Jump to content

De Bazaar - Regels
Recommended Posts

De bedoeling

Hier is het de bedoeling dat je je spullen te koop aanbiedt of iets te koop vraagt. Dat kan van alles zijn: hardware, software, voor mijn part boeken. Echter geen oude troep die je nergens meer kwijtraakt, geen oude ballen, gewoon geen tweedehands spullen behalve hetgeen van de drie eerdergenoemde categorieën. Ook je tweedehands golfset liever niet, we zijn geen marktplaats.

Wat moet je doen?

Hoe gaat het in zijn werk? Je kunt tenslotte iets te koop aanbieden of te koop vragen. Hiervoor hanteren wij het tagsysteem. Je zet dus iets tussen haakjes voor jouw topictitel. We maken alleen onderscheid in te koop gevraagd en aangeboden. Als het iets anders betreft, mag je de tag weglaten. De twee tags die wij hanteren zijn:

[TKA] Voor Te Koop Aangeboden.

[TKG] Voor Te Koop Gevraagd.

[TRA] Te ruil aangeboden.

Naast de tags zet je dus ook nog hetgeen wat je zoekt of aanbiedt in de titel. Bijvoorbeeld:

[TKA] US Robotics Router

In het bericht werk je je topic verder uit, zoals normaal. Er moeten echter wel een aantal dingen in staan, zoals de reden van verkoop, de omschrijving van het product en een richtprijs. Andere nuttige informatie zoals een foto kan natuurlijk ook.

De regels:

Wat wij absoluut niet willen, is dat er onzintopics of onzinreacties worden aangemaakt. Het gaat hier om geld en dat is meestal een serieus punt. Zodra wij dus een al dan niet frequente onzinpost zien, kunnen we optreden. Naar de zwaarte en ernst van de overtreding zullen wij dan een straf uitdelen. Dit kunnen dus verschillende sancties zijn: van een (gedeeltelijke/tijdelijke) ban tot (tijdelijk) niet meer kunnen posten of het forum kunnen bekijken.

DukeN.NL is niet verantwoordelijk voor de aangeboden producten, diensten en/of gesloten overeenkomsten.

Veel succes!

Voor de rest kun je hier gewoon gratis handelen, veel plezier ermee!

Link to post
Share on other sites
  • Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Eventjes een paar kleine aanpassinkjes neergezet. Ik had namelijk nog wat kleine aanpassinkjes. ;) Ook even een paar 's weggehaald. En uiteraard een opmerking die voor onszelf bedoeld was natuurlijk. Dat hoeft niet iedereen te weten. :P

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Who was online  10 Users were Online in the last 2 hours


×
×
  • Create New...