Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:Diederik

Read-only
 • Posts

  121
 • Joined

 • Days Won

  1

Nieuwsbericht Comments posted by Diederik

 1. 6 uur geleden zei fvoske:

  Ben hier een beetje voorzichtig mee, bedoel met een reactie.  Ben bang dat adres bekend wordt. Doe al jaren aan ....... downloaden van films, maar puur privé. Zijn veel en lang in buitenland en kijken dan films. Tot nu toe geen problemen ondervonden, ook geen virus. Wel met beveiliging. Er zijn m. i. te weing sites waar ik terecht kan. Doe zeer veel met Spotnet, vroeger Piratebay.

  Hebben jullie nog tips?

   

  Fijn dat ik weer bij jullie te recht kan. Was jullie vergeten, maar zal het goed maken.

   

  Groeten van. Fvoske

   

  Als ze je hadden willen pakken hadden ze dat allang gedaan en zeker als je Spotnet gebruikt dat zo lek is als een mandje.

  • Confused 2
 2. Dit is wat ze a bijna 15 jaar roepen en maak alles betaalbaar zodat we alles kunnen zien. Al die productiemaatschappijen weten het donders goed maar iedereen wil zijn deel die steeds groter. Niet voor niets haalde Disney alles weg van Netflix en ik heb zelf meerdere streamingdiensten maar helaas zijn ze allen bij elkaar duur maar vooral het ontbreken van al het content maakt het allemaal zeer matig. Ook dat gelul ineens met 1 aflevering per week slaat nergens op en gooi er ook maar weer een dosis reclame zooi bij maakt het dan toch allemaal matige zooi.

  Gelukkig heb ik meer hobby's maar soms wel lekker je verstand op nul zetten en dan lekker even een film of serie kijken.

  • Haha 1
 3. Op 4-5-2022 om 22:53 zei Chabrang:

  Ik gebruik Mullvad  , je hebt zelfs geen emailadres nodig , en voor als je echt anoniem wil zijn, kan je hier ook ouderwets betalen met geld  versturen via een briefomslag. 

  Volledig anoniem blijven gaat waarschijnlijk toch niet lukken omdat alle VPN maatschappijen op consument niveau moeten meewerken daar waar nodig is maar waar het mij om gaat is het het geld echt waard. Ik heb nooit gebruik gemaakt van VPN op een één of ander manier werkt SSL ook niet dode connecties de hele tijd. No nooit wat gehoord of gezien en zie allerlei mensen zich vast klampen aan VPN terwijl dit exact net zoiets is als inboedel verzekering waar wij ons hele leven voor betalen maar er is een minimale kans dat er ooit iets gaat gebeuren.

 4. 20 uur geleden zei Duken:

  Bedankt voor de tip @Diederik! Ik zal wat scherper zijn. Nu is het nog een babbelbox. Heb ook voor het eerst gesproken (via stem) met Tuinbever en dat was eigenlijk ook wel erg leuk. Merk dat het lekker werkt, we gaan kijken waar het schip tot rust komt. 👍

  Ik zit op muziek productie servers op discord vandaar dat ik weet dat ze heel vervelend kunnen zijn op Discord.

   

  17 uur geleden zei Skeletor:

  Hoi @Diederik, je benoemt nu 2 regels (13 en14) die te lezen zijn in de link naar de regels van de Discord community richtlijnen die ik in een voorgaande reactie al gegeven heb en ik vraag me af waarom je denkt dat jij daar een dringende verwijzing naar moet maken, want alles wat de leden van deze server club openlijk bespreken zal gemodereerd moeten worden en zal er ook niet of nauwelijks enige aanleiding zijn om te denken dat er enige regels overtreden gaan worden van Discord. Bovendien heb ik een linkje geplaatst naar de procedure die gehanteerd moet worden om aangifte te doen van ernstige overtredingen van de regels, die naar mijn idee een behoorlijke drempel opwerpen.

  Zeker met verkeerd been uit bed gestapt of kan ik zeggen wat een zure reactie aangezien ik niet de intentie heb om iemand ergens op aan te dringen. Maar ik had je verwijzing ook niet gezien eerlijk gezegd en aangezien ik geen zin had om hele lappen tekst te gaan schrijven heb ik 2 regels geciteerd.

 5. 12 uur geleden zei Duken:

  Praten niet? Discussies en praten over piraterij zijn wel toegestaan, links niet. De regels staan beschreven binnen #regels op het Discord kanaal.👍

  Dit zegt Discord zelf

  • Het is niet toegestaan om hacking, cracking of distributie van illegale software of gestolen accounts te promoten, verspreiden of er toegang toe te verlenen. Hieronder valt ook het delen of verkopen van cheats of hacks die nadelig kunnen zijn voor anderen in multiplayergames.
  • In het algemeen is het niet toegestaan om illegaal gedrag te promoten, aan te moedigen of eraan mee te doen. De kans is groot dat je dan van Discord verwijderd wordt en mogelijk word je aangegeven bij de politie.

  Echter je kan het ruim bekijken maar ik spreek uit ervaring want ik heb servers zien verdwijnen omdat er alleen al over gesproken werd in openbare servers. Maakt mij verder niet want ik ben nergens bang voor.

  • Thanks 1
×
×
 • Create New...