclusie, het zogenaamde gratis (illegale) downloaden is zeker goed in kaart te brengen met een afwijking marge van minder dan 2%

  Dus installeer je een programma die vraagt data te mogen verzamelen, wees je er dan goed van bewust wat je Hier mee doet...

  • Thanks 1
×
×
 • Create New...