Spring naar bijdragen

William

Administrators
  • Aantal bijdragen

    394
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Aantal dagen beste content

    49

Nieuwsbericht Reacties geplaatst door William

  1. Kinderen en vooral jongvolwassenen moeten zich goed realiseren dat social media geen speelgoed is en dat alles wat je in vertrouwen deelt, wel eens zeer nadelige gevolgen kan hebben.
    Het is van cruciaal belang voor kinderen en met name jongvolwassenen om zich volledig bewust te zijn van het feit dat social media niet zomaar een speeltje is. In deze digitale wereld, waar informatie zich in een oogwenk verspreidt, kan alles wat je in vertrouwen deelt ernstige en mogelijk verwoestende gevolgen hebben.

    • Eens 1
  2. Ik converteer deze bestanden nooit, met de juiste codec prima af te spelen.

    HEVC-video-extensie 1.0.40203,  Speel High Efficiency Video Coding (HEVC) -video's af in elke video-app op uw Windows 10-apparaat. Deze extensie is ontworpen om te profiteren van de hardwaremogelijkheden op sommige nieuwere apparaten, inclusief apparaten met een Intel 7e generatie Core-processor en nieuwere GPU om 4K- en Ultra HD-inhoud te ondersteunen. Voor apparaten die geen hardware-ondersteuning voor HEVC-video's hebben, wordt softwareondersteuning geboden, maar de afspeelervaring kan variëren op basis van de videoresolutie en pc-prestaties.

     

  3. Ik had PIA en was wel tevreden, maar ben middels overgestapt op PureVPN dit omdat deze erg hoge snelheden in verschillende landen haal.

    Logs, in 2017 heeft deze eenmaal logs overgedragen aan de FBI, nou daar hebben ze van geleerd, er worden sindsdien geen logs meer gedeeld, er zijn sinds 2017 meerdere verzoeken geweest om logs te overhandigen deze zijn niet meer beschikbaar gemaakt door het bedrijf.

    Kortom logs worden niet meer bijgehouden.

     

    • Leuk 1
  4. @sweet11 Des te dieper je op deze materie in gaat, hoe moeilijker het wordt om het voor de gewone gebruiker nog overzichtelijk te houden in deze grabbelton aan mogelijkheden. Het verijst nu eenmaal enige expertise om je daar in te verdiepen. Dus mijn lijkt de lijst van @vuurvogel76 al redelijk afdoende om de gemiddelde downloader al te voorzien van een legio aan content. Maar ik ben het eens met @Guardian dat een aanvulling op wat je kan verwachten meer uitgediept mag worden.

    • Leuk 1
  5. Telecompaper-rapporten zijn gebaseerd op de meningen van ongeveer 10.000 consumenten om de zes maanden die regelmatig ongeveer 150 vragen beantwoorden over hun gebruik van mobiele telefonie, breedbandverbindingen, vaste telefonie en tv, inclusief details over hun huidige situatie, koopgewoonten, gebruik worden door de Consumer Insights-panel. ( deze methode heeft een afwijking tot wel 10%)

    Maar dit is allang niet meer de hoofdmoot om internet gedrag te volgen. Vele applicaties die worden geïnstalleerd hebben een klein vakje (vaak een beetje weggemoffeld) dat standaard aangevinkt staat, met de vraag om anonieme gegevens te verstrekken. Zo als wij inmiddels weten worden deze gebruikers data verzameld door enkele bedrijven om zo tot betere inzichten te komen over ons internet gedrag. Conclusie, het zogenaamde gratis (illegale) downloaden is zeker goed in kaart te brengen met een afwijking marge van minder dan 2%

    Dus installeer je een programma die vraagt data te mogen verzamelen, wees je er dan goed van bewust wat je Hier mee doet...

    • Bedankt 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...