Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:

 • Sign Up


Diederik

Full members
 • Posts

  53
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Posts posted by Diederik

 1. Ik heb vrij dikke stoppels altijd en het nadeel van die enkele messen zoals Derby is dat ze vrijwel na 2 keer gebruiken zo de prullenbak in kunnen omdat ze te bot zijn. Ik ben zelf overgestapt op Wilkinson die welles waar ietsje minder scherp zijn dan Gillette maar gaan veel langer mee dan Gillette. Ik ben alleen van mening dat scheerspullen veel goedkoper zouden kunnen zijn. Ik gebruik zelf scheergel van Nivea en dan Sensitive versie en werkt prima.

 2. Op 26-9-2021 om 12:04 zei Skeletor:

  SSD’s zijn nieuwere en snellere apparaten voor gegevensopslag. Net als HDD’s kunnen ze terabytes aan gegevens bevatten, maar anders dan bij HDD’s zijn alle gegevens op een SSD onmiddellijk toegankelijk. Daardoor kunnen grote bestanden in seconden in plaats van minuten worden geladen.

  Lees de uitleg over de verschillen maar eens op de website van agv.com

  Ik heb wel SSD waar mijn programma's op draaien maar zover ik weet zijn SSD een stuk minder betrouwbaar bij veel gebruik van schrijven van en naar de SSD waardoor SSD sneller achteruit gaat. Het kan inmiddels beter zijn maar vandaar dat ik de vraag ook stelde en niet zozeer dat sneller zijn want dat is mij wel bekend. Los hiervan is de prijs nog steeds belachelijk hoog.

 3. 17 uur geleden zei Skeletor:

  Als je een aantal keren in Grabit te zien krijgt dat er te weinig Rar of Par bestanden zijn om de download compleet te maken stap je graag over. Ik heb overigens nog wel even een tip voor SABnzbd gebruikers/testers, want je kan namelijk het wachtwoord direct zelf aan de NZB plakken als je die opslaat in een mapje. Je klikt het NZB-bestand aan om te downloaden en je gaat daarna naar het mapje waar het bestand is opgeslagen. Het NZB-bestand heeft de volgende naam; 237217533729607305 Je typt nu zelf even het wachtwoord achter de NZB-bestandsnaam op de volgende manier; 237217533729607305.password=skeletor

  Als je nu het NZB-bestand opent in SABnzbd wordt het gedownload en volledig uitgepakt zonder dat je verder nog iets hoeft te doen.

  Ook in NZBGet werkt dit en is echt handig maar bij Newbin werd het deels automatisch in de spot verwerkt dus hoefde je geen wachtwoord in te voeren.

 4. 1 uur geleden zei richardwiet:

  ik hoor het graag dan van de andere leden van duken wat hun van de programma newsreactor vinden.

   

  skeletor nog maals bedankt voor je reactie :)

  groetjes van wietje

  Ik heb geen ervaring met newsreactor maar wat ik wel weet is dat Grabit echt waardeloos is met veel incomplete bestanden, SabNZB zeker veel beter is dan Grabit als het gaat om binnen halen van bestanden echter vergeleken met NZBGet veel trager is en ook zwaarder draait dan NZBGet. Persoonlijk gebruik ik dus de laatst en doe dit al jaren en nooit geen problemen gehad. Ook met SabNZB nooit wat aan de hand maar ik was klaar met dat trage gedoe, Misschien dat het nu beter is maar zoals ik al zei ik gebruik NZBGet al jaren.

  • Agree 1
 5. 4 uur geleden zei Duken:

  Daar ben ik het niet helemaal mee eens, er zijn VPN providers zoals PIA welke simpelweg geen logging bijhouden. Dit is bewezen in rechtszaken tegen de VPN provider.

  Helaas denk ik wel dat een overheid straks bepaald dat een VPN provider ligging gaat verplichten en als ze dit niet doen de VPN dienst verkocht mag worden oid. En dat daarna de ligging actief wordt, maar daar kunnen nog wat jaren overheen gaan. :(

  Het zal altijd een gevoelig ding blijven en rechtszaken die goed verlopen zal vast geen overheidskwestie zijn geweest des al niet te min toch eens kijken wat het inhoudt. Ik heb nooit vpn gebruikt en ook nooit ergens tegenaan gelopen. Ik moet er wel bij zeggen dat torrent sites mij gestolen kan worden immers zijn zij ook de schuldige van het verspreiden van paardjes en dat soort zooi.

  3 uur geleden zei Quacky:

  Gelukkig zijn er alternatieven die je hier kunt vinden :) 

  Ik heb er altijd problemen mee gehad om ze te vinden en zeker als het om goede community's gaat omdat het vaak onbetrouwbaar aanvoelt. Newzbin was een waardige FTD opvolger maar ik ben het er wel mee eens dat 10 jaar gelden veel meer te krijgen was dan nu zelfs met de goede spotters van nu. Het lijkt erop alsof het leegloopt.

 6. Wie weet is het wel het einde van het download tijdperk en tja ik mag niet klagen maar het blijft jammer en vooral omdat ik nog een paar lopende series af wilde kijken maar gaat heel lastig worden. Voor de rest is het wel naïef om te denken dat je met een schijn vpn ontastbaar bent maar als je de kleine lettertjes leest staat er gewoon in de voorwaarden dat de overheid bij vpn voor consumenten inzage heeft als zij dat nodig vinden en vpn providers dus gewoon jou gegevens moet delen als er om gevraagd worden. Straks mogen we alles door middel van abo's doen en je scheel betalen aan diverse stream diensten dus voor mij zal het uiteindelijk het einde zijn van het kijken van series/films of tv.

×
×
 • Create New...