Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:

 • Sign Up


Diederik

Full members
 • Posts

  53
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Nieuwsbericht Comments posted by Diederik

 1. Op 4-5-2022 om 22:53 zei Chabrang:

  Ik gebruik Mullvad  , je hebt zelfs geen emailadres nodig , en voor als je echt anoniem wil zijn, kan je hier ook ouderwets betalen met geld  versturen via een briefomslag. 

  Volledig anoniem blijven gaat waarschijnlijk toch niet lukken omdat alle VPN maatschappijen op consument niveau moeten meewerken daar waar nodig is maar waar het mij om gaat is het het geld echt waard. Ik heb nooit gebruik gemaakt van VPN op een één of ander manier werkt SSL ook niet dode connecties de hele tijd. No nooit wat gehoord of gezien en zie allerlei mensen zich vast klampen aan VPN terwijl dit exact net zoiets is als inboedel verzekering waar wij ons hele leven voor betalen maar er is een minimale kans dat er ooit iets gaat gebeuren.

 2. 20 uur geleden zei Duken:

  Bedankt voor de tip @Diederik! Ik zal wat scherper zijn. Nu is het nog een babbelbox. Heb ook voor het eerst gesproken (via stem) met Tuinbever en dat was eigenlijk ook wel erg leuk. Merk dat het lekker werkt, we gaan kijken waar het schip tot rust komt. 👍

  Ik zit op muziek productie servers op discord vandaar dat ik weet dat ze heel vervelend kunnen zijn op Discord.

   

  17 uur geleden zei Skeletor:

  Hoi @Diederik, je benoemt nu 2 regels (13 en14) die te lezen zijn in de link naar de regels van de Discord community richtlijnen die ik in een voorgaande reactie al gegeven heb en ik vraag me af waarom je denkt dat jij daar een dringende verwijzing naar moet maken, want alles wat de leden van deze server club openlijk bespreken zal gemodereerd moeten worden en zal er ook niet of nauwelijks enige aanleiding zijn om te denken dat er enige regels overtreden gaan worden van Discord. Bovendien heb ik een linkje geplaatst naar de procedure die gehanteerd moet worden om aangifte te doen van ernstige overtredingen van de regels, die naar mijn idee een behoorlijke drempel opwerpen.

  Zeker met verkeerd been uit bed gestapt of kan ik zeggen wat een zure reactie aangezien ik niet de intentie heb om iemand ergens op aan te dringen. Maar ik had je verwijzing ook niet gezien eerlijk gezegd en aangezien ik geen zin had om hele lappen tekst te gaan schrijven heb ik 2 regels geciteerd.

 3. 12 uur geleden zei Duken:

  Praten niet? Discussies en praten over piraterij zijn wel toegestaan, links niet. De regels staan beschreven binnen #regels op het Discord kanaal.👍

  Dit zegt Discord zelf

  • Het is niet toegestaan om hacking, cracking of distributie van illegale software of gestolen accounts te promoten, verspreiden of er toegang toe te verlenen. Hieronder valt ook het delen of verkopen van cheats of hacks die nadelig kunnen zijn voor anderen in multiplayergames.
  • In het algemeen is het niet toegestaan om illegaal gedrag te promoten, aan te moedigen of eraan mee te doen. De kans is groot dat je dan van Discord verwijderd wordt en mogelijk word je aangegeven bij de politie.

  Echter je kan het ruim bekijken maar ik spreek uit ervaring want ik heb servers zien verdwijnen omdat er alleen al over gesproken werd in openbare servers. Maakt mij verder niet want ik ben nergens bang voor.

  • Thanks 1
 4. 1 minuut geleden zei Hurley:

  Exact, en onderzoek heeft eerder al uitgewezen dat prijzen in de weken voor Black Friday zelf omhoog gaan, dus van die 20% heb je maar een fractie aan "echte" korting.

  Al zijn er wel juweeltjes, heb mijn ps4 met alles er op en eraan gekocht op Black Friday, dat scheelde zeker 200 euro toen :)

  Klopt ze gooien de prijzen omhoog zoals bij Bol en Mediamarkt om er even zo een paar te noemen. Of ze maken iets heel goedkoop en dan is het ineens 2 maand niet leverbaar. Het enige waar ik goed in slaag is software kopen en dan met name plugins en vst's voor extreem lage prijzen maar ik moet er wel bij zeggen dat dit niet in alle gevallen zo is.

  • Like 1
 5. 1 uur geleden zei Duken:

  oooo dat wens ik ook soms, alle meldingen staan al op stil. Maar Whatsapp is zo een primair communicatie platform geworden. Ik kan er niet meer af :(

  Ik gebruik Signal maar ik moet eerlijk bekennen dat ik nooit zo'n groot gebruiker ben geweest van dit soort apps. Wat ik wel schrijnend vind is dat je tegenwoordig vaak mensen alleen nog kan bereiken via apps in plaats van bellen.

  • Agree 1
×
×
 • Create New...