Jump to content

louis1970

Full members
 • Posts

  184
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Movies posted by louis1970

 1. The Sopranos

  By louis1970

  Maak kennis met Tony Soprano: een doorsnee zakenman van middelbare leeftijd. Tony heeft een plichtsbewuste vrouw. Een niet bepaald plichtsbewuste dochter. Een zoon genaamd Anthony Jr. Een moeder die hij een rusthuis wil aanpraten. Een heethoofd van een oom. Een geheime, nou ja, maîtresse. En een zielenknijper waar hij met al z'n geheimen terecht kan, behalve dat ene wat ze al kent: Tony is een maffiabaas. Maar tegenwoordig is hogerop geraken in de moordbusiness... moordend. Het is niet omdat je

  1 comment

     (0 reviews)

  Submitted

 2. Aftermath

  By louis1970

  Een jong stel krijgt het aanbod in een prachtig huis te wonen. Om hun huwelijk te redden, gaan ze erop in, maar het huis blijkt een duister verleden te verbergen.

  1 comment

     (1 review)

  Submitted

 3. Lake Placid

  By louis1970

  De schrik slaat de bewoners van Lake Placid om het hart wanneer het aangevreten lijk van een duiker aan de oevers van het meer wordt gevonden. Het gruwelijk verminkte lichaam vertoont sporen van een monsterlijk wezen, een fors uitgemeten tand markeert de beet waarmee de helft van het lichaam werd opgeslokt.

  0 comments

     (0 reviews)

  Submitted

 4. A Bronx Tale

  By louis1970

  De rechtschapen Lorenzo probeert zijn 9-jarige zoon Calogero ver weg te houden van de misdadige maar opwindende maffiawereld, waar de beruchte Sonny een grote rol speelt. Als Calogero vervolgens getuige is van een moord en in Sonny de dader herkent, lijkt zijn lot bezegeld.

  2 comments

     (1 review)

  Submitted

 5. Alligator

  By louis1970

  Een baby alligator wordt door de afvoer van een toilet weggespoeld. In de riolering leeft hij van laboratorium dieren, die een hormonenbehandeling hebben gehad. Hierdoor groeit hij uit tot een verschrikkelijk monster dat dood en verderf zaait in een stad.

  0 comments

     (0 reviews)

  Submitted

 6. Céline

  By louis1970

  A biopic on singer Céline Dion.

  0 comments

     (1 review)

  Submitted

 7. What's Love Got To Do With It

  By louis1970

  Anna Mae heeft altijd al een speciaal stemgeluid gehad. In haar tienerjaren wordt ze ontdekt door de popster Ike Turner. Ze trouwt met hem, wordt de moeder van zijn kinderen en wordt het belangrijkste lid van zijn band. Door Ike's alcohol- en drugsgebruik mishandelt hij haar, maar omdat ze vroeger door haar eigen moeder is verlaten, wil ze niet dezelfde fout maken. Het geweld wordt echter van kwaad tot erger.

  0 comments

     (1 review)

  Submitted

 8. La Bamba

  By louis1970

  Het levensverhaal van Ritchie Valens, de rock 'n roll zanger die tragisch om het leven kwam op 17-jarige leeftijd bij een vliegtuigongeluk. We volgen zijn leven vanaf zijn arme dagen in een Mexicaanse sloppenwijk totdat hij een superster wordt en rijkdom verwerft, maar ook de relatie met zijn broer Bob en zijn vriendin Donna.

  1 comment

     (1 review)

  Submitted

 9. Get on Up

  By louis1970

  Film over het leven van de muzikant James Brown. Brown’s leven dat begon te midden van extreme armoede in de Amerikaanse staat Georgia, totdat hij uiteindelijk uitgroeide tot de wereldberoemde en invloedrijke rhythm-and-blues-muzikant met een reeks hits in de jaren ’60 en ’70 waaronder “Please, Please, Please”, “I Got You” en “Papa’s Got a Brand New Bag”.

  0 comments

     (1 review)

  Submitted

 10. Walk the Line

  By louis1970

  Country-legende Johnny Cash vertrekt naar Memphis waar countrymuziek nog in de kinderschoenen staat. Naarmate hij steeds bekender wordt en dus geld begint te verdienen komt hij in contact met grote sterren zoals Elvis Presley.

  1 comment

     (1 review)

  Submitted

 11. The Great White Hype

  By louis1970

  Wanneer de promoter van de kampioen besluit dat er iets moet gebeuren om zijn bokswedstrijden weer aantrekkelijk te maken besluit hij de enige man te vinden die hem ooit zou kunnen verslaan. Het probleem is echter dat hij geen bokser meer is, en dat hij blank is. Wanneer hij hem er echter van overtuigd heeft te vechten gaat hij in zware training, terwijl de kampioen het rustig aan doet en uit vorm raakt.

  0 comments

     (0 reviews)

  Submitted

 12. 300

  By louis1970

  In 480 voor Christus geeft de koning van Sparta leiding aan de slag om Thermopylae. Hij gaat hier samen met zijn troepen de strijd aan tegen de opkomende Perzen. Deze confrontatie zal leiden tot 's werelds eerste democratie.

  0 comments

     (1 review)

  Submitted

 13. The Count of Monte Cristo

  By louis1970

  De schipper Edmond Dantes wordt onterecht veroordeeld van verraad na een brief aangenomen te hebben van de verbannen Napoleon. Zijn 'beste vriend' Fernand is verantwoordelijk voor het feit dat hij opgepakt wordt, aangezien hij uit is op de verloofde van Edmond.

  0 comments

     (0 reviews)

  Submitted

 14. Scarface

  By louis1970

  Scarface vertelt het verhaal van Tony Montana, een Cubaanse bootvluchteling die zich langzaam op weet te werken in het cocaïne-circuit van Florida. Na een tijdje de klusjes van anderen opgelost te hebben, begint hij z'n eigen imperium op te bouwen.

  1 comment

     (0 reviews)

  Submitted

 15. Die Hard

  By louis1970

  Die Hard (1988) Actie / Thriller | 131 minuten Oorsprong: Verenigde Staten Geregisseerd door: John McTiernan Met onder meer: Bruce Willis, Alan Rickman en Bonnie Bedelia +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++   Over Die Hard "Forty Stories. Twelve Terrorists. One Cop." De enige reden waarom de New Yorkse agent John McClane in Los Angeles zit, is dat hij tijdens de kerst bij zijn kinderen wil zijn. H

  0 comments

     (1 review)

  Submitted

 16. Grease

  By louis1970

  Grease (1978) Muziek / Romantiek | 110 minuten Oorsprong: Verenigde Staten Geregisseerd door: Randal Kleiser Met onder meer: John Travolta, Olivia Newton-John en Stockard Channing Oorspronkelijke taal: Engels Releasedatum: 12 oktober 1978 ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++   Over Grease "GREASE is the word." De Australische Sandy brengt haar va

  0 comments

     (0 reviews)

  Submitted

 17. Titanic

  By louis1970

  De 17-jarige rijke Rose DeWitt Bukater wordt door haar familie gedwongen om zich met Cal Hockley te verloven en binnenkort te gaan trouwen. Tijdens de eerste tocht over de Atlantische zee van de Titanic, een gigantisch passagiersschip dat onzinkbaar wordt geacht, besluit ze zelfmoord te plegen.

  1 comment

     (0 reviews)

  Submitted

 18. Flightplan

  By louis1970

  De jonge weduwe Kyle Prat raakt tijdens een vliegreis van Berlijn naar New York haar zesjarige dochtertje Julia kwijt. Het meisje lijkt spoorloos verdwenen en Kyle's frustratie groeit alleen maar wanneer niemand haar lijkt te willen geloven.

  0 comments

     (0 reviews)

  Updated

 19. Disturbia

  By louis1970

  Na de dood van zijn vader wordt middelbare scholier Kale Brecht (Shia LaBeouf) nukkig, teruggetrokken en gedeprimeerd - zodanig dat hij na een wilde uitbarsting op school onder toezicht wordt geplaatst. De verordening houdt onder meer in dat hij huisarrest heeft. Zijn moeder, Julie (Carrie-Anne Moss), werkt dag en nacht om rond te komen maar oogst van hem slechts onverschilligheid en lethargie. Terwijl hij thuis verblijft begint hij argwaan te krijgen ten opzichte van zijn buurman : het begint e

  0 comments

     (0 reviews)

  Submitted

 20. Dangerous Lies

  By louis1970

  Een rijke oudere man laat bij zijn overlijden onverwachts zijn erfenis na aan zijn nieuwe verzorgster Katie. Ze wordt hierdoor echter meegesleurd in een web van wantrouwen, bedrog en moord. Als ze wil overleven, moet ze de motieven van iedereen in twijfel trekken, zelfs van de mensen van wie ze houdt.

  1 comment

     (1 review)

  Submitted

×
×
 • Create New...