Spring naar bijdragen

Diederik

Full members
  • Aantal bijdragen

    133
  • Geregistreerd

  • Aantal dagen beste content

    3

Nieuwsbericht Reacties geplaatst door Diederik

  1. Na zo'n 25 jaar hebben de labels en maatschappijen er nog niets van begrepen. Kom met 1 centraal systeem zoals Crunchyroll (Anime) dat vrijwel alle shows aanbied tegen betaling van €15 per maand. Klanten blij, studio's ook blij is win win. Helaas willen de grote baasjes meer blijven verdienen over de rug van acteurs, muzikanten etc en onnodig decennia lang piraterij tegen gaan.

  2. Wat een onwetend stuk weer zoals we al hadden kunnen lezen in het nieuws van Minister van veiligheid. Zoveel onkunde en dat van de Toeslagen affaire heeft niets te maken met discriminerende algoritmen maar puur met invoeren van informatie. Data wordt in gevoerd door de mens en niet AI zelf. Ik wordt zo moe van dit soort mensen die armoe zijn aan informatie over AI. De algoritmes worden ook ingevoerd door mensen en in dit geval van de Toeslagen affaire was het kabinet Rutte en zijn ministers die dit hebben ingevoerd. Er is niks mis met streng beleid maar wel als je er verkeerd mee omgaat wat nu ook gebeurd is. Los hiervan is deze berichtgeving ook niet om dit soort foute zaken aan te pakken maar meer omdat men niet wil hebben dat dingen zoals criminaliteit die bijvoorbeeld in Nederland voornamelijk in handen is van juist ja mensen met een migratie afkomst. Dit is bevestigd door meerdere onderzoeksbureaus zoals CBS maar je mag het niet meer benoemen. Feiten zijn feiten ook al wil je ze niet zien. Maar ze doelbewust weglaten zodat de waarheid verhuld wordt ben ik volledig mee oneens.

  3. 6 uur geleden zei fvoske:

    Ben hier een beetje voorzichtig mee, bedoel met een reactie.  Ben bang dat adres bekend wordt. Doe al jaren aan ....... downloaden van films, maar puur privé. Zijn veel en lang in buitenland en kijken dan films. Tot nu toe geen problemen ondervonden, ook geen virus. Wel met beveiliging. Er zijn m. i. te weing sites waar ik terecht kan. Doe zeer veel met Spotnet, vroeger Piratebay.

    Hebben jullie nog tips?

     

    Fijn dat ik weer bij jullie te recht kan. Was jullie vergeten, maar zal het goed maken.

     

    Groeten van. Fvoske

     

    Als ze je hadden willen pakken hadden ze dat allang gedaan en zeker als je Spotnet gebruikt dat zo lek is als een mandje.

    • Verward 2
  4. Dit is wat ze a bijna 15 jaar roepen en maak alles betaalbaar zodat we alles kunnen zien. Al die productiemaatschappijen weten het donders goed maar iedereen wil zijn deel die steeds groter. Niet voor niets haalde Disney alles weg van Netflix en ik heb zelf meerdere streamingdiensten maar helaas zijn ze allen bij elkaar duur maar vooral het ontbreken van al het content maakt het allemaal zeer matig. Ook dat gelul ineens met 1 aflevering per week slaat nergens op en gooi er ook maar weer een dosis reclame zooi bij maakt het dan toch allemaal matige zooi.

    Gelukkig heb ik meer hobby's maar soms wel lekker je verstand op nul zetten en dan lekker even een film of serie kijken.

    • Haha 1
  5. Op 4-5-2022 om 22:53 zei Chabrang:

    Ik gebruik Mullvad  , je hebt zelfs geen emailadres nodig , en voor als je echt anoniem wil zijn, kan je hier ook ouderwets betalen met geld  versturen via een briefomslag. 

    Volledig anoniem blijven gaat waarschijnlijk toch niet lukken omdat alle VPN maatschappijen op consument niveau moeten meewerken daar waar nodig is maar waar het mij om gaat is het het geld echt waard. Ik heb nooit gebruik gemaakt van VPN op een één of ander manier werkt SSL ook niet dode connecties de hele tijd. No nooit wat gehoord of gezien en zie allerlei mensen zich vast klampen aan VPN terwijl dit exact net zoiets is als inboedel verzekering waar wij ons hele leven voor betalen maar er is een minimale kans dat er ooit iets gaat gebeuren.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...