Jump to content

 • Sign in to follow this  

  Accu

  Het belangrijkste argument van Oukitel om deze telefoon te kopen is toch wel de accu. De Oukitel K6000 Plus bevat een batterij van 6080 mAh. Ter vergelijk, de batterij van de iPhone 7 Plus heeft 2910 mAh. Een gemiddelde batterij zit tegenwoordig rond de 3000 mAh. Dit toestel is dus echt een uitschieter. De batterij is twee keer zo sterk als een gemiddelde andere high-end telefoon.

  Nu kan ik mijzelf wel de uitzondering op de regel noemen als het gaat om telefoon gebruik. Bij mijn staan altijd alle features op volle pond aan. WiFi, Bluetooth, GPS, 4G zijn altijd actief. Ik synchroniseer een drietal mailboxen, maak veel gebruik van Google Music en Spotify., ben heel actief in de Chrome browser voor Duken.nl en stream YouTube video's, Google Fit is verbonden met met Android Wear horloge en navigeer met Google Maps zodra ik in de auto zit.

  Met andere woorden, mijn telefoons trekken het eind van de middag niet. Rond een uur of drie in de middag staat de batterij vaak op 10 a 20% capaciteit en mag ik weer opzoek naar een lader. Het is bijna een automatisme om mijn telefoon; zodra ik ergens binnen ben, aan te sluiten op een lader. Zowel thuis, op de werkplek als bij de familie. Mijn oog staart onbewust altijd naar die ellendige cijfertjes die steeds minder worden. 

  Maar nu...een batterij met 6080 mAh moet een stuk beter gaan toch? Jawel dat doet hij zeker. Met het zware gebruik behoud ik tot het einde van de dag nog 20 a 30% capaciteit. Dit is echt fantastisch. Eindelijk kan ik zonder problemen de telefoon vol gebruiken zonder er bij na te denken "Heb ik over een paar uur wel een lader bij de hand?" . 

  Bedankt Oukitel. Ik begrijp alleen niet waarom andere A merken dit niet doen. Het is een verademing om de hele dag zonder problemen door te komen. De gewone gebruiker gaat het met deze batterij zeker twee dagen halen. Oukitel heeft zoveel vertrouwen in zijn batterij, dat er een usb kabel is meegeleverd waarmee je een andere telefoon kunt opladen. 

  Screenshot_20170916-223600.png Screenshot_20170916-223610.png Screenshot_20170916-223635.png

  - Verder lezen: Display

   

  Edited by Duken

  • Thanks 1
  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments

  Hmmm, hoeveel heb je hem gebruikt in die 15 uur dat hij aan stond? De batterij klinkt goed, maar, het ligt er een beetje aan hoeveel je hem gebruikt hebt voordat hij op 27% terecht gekomen is na 15 uur, ik neem aan dat je niet 15 uur met die telefoon in je hand gezeten hebt...?

  Heb je filmpjes gekeken etc? Daar ben ik eigenlijk benieuwd naar, hoeveel filmpjes en games je op de batterij kan spelen :D

  Edited by oʞᴉlʞ

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites

  Die dag heb ik twee uur genavigeerd, tethering de gehele middag aangehad. Dan gebruikt mijn vrouw en zoontje mijn databundel in de auto. Muziek streamen en veel foto's e video's gemaakt. Het was een intensieve dag, laten we het daar op houden. ;)

  Maar ook hier geldt, meten is weten.

  PC Mark komt met deze cijfers. Me andere woorden. Het toestel van 133 euro trekt het langer als het high end toestel: de Galaxy S8+ van 700 euro. 

  Screenshot_20170918-085539.png

  • Thanks 1

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites

  De accu ervaring krijgt een kleine update. S'avonds heb ik nog rond de 30 tot 45% accu capaciteit over. Briljant.

  De normale Android telefoon gebruikers verwacht ik geen twee maar misschien zelfs drie dagen te kunnen volhouden op 1 accu lading. :)

  • Like 1

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites
  11 minutes ago, Duken said:

  De accu ervaring krijgt een kleine update. S'avonds heb ik nog rond de 30 tot 45% accu capaciteit over. Briljant.

  De normale Android telefoon gebruikers verwacht ik geen twee maar misschien zelfs drie dagen te kunnen volhouden op 1 accu lading. :)

  Ik zag dat ze er ook 1 hebben met 10000mAh :D

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites

  Voor een smartphone vind ik dit altijd een van grootste afkanppers.
  De accu is vaak razendsnel leeg. Zet Spotify op, speel ondertussen een game en een dagdeel verder is de accu leeg.
  Hopelijk vinden ze daar snel wat op. Dan hoef ik niet meer met powerbanks te slepen als ik weet dat het een drukke dag wordt.

  • Like 1

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites

  Daar ben ik het mee eens, dan kan je nog zo een highend toestel hebben maar als je moet rekening houden met je batterij ben je al verkeerd bezig. 

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites

  Mjah, een powerbank uit china bestellen is ook niet duur, ik had eerst een 20,000mAh en al enige tijd een heel goed handbare 50,000mAh powerbank, tot nu toe red ik het daarmee, maar heb echt alleen een phone in gebruik als ik tripjes maak van een maand of meer, meestal niet eens mijn eigen phone omdat ik al enige tijd geen phone heb, vorig jaar 3 maanden op stap geweest en een telefoon geleend, met die 50,000mAh nooit zonder batterij gezeten :D

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites


  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Latest news

 • Nu op het forum

  • Ik probeer de telefoon verslaving tegen te gaan. Nu een app erop van Google (activity bubbels) doe bij elk gebruik op je achtergrond een balletje laat vallen van het vorige gebruik. Hoe groter de bal, hoe langer het gebruik.  Best grappig.....   Dit is mijn werkelijke tijd.
  • kon weer eens niet slapen, de leeftijd, zat al  vroeg vannacht aan de  mac
  • Dolittle We zien hoe Robert Downey Jr. dierengeluiden loopt te maken en tegelijk een soort halfgebakken impersonatie doet van Johnny Depp, compleet met zijn eigenaardige trekjes. De acteur is duidelijk verkeerd gecast in de titelrol en moet zich na zijn Iron Man carrière juist richten op dramatisch werk, zoals in The Judge (2014). Het niveau van Dolittle wordt verder naar beneden gehaald dankzij peuter en kleuter humor. Een draak die scheten laat, een tijger die in zijn ‘Barry-ballen’ wordt getrapt en de lijst gaat maar door. Misschien dat de allerkleinste hier enige vorm van entertainment uit kunnen halen (ik betwijfel het), maar voor ieder ander is dit een sleur om doorheen te komen. Een middelmatige avonturenfilm met hier en daar wat leuke elementen, meer hoefde dit niet te wezen. Dolittle wist wonderbaarlijk genoeg zwaar daaronder te vallen. Het enige lichtpuntje is de openingsscène van hooguit drie minuten. Deze is volledig geanimeerd en bevat naast een creatieve stijl ook felle kleuren en een prettige vormgeving. Waarom ze de gehele film niet zo hebben gedaan is mij een raadsel. Want hoe het er nu voorstaat kun je beter dieren gaan bekijken in de dierentuin. bron: defilmblog.be/archive/2019/10/25/terminator-dark-fate-2019-review.html/ Downloaden Als Dolittle online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de film te streamen via Pathe Thuis. Dolittle.mkv (Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen of te downloaden) bron Afbeeldingen Dolittle downloaden via Torrent / NZB / Stream Directe links naar websites voor de film Dolittle 2020 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan.    Meer informatie in onze huisregels.
×
×
 • Create New...