Spring naar bijdragen

Diederik

Full members
  • Aantal bijdragen

    132
  • Geregistreerd

  • Aantal dagen beste content

    3

Berichten geplaatst door Diederik

  1. 14 uur geleden zei genuine:

    je heb het blijkbaar verkeerd begrepen jongen was geen aanval naar u enkel dat je met invite only ook andere mensen gaat uitsluiten en dat  is terug een win win situatie voor brein voila

    Met mensen uitsluiten verlies je zo de moed om andere uploaders ook uit te sluiten en dan sta je daar met tijd ne site te draaien zonder content 

    Wel ja ik lach mij ook ziek als ik hoor van je vpn/cloud er zijn zelfs mensen die denken veilig te hacken met een vpn provider hmmm

    En als je serverbeheer doet of pentester bent weet je dat je alle data kan inkijken encrypted of niet 

    en wacht niet dat je geen punt hebt ma tja vpn providers moeten zich ook aan de wet houden als puntje bij paaltje komt....

     Gezond verstand gebruiken das alles

    Ik ben helemaal niet boos in tegendeel zelfs maar laat mij tevens ook niet meer uitlokken tot reacties omtrent zogenoemde mensen die je belemmeren toe te treden (die zitten wel degelijk hier) want je vijand is dichterbij dan jezelf denkt en daarmee heb ik genoeg gezegd.

    Je kan het lachwekkend vinden dat ik hetgeen zei over VPN want tja mensen willen graag hun idee beschermen en als je dan kijk naar Hunted (deels in scene gezet) laat maar haarfijn zien dat VPN gewoon gebakken lucht is. Als de overheid jou wil vinden doen ze dat toch wel ook al gebruik je VPN.

    Tja invite only is zeker lullig maar verschillende buitenlandse forums zijn gewoon vrij beschikbaar.

  2. 8 uur geleden zei genuine:

    En @Diederik

    idd mss anderen een hand toereiken en brein hun gedrag niet supporteren a ja niet persoonlijk hé....

    Niet iedereen had de kans om een invite ergens te verkrijgen aangezien zelfs dit hier niet mag.

    Zelfs invites is niet de oplossing voor hun probleem hun probleem is waar ze die hosten kijk naar nzbgrabit zij hebben geen prob zelfs brothers of usenet ook niet en Duitsland had toen ook hard geleden.

    een tijdje geleden was dat handig met Basf1 toe ze weg waren kregen we een mail met een alternatief  4launch nu helaas gebeurd dat niet meer.

     @Skeletor  die mij al eens geholpen heeft zo zouden er meer moeten zijn 

    Wat voor mij betreft help ik ook graag andere mensen enkel zo houden we de boel levend

    Ik lach mij dood en ik ga niet weer een discussie hebben over wie wel of niet helpt want het wordt hier op dit forum niet gewaardeerd ook al heb je gelijk. Ik heb overigens al een aantal mensen geholpen verder te komen dus ik heb mijn bijdrage geleverd en heb dat in het verleden ook altijd gedaan op andere forums. Ik ben wel van mening dat die invite only prima werkt dan open systeem maar ook alles uitzetten als VPN (dat mensen deze onzin geloven is mij echt een raadsel) of geen Cloud mogen gebruiken vind ik heel goed.

    Het enige dat ik tot niet toe ben tegengekomen wat ik wet shit vond is dat ik geen protonmail kon gebruiken om aan te melden dus heb het maar gelaten zo.

  3. Op 26-9-2022 om 11:40 zei marthaeen:

    Maar je hebt toch ook legale sites?

    Of zie ik dat verkeerd?

    Snap er niks meer van.

    Nee niks is legaal van IPTV omdat het alles aanbied wat dus helemaal nog niet mogelijk is. Ik hoop dat ze in de toekomst wel zoiets gaan doen maar het is niet legaal.

  4. 2 uur geleden zei marthaeen:

    Wegens omstandigheden weer een tijdje niet geweest, hoop nu wat vaker te komen.

    Zie regelmatig VPN en dat wil ik ook ,maar hoe doe ik dat?

    Wil ook graag iptv maar zie zoveel van die dingen dat ik ook niet meer zie welke het beste is.

    Wie helpt mij?

    Bij Voorbaat Dank

    Marthaeen

    Ik zou eerst maar even dit lezen voordat je eraan begint

    • Eens 1
  5. Ik zit op firefox en zie geen rare dingen maar wat ik wel zie in de voorwaarden is dat het forum behoorlijk politiek correct is waar ik sowieso niet op zit te wachten. Niet dat ik hele rare gedachtes heb maar iemand corrigeren omdat jij vind dat wat iemand anders zegt niet mag en daarom maar gaat bannen is sowieso kinderachtig.

    Wat mij verbaasd is dat er zoveel nog graag lid willen worden terwijl sommige forums nu al één van de grootste posters van private releases aan boord heeft. Ik noem geen namen maar mensen weten wel waar ik het over heb als ze op dezelfde forum zitten als mij.

    • Haha 1
  6. 34 minuten geleden zei MikloVelka:

    Hallo Allemaal,

    Ik zat hiervoor altijd op The New Generation/Pirates4All toen Private Releases en nu zonder sinds de laatst genoemde ook offline is gegaan; zou iemand mij (die dit leest en daar tot bevoegd is) een invite kunnen sturen voor "Wiseguys" of een andere goede (en bij voorkeur een Nederlandse) community.

    Gr. Miklo

    Als je wat terug had gescrold had je kunnen weten dat Wiseguys een ledenstop heeft en je zal dus moeten wachten tot ze weer open gaan als ze dat überhaupt nog gaan doen. Het beste is een buitenlands forum te kiezen die ook via deze site in het overzicht gevonden kan worden.

    • Eens 1
  7. 6 minuten geleden zei Glassertje:

    @DiederikVoordat ik een CC had, kon ik gewoon via PayPal betalen. Ligt er veel aan waar je een account hebt. Heb ooit ergens een lifetime abo genomen en dan heb je nergens geen omkijken meer naar. Ben niet zo'n fan van maandelijks betalen.  Zo'n aanbieding komt 1x in de zoveel tijd wel eens voorbij.

     

    Net nog ergens anders voor je gekeken en hier kon je ook kiezen voor bitcoin. Echter heb je wel een wallet nodig, omdat je niet meer rechtstreeks over kunt maken van bv bitonic naar de begunstigde , met dank aan de  (r)overheid.

     

    En zoals @Singularityal aangaf, is het aanbod veel groter. Ben dingen tegen gekomen die of veel later op een nzb forum terecht kwam, of zelfs helemaal niet. vaak wat op op verschillende plaatsen vind, kom je dan toch weer in 4K tegen.

     

    Edit; overigs kun je ook via rargb of andere torrentsite op full speed downloaden met VPN. Vergeet die a.u.b. niet op een torrentsite. Torrents is kosteloos. soms is het handig als je iets niet gevonden krijgt.

    Ze raden paypal af maar het systeem dat ze gebruiken zegt geen info te geven maar ik denk ook gaan ze echt dingen verhalen uit het buitenland? Die prepaid kaarten zijn wel verkrijgbaar maar veel te omslachtig om te gebruiken plus je moet ook nog eens inschrijven op Visa site bijvoorbeeld en heb geen zin in al die accounts. Bestond Wallie nog maar hahahaha

    49 minuten geleden zei Singularity:

    Ja dat word lastig maatje, is vaak alleen met creditcard.

    Ik wil eigenlijk PP gebruiken maar ze promoten creditcard of prepaid card en uiteindelijk is dat ook geregistreerd aan je ID dus begrijp het niet zo.

  8. 1 uur geleden zei Singularity:

    Zo is het Glassertje, zo gaat het worden in de toekomst, binnenhalen van buitenlandse sites - die veelal en zeker in de 4k, de subs al post hebben zitten - en als er dan geen subs bijzitten zijn die voor bijna 100% op opensubtilte te vinden. En dan in combinatie van de programma's Subtitle Edit (om subs synchroom te laten lopen) en MKV Toolnix om de subs in de MKV vast te zetten. En ik vind het ook geen ramp zoals Glassertje al zegt dat er bijna geen nederlandse fora meer zijn. Mis zeker wel de chats, das soms wat lastiger op de buitenlandse sites. Maar het aanbod daar is vele malen groter dan wat wij hadden.

    Ik mot alleen zien uitvogelen hoe ik prepaid debet kaart kan fixen om the doneren.

  9. 17 uur geleden zei Consult:

    Langzamerhand zijn we redelijk off topic geraakt.... 😉, maar idd via indexers handmatig zoeken is voor de meeste zaken niet te doen door versleuteling bestandsnaam wegens N&T, nog niet te spreken over bestanden die met een wachtwoord zijn uitgerust. Gelukkig hebben we voor usenet Sp*tn*t nog waar de meeste zaken nog zijn te krijgen en anders gewoon switchen naar torrents...  Kortom nog genoeg te vinden buiten de enkele nog in de lucht zijnde communities om 😎

    Ja precies en ook als ze een wachtwoord toevoegen in het NZB pakketje (alleen txt file of NZB link maar dan zit het er niet bij. Ook de ellenlange codes ook dramatisch om iets te vinden. Anime/Manga lukt goed maar de rest is super suck lol.

    • Eens 2
  10. 30 minuten geleden zei SwitchFreak:

    Uiteraard, het is zeker moeilijker dan 10jaar geleden. Maar ik ben dan ook samen met die 10jaar mee gaan ontwikkelen, en heb mij zelf alternatieven aangeleerd, waardoor ik niet afhankelijk ben van forums. Ik zelf ben ook bij geen één forum aangemeld, en heb daar ook geen behoefte meer aan.
    Maar uiteraard waren de tijden van FTD en newzbin wel de uitkomst voor velen, maar voor de gene die ook door ontwikkeld zijn samen met de NZB wereld zijn we niet forum afhankelijk geworden.

    Met vriendelijke groet,
    SwitchFreak

    Als ik zaken gewoon handmatig kon opzoeken was ik allang nergens meer bij gegaan maar gaat lastig want intypen van namen zit er niet meer bij en dan wordt het lastig. Ik was er voorheen heel handig in het zoeken via indexer.

  11. 1 uur geleden zei SwitchFreak:

    @Diederik 

    Als iemand een invité wil afstaan of wil generen voor een member is dat zijn/haar keuze.

    Verder heb ik bovenstaande 3 berichten voor nu verborgen, zodat andere admins dit eventueel na kunnen lezen.

    Verder doe ik persoonlijk hier nu niks mee, maar laat één ding duidelijk zijn. Je mag uiteraard een mening hebben, alleen denk wel eerst na over je woordkeuzes.

    En kwa aanbod, mensen willen tegenwoordig alles op een presenteerblaadje hebben. En willen zelf niet de moeite doen om dingen uit te zoeken.

    Ik zelf ben ook gestopt met invites sturen, en zal dit ook zeker nóóit meer doen. Domweg omdat je stank voor dank krijgt, en als je die member vraagt om een code aan te vragen voor een andere member. Verdwijnen ze van het podium.

    Dus is de registratie open, heb je geluk. Is hij gesloten, heb je domweg pech.

    met vriendelijke groet,

    SwitchFreak

    Niemand is iets verplicht aan een ander maar we kunnen elkaar toch gewoon helpen?

    Ik doe dit al zo lang en heb zelfs NZB handmatig via de indexen gezocht wat tegenwoordig vrijwel onmogelijk is op uitzondering van Anime. Ik heb er zelf genoeg voor gedaan en zelf donaties vaak genoeg gedaan op forums als Newzbin en old school FTD.

    Maar als jij eerlijk bent weet je ook dat het zoeken van forums velen malen lastiger is dan 10 jaar geleden en dat de juiste vinden zelf nog veel moeilijker is en ik begrijp het ook dat je niets meer stuurt omdat niemand je er voor dankt of zelf verder helpt maar dat wil toch niet zeggen dat iedereen zo is.

    Met dat laatste zeg je precies wat de ander zei ik zit erbij dus jij hebt lekker pech.

    Geeft niets maar ik onthoud het wel.

    • Bedankt 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...